hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Eğlence > Komik
Kayıt ol Bloglar Yardım Sohbet Okey Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Komik Komik ve Garip resim,yazi, vb komikliklerin paylaşım yeri.

Tags: ,

Seçenekler Stil
Alt 30-10-06, 12:24   #41
SeRGeN
Yönetici

SeRGeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 6
72 Mesajına 135 Kere Teşekkür Edildi
Blog Başlıkları: 3
Tecrübe Puanı: 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000
SeRGeN - MSN üzeri Mesaj gönder
--->: Şaka gibi

Hatlar karışınca

Adamın karısı gece yarısı doğum yapmıştı. Sabah ilk iş hastaneye telefon edip durumları sormak oldu.
- Alo orası doğum servisi mi?
- Evet efendim.
- Servis şefi ile görüşebilirmiyim? Tam o sırada hatlarda bir karışıklık olur ve müşterisiyle konuşan bir otomobil tamircisi hatta girer. Cazır cuzurt Parazit sesleri ve hat düzeliyor.
- Alo.... alo sesim geliyormu ?
- Evet devam edin.
- Sesim şimdi daha iyi herhalde sizinkide öyle.
- Merak edilecek bir şey yok burada herşey yolunda onu iki gün içinde evinize yollarız.
- Demek her şey normal...?
- Aslında ne kadar zorluk çektiğimizi bilemezsiniz. Her tarafını elden geçirdik. İşe yaramaz hale gelen yerlerini değiştirdik. İki gün sonra da yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz.
- Nasıl yeniden kullanabilirim anlamadım?
- Hiç merak etmeyin sonuçtan memnun kalacaksınız. Giriş deliğini daralttık çok fazla genişlemişti. Her halde çok zorluluyordunuz?
- Fakat !!!!
- Yooo hayır itiraz etmeyin zorlandığınız belli.. Sık sık yağlasanız iyi olur. Bu arada çıkış deliğini de açtık. Biraz tıkanmıştı da.
- Çıkış deliği mı ?....
- Hani gaz çıkan deliği. O kadar iyi açıldı ki şimdi gaz çıkarırken sesini dinlemek bir zevk.
- Ne dediniz ?
- Dediğim gibi herşey yolunda...Emin olmak için dün akşam bizzat kendim denedim. Herşey o kadar iyiydi ki zevkten mesut oldum. Bu sabah yedi kişi birden çıktık üstüne bana mısın demedi. Artık öyle hızlı ki hiç sormayın çok memnun kalacaksınız.

Sohbete girmek için ne bekliyorsunuz?

Oyun oynamak istermisiniz?

Okeytavlabilardo gibi oyunlara?
SeRGeN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-10-06, 12:25   #42
SeRGeN
Yönetici

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000 SeRGeN 1000

Türkler uzaya giderse

-Houston -Efendim abi...
-Aya inmek üzereyiz...
-Hadi hayırlısı...
-Kraterli olandı di mi Ay?
--------------------------------------------
-Houston...
-Evet apollo Ay yürüyüşünüz bitti mi?
-Bitti bitmesine de bu ayı Cemal tutturdu gelmişken Amerikan bayrağını sökelim bizimkini koyalım diye onu ararken kaybolduk az daha oksijenimiz bitiyordu.
-Buldunuz mu bari?
-Bulduk ama sökemedik nasıl dikmişlerse gavurlar...Cemal yarın ay aracıyla üzerinden geçmeyi deniyecek...
-Helal olsun aslanlar... Size güveniyoruz...
--------------------------------------------------------------------------------
-Houston...
-Apollo?
-Ya bu Cemal Fener bayrağı getirmiş yanında aya onu da dikmek istiyor yere de topladığımız taşlardan "Efsane geri döndü" yazdı... Ben hayatta terk etmem burayı o bayrak buradayken... Bir cim bom bayrağı yollayın hemen...
-Merak etme Apollo biliyordum ben o hoşafın böyle bişiy yapacağını... Acil oksijen depolarının olduğu yere bakarsan göreceksin ki oksijen tüpleri orada yok... niye? Çünkü kardeşin oraya anlı şanlı dev bir GS bayrağı koydu...
-Hehe.. Büyüksün Houston... Seni seviyorum...Yenilse de yense de...
--------------------------------------------------------------------------------
-Apollo
-Buyur Houstonciğim
-Venüsten taş örneklerini aldınız mı?
-Aldık aldık bi sürü taşımız oldu şimdi dönmek üzere yola çıktık 24 saatte yörüngeye gireriz..
-Çok iyi bilim adına önemli şeyler yaptınız..
-Ya bişey sorcam Houston...
-Sor..
-Neden sadece taş toplattınız bize o kadar böcek çiçek vardı bi de o tek gözlü yaratıklardan da getirseydik?
-Hstr neden söylemediniz?
-Neyi abi?
-Houston
-Nedir?
-Abi ben çok sıkıldım burda şu dönüş tarihini öne alalım diyecektim
-Olur mu daha Satürn e gidip örnek alacaksınız
-Abi ben hep örnek almışımdır Satürn'ü zaten bi an önce dönelim diyorum
-Ya Apollo bak sinirimi bozma kitlerim kumanda aletlerinizi burdan bi daha dönmek nasip olmaz
-Ama abi ya
-Sus
-Houston bişey sorcam biz niye topladık bu taşdı kumdu falan ne yapçazki bunları?
-Bilimsel araştırmalar için evrenin sırlarını gizlerini öğrenmek için falan biliyorsun bunlar bi çok konuda bizleri aydınlatabilir.. Yani çok önemli şeyler bunlar yani?
-Evet Apollo hadi yörüngeye girmek üzeresiniz hazırlanın artık bu arada sen niye soruyon bunları???
-Valla Houston ben bu örnekleri topladıktan sonra Semih abiye vermiştim gemiye koy diye o da zannetmişki kapıya kadar götürecek ben ordan alıp bagaja koycam yani senin anlayacağın biz onları ayda unuttuk galiba...
- Neeee?
-Abi yörüngeye giriyoz sonra konuşalım..
-Houston?
-Apollo..
-Houston bişiy diycem ama kapatmak yok..
-Go ahead apollo..
-Houston 10 aydır uzaydayım burada bu kadar astronot kozmonot arkadaşla irtibatım oldu yeminle söylüyorum sen hepsine beş basarsın. Seni neden yer ekibine vermişler anlamış değilim.
-Sorma hocam bir takım politik olaylara kurban gittik çok büyük yanlışlar yapıldı bize
-Sen diğerlerinden farklısın halk adamısın sen. Seni seviyorum Houston...
-Ben de seni Apollo..
Alt 30-10-06, 12:25   #43
SeRGeN
Yönetici

Benim Modum:

Hit şarkıların Türkçe versiyonları

I will survive - Yıkılmadım ayaktayım Somebody else's lover - Arkadaşımın aşkısın
My endless love - Sevdim mi tam severim
He's in the army now - Benim yarim karsiki dagda cenderme
Start me up - Tuşuma bas
Walk of life - Konyalım yürü
Little fifteen - Hey onbeşli onbeşli
Eye in the sky - Yukarda Allah var korkmaz mısın?
Hit me baby one more time - Batsın bu dünya
I was born to love you- Seni anan benim için doğurmuş
Everything i do i do it for you - Misafir ol gel bana börekler açayım sana
Up on the hill - Bayıra karşı yatır beni
Yeke yeke - Honki ponki
My hearth will go on - Gönlüm ataşlara yandı gidiyor
Every you every me - Sen seni bil sen seni
Is this love - Aşk bu mu? (diririm) Sevda bu mu?
Brother lui - Emmoglu
November rain - Güz gülleri gibi
One - Bi tanem
My way - Uzun ince bir yoldayım
Guns'n roses - Tabbancamin sapuni cülle donatacaum
This is how you remind me - Bana herşey seni hatırlatıyor
Don't cry - Sen ağlama
Personal jesus - Personelden İsa abi
Wish you were here - Şimdi uzaklardasin
Jail house rock - Mapushane damı
Sing in the rain - Yağmurun sesine bak
You are always on my mind - Unutabilsem
Fuel - Şöförsem günahım ne(biraz fazla dolayli oldu)
Alt 30-10-06, 12:26   #44
SeRGeN
Yönetici

Benim Modum:

Kullanım Talimatları

Aşağıda yer alanlar çeşitli ürünlerin üzerindeki kullanma talimatlarından alınmış cümleler. Saç kurutma makinesinin üzerindeki talimat: "Uyurken kullanmayın..."
Kızarmış patates torbasının üzerinde: "Kazanan siz olabilirsiniz.. Üstelik satın almanız da şart değil. Ayrıntılı bilgi torbanın içinde..."
Sabun kutusunda: "Kullanım şekli: Normal sabun gibi..."
Donmuş yemek kutusunda: "Öneri: Buzunu çözün..."
Hazır Tiramisu tatlısının kutusunda: "Alt üst etmeyin..." (Uyarı tatlının altında yazılı)
Bir puding kutusunda: "Ateşin üzerine koyarsanız ısınır..."
Bir uyku ilacının üzerinde: "Uyuklamaya sebep olabilir..."
Bir ütü kutusunda: "Giysilerinizi üzerinizde ütülemeyin..."
İngiltere'nin ünlü eczane zincirinden bir üreticinin çocuklar için hazırladığı öksürük şurubu kutusunda: "İçince araba kullanmayın..."
Çin malı Noel ağacı ışıklı süslemelerinde: "Sadece içeride ve dışarıda kullanilabilir..."
Japon malı mutfak robotunun üzerinde: "Başka amaçla kullanılmaz..."
Fındık paketinin üzerinde: "Dikkat: İçinde fındık var..."
Bir havayolu şirketine ait fıstık paketinin üzerinde: "Talimat: Paketi açın fıstıkları yiyin..."
Bir elektrikli testerenin üzerinde: "Çalışırken elinizle durdurmaya teşebbüs etmeyin..."
Alt 30-10-06, 12:27   #45
SeRGeN
Yönetici

Benim Modum:

Neden neden nedennnnnnnnnnnnnnn - 2

• Hulk deve dönüşürken üstündeki elbiselerin tamamı yırtıldığı halde donu neden yırtılmaz? Elastik midir nedir? •Neden bowling oynamaya gelen dolgun saçlı üç kızdan bir tanesi "Kızlar B planına hazırlanın" der? A planını denemişler midir? Denemişlerse nedir?
• Neden ayak serçe parmakları bir gariptir?
• İpana 7 reklamındaki kız diş doktoru "ne zamandır İpana 7 kullanıyorsunuz?" diye sorunca neden cevap vermeyip aptal aptal sırıtır? İpana 7'nin insanları aptallaştıran bir etkisi de kanıtlanmış mıdır?
• Neden mavi bir sebze veya meyve yoktur?
• Neden her yerde bir ''Dostlar Kıraathanesi'' vardır?
• ColaTurka reklamında gökdelenden sepet sarkıtan şahıs Joe Efendi'ye "Six ColaTurka two ekmek" derken niye Joe Efendi sepete yalnızca six ColaTurka koyup ekmekleri sallamamaktadır?
• Neden sokakta çiftleşen köpekleri ayırmak için üzerlerine su dökülür? Doğada yapışıp bir daha ayrılamamış köpek çiftleri var mıdır?
• Neden Türk filmlerinde üniversitede okuyan genci canlandıran karakterlerin tümü T cetveli taşır?
• Neden sokaktaki çöp kutularının üstünde 'çöp' yazar? "Başka bir şey kutusu" olma ihtimali var mıdır?
• Dekatlon niye vardır? Bütün bunları tek tek yapanlar olduğu gibi bir de bu 4-5 arkadaşın yaptığını yapan tek bir eleman var paket halinde sunuyoruz" demek mi oluyor?
• Neden Demet Akalın adlı şahıs "üşüdüm çok üşüdüm" sözlü şarkısına yaz günü bir plajda bikinili klip çeker?
• Neden hemen hemen tüm spor haberlerini pencere markaları sunar? Sporla pencere arasındaki bağlantı nedir?
• Neden vj'lerin program yönetmenleri onlara hep kötü kötü bakmaktadırlar?
• Neden herhangi bir toplu taşıma aracında birisinin cep telefonu çaldığında en uç noktadaki bile kafasını aralardan uzatarak o tarafa bakar? Teknolojiyi kullanmak merak uyarıcı bir olgu mudur yoksa utanç verici bir durum mu?
• Neden Eurovision "örovizyon" diye okunurken Euro "avro mu okunsun yuro mu?" diye tartışılır?
• "Maç TRT'de izlenir'' yazılı bir pankart tutan adamın tribünde ne işi vardır?
• İnsanoğlu netten bir şey indirirken neden bilgisayarın başından ayrılamaz?
Alt 30-10-06, 12:28   #46
SeRGeN
Yönetici

Benim Modum:

Çelişkili Atasözleri!

1. 'Damlaya damlaya göl olur' / 'Taşima suyla değirmen dönmez' 2.. 'İyi insan lafın üstüne gelir' / 'İti an çomağı hazırla'
3.. 'Bir elin nesi var iki elin sesi var' / 'Nerde çokluk orda ..kluk'
4.. 'Fazla mal göz çıkarmaz' / 'Azicik aşım ağrısız başım'
5.. ' Kervan yolda düzelir' / ' Balık baştan kokar'
6.. 'Harama uçkur çözülmez' / 'Güzele bakmak sevaptır'
7.. 'Bülbülün çektiği dili belası' / 'Bilmemek ayıp değil sormamak ayıp'
8.. 'Eğri otur doğru söyle' / 'Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar'
9.. 'Düşenin dostu olmaz' / 'Dost kara günde belli olur'
10.. 'Erken kalkan yol alır ' / 'Acele işe şeytan karışır'
11.. 'Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır' / 'Lafla peynir gemisi yürümez'
12.. 'Gün ola harman ola' / 'Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir"
13.. 'İyilik yap denize at' / 'Merhametten maraz doğar"
14.. 'Yüzü güzel olanın huyu da güzel olur' / 'Yüzü güzel olanı değil huyu güzel olanı sev"
15.. 'Akıl akıldan üstündür' / 'Aklın yolu birdir"
16.. 'Zorla güzellik olmaz' / 'Zora dağlar dayanmaz"
17.. 'Öfke baldan tatlıdır' / 'Öfke ile kalkan zararla oturur"
18.. 'İnsan kıymetini insan bilir' / 'İnsanoğlu çiğ süt emmiş"
Alt 30-10-06, 12:29   #47
SeRGeN
Yönetici

Benim Modum:

Tekrardir ama bence hatirlatmakta fayda var...

Eldiven

Genç adam yeni tanıştığı kız arkadaşına hediye vermek istemişti. Bu ona alacağı ilk hediye olacaktı. Bu yüzden fazla özel birşey seçmemeye karar verdi. Ama alacağı şey biraz da romantık olmalıydı.
O gece birlikte çiseleyen karın altında yürürlerken avucunun içinde ısıtmaya çalıştığı elleri hatırladı ve eldiven almaya karar verdi.
Alışverişe bu tür işlerde becerikli olan kardeşini yanına alarak çikti. Bir büyük mağazadan içi kürklü bir çift beyaz eldiven aldılar. Kız kardeşi de kendine bir çift dantelli külot aldı.
Mağazadaki paketleme sırasında bir karışıklık oldu. Eldiven kızkardeşin paketine girdi külotlar da mağazanın özel kuryesiyle kız arkadaşının evinin yolunu tuttu.
Içindeki romantik notla birlikte....
Sevgilim
Geçen akşam seninle çıktığımızda bunlardan giymediğini farkettim. Eğer kız kardeşimle beraber olmasaydım ben uzun ve düğmeli olanlarını alırdım ama kardeşim kısa ve düğmesiz olanlarından kullanıyor. Çıkarması daha kolay oluyormuş...
Renginin açık olması çabuk kirleneceği izlenimini veriyor. Ancak bunları satın aldığım bayan tezgahtar bana kendisininkini gösterdi. Üç haftadır kullanıyormus. Yakından baktım hıç kirlenme yoktu.
Tezgahtar bayandan birşey daha rica ettim. Seninkileri giyip nasıl durduğunu bana üzerinde göstermesini istedim. Hemen giydi. Çok şık duruyor.
Elimi uzattım okşar gibi sıktım. Ele de çok hoş geliyor keşke bunları ilk giyisinde yanında olup sana yardım edebilseydim.
Şeninle buluşuncaya kadar bir çok yabancı elin ona dokunacağını düsünmek beni üzüyor.
Çıkardığın zaman içi biraz nemli olabilirmis. O zaman üfleyerek havalandırman gerekiyormus. Önümüzdeki günlerde bunları nasıl avucumun içine alıp nasıl defalarca öpeceğimi düsünüyorum.
Cuma akşamki buluşmamızda giymeyi unutma.
Sevgilerimle...
Not: Giydikten sonra üstten aşağı kıvırarak biraz tüy görünmesini sağlamak son günlerde modaymış...
Alt 30-10-06, 12:30   #48
SeRGeN
Yönetici

Benim Modum:

Doktor Anıları

Kocasının adı 'Rahim'miş
Halk Sağlığı hocası öğrencilerine taşrada başına gelenleri anlatır: "Köyde hasta bir kadına ilaç vermemiz gerekti. 'Bunu her gün rahmin ağzına koy' dedim. Sonra kontrole geldi. 'Doktor Hanım bunu Rahim'in ağzına koyunca ağzı köpürüyor' dedi. Meğer kocasının adı Rahim'miş....
Peki şişe nerede
Acile gelen bir hasta "Banyo yapıyordum ayağım kaydı bir soda şişesinin üzerine düştüm" der. Doktorlar hastada kan ya da kesik izi bulamaz. Hasta utana sıkıla şişenin rektüm bölgesinde durduğunu söyler.Şişe ameliyatla çıkarılır. Acildeki personel gülmemek için kendini zor tutar.
Elektrik çarpmadı ki

Tarsus'ta bir inşaat işçisi çizmesinin içindeki kumları temizlemek için bir elektrik direğine dayanır ve çizmesini çıkarıp ayağını sallar. Onu uzaktan gören arkadaşları adamı elektrik çaptı sanıp küreği kaptıkları gibi sağ omzuna vururlar. Adam acile kolunda kırıklarla gider.
Biraz zevk aldım...
Kadın doğum uzmanı doktora gebe bir bayan gelir. Doktor hastayı önce inspeksiyon-palpasyon ile muayene ettikten sonra vajinal tuse ile
muayeneyi sonlandırır. Masasına oturan doktor kalemi eline alır ve sorar: "Sevk aldınız mı?" Hasta cevap verir: Biraz...
Alt 30-10-06, 12:32   #49
SeRGeN
Yönetici

Benim Modum:

En garip seks kazaları

Omuru kilitlendi İngiltere'de ikisi de evli olan bir çift yersizlikten mi densizlikten mi kesin bilinmiyor kaçamak yapmak için en uygun mekan olarak otomobili seçti. Ancak araba hayli küçük ve dardı. Mekandaki bu sorunlar beklenmedik bir kazaya neden oldu. Adamın omurunda birdenbire bir kilitlenme meydana geldi. Hiç hareket edemeyen adam koltukta kaskatı kaldı. Hareket ettiğinde çok büyük acı çekiyordu. Böylesine ‘‘uygunsuz'' durumdaki çifti olay yerine gelen itfaiye ekipleri aracın kaportasını keserek kurtarabildi. Adam hastaneye kaldırılırken eşini aldatan kadın olaydan sonra ‘‘Arabasının başına gelenleri kocama nasıl açıklayacağım'' diye dövündü.
Batman zor durumda
50 yaşındaki bir İtalyan 26'lık sevgilisini ‘‘Batman'' kılığına girerek etkilemek istedi. Kart çapkın genç sevgilisini ellerinden karyolanın parmaklıklarına kelepçeledi ve gözlerini bağladı. Batman kılığında gardırobun üstüne çıkıp oradan sevgilisinin üzerine atlamayı tasarlıyordu. Hayali hayli geniş aşığın planları tutmadı. Dolabın üzerinden yere çakıldı ve bayıldı. El ve gözleri bağlı genç sevgili saatlerce ‘‘imdat'' diye bağırdı. Sonunda eve gelen polis ve itfaiye ekipleri ‘‘ne olduğunu anlamak'' için çok çaba sarfetti.
Arabada aşk çok zor
Genç bir çift otomobil içinde aşk yapmak için Roma'nın karanlık parklarından birini seçti. Sevişmenin en ateşli anında adamın bacağı vitese çarptı. Çift kendinen geçmişçesine sevişirken araç yavaş yavaş hareket etmeye başladı ve gitgide hızını artırarak yokuşun aşağısında tıkabasa dolu bir fast food dükkanından içeri girdi.
Kemik kıran aşıklar
Birlikte olmak için artık sabrı kalmayan bir İngiliz çift düğün gecesini beklemek istemedi. Bekarlığa veda gecesinin hemen bitiminde ihtirasla birbirlerine saldıran çift işi öylesine ileri götürdüler ki 29 yaşındaki kadının sevişme sırasında kasık bölgesindeki kemikleri kırıldı. Genç kadın ertesi günkü nikah törenine ancak tekerlekli sandalye ile katılabildi
Alt 30-10-06, 12:33   #50
SeRGeN
Yönetici

Benim Modum:

Olmaz ya oldu diyelim

Düşünün bir sabah memleket halinde kalkıyoruz ve bir de bakıyoruz ki tüm dünya sular altında kalmış. Su üstünde kalan tek kara parçası var. O da Türkiye. Koca gezegende bizden başka kimse kalmamış. Dünya nüfusu 70 milyon.
Buyrun bakalım ilk tepkiler ne olurdu dersiniz ?.....:-))
"Ulan tam da 'Uluslararası İlişkiler' bölümünü kazandıydık. Şansa bak!"
"İhracatımızın düşmesi hatta bitmesi ekonomik göstergeleri de olumsuz etkiliyor haliyle..."
"Artık turizm patlasa patlasa içimizde patlar abi!"
"Sevgili Ağrılı hemşehrilerim artık dünyanın en yüksek tepesi bizim ilimizin hudutları içinde. Hepimize kutlu olsun!!"
"Burdur olarak ülke olmak istiyoruz dersek çok mu garip karşılanır Vali Bey?..."
"Aaa! Yavru vatan da gitmiş. Olsun... Bizde bu azim bu sevgi varken yine yavrularız.. Rauf Bey bügünleri görseydi keşke..."
"Bakanlar Kurulu kararı ile kara sularımızı 12 bin mile çıkarıyoruz..."
"Türk'ün Türk'ten başka dostu yok derlerdi de...inanmazdim"
"Stratejik açıdan da bi önemimiz kalmadı. Ne açıdan övünücez peki biz şimdi!"
"Ulan tam da NBA'da draft edildiydim. Şansa bak..."
"Aziz Bey Rüştü yüzme biliyordu değil mi?"
"Fenerbahçe de dünya klasmanında bi takım olabildi sonunda"
"Başkent Ankara'nin ismini de Anakara olarak değiştirelim oldu olacak..."
"Apo'nun ağlaması durmak bilmiyor efendim..."
"Tayyip Bey müjde müjde! Dünyada bizdekiler dışında at kalmadı efendim..."
"Abi yemişim Halikarnas'ını Barlar sokağını! Bodrum Helga'sız Emma'sız çekilir mı şimdi yaa!"
"Kurt hikayesi artık inandırıcı olmaz. Tarih kitaplarında da değişiklik yapmak lazım şimdi. Yaz bakalım: Orta-Asya Denizi'nden Anadolu'ya gelirken Türkler'e bir yunus yol gösterdi..."
"Heyooo!! Dünya Coğrafyası'ndan yırttık oğlum! Dersler boş geçiçek."

"Ah be Orhan Abi! Batsın bu dünya deyip durdun! Bilmiyo musun Türk'e bişeyolmaz.. Al buyur! Kaldık bi başımıza işte!"
"Duydun mu Miralay Suphi Bey düşmanın tamamı denize dökülmüş sonunda..."
"Ben şimdi nereme sokucam bu Green Card'ı laann?"
"Abi Edirne'den Ardahan'a gidilir mi be? Dünyanın yolu!!!"
"Çekilişte gemiyle dünya seyahati mi kazanmışım? Gidin başkasıyla kafa bulun lan.."
"Ulan şimdi işin yoksa 4 yılda bir Olimpiyat düzenle dur."
"Amma balık yeriz artık bee!!"

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil