![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Komik ve Garip resim,yazi, vb komikliklerin paylaşım yeri. |
| Etiketler: bana , bir , evlenmem , icin , neden , seninle , syle |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 23-10-05 Nerden: ∂αякηєѕѕ Yaş: 21
Ettiği Teşekkür: 16 70 Mesajına 89 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 7 | Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Banka cüzdanım. -Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Benimle evlenmezsen evde kalacan. -Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -yat,kat,jeep -Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Ben seninle evlenmek mi istiyorum. -Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Evlenmezsen banlarım.(Admin cevabı) -Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Git bi aynaya bak. -Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -°°°°° biz zaten 10 yıllık evliyiz. -ozaman senden boşanmamam için bi nedensöyle. -Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Ya Sırf bi neden bulamadım diye 15 yıldır nişanlıyız. -Nedensiz olmaz. Neden? -Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Eğer sen evlenmezsen en yakın arkadaşın neclayla evlenecem. -Yıldırım nikahı yapalım. -Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Dün gece. -Aman tanrım dün geceyi unutmuştum. Pislikk. -Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -selami bu soruyu benim sana sormam gerekiyoo. -Ben neden soramıyorum yaa. -Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -zıçtırtma lan nedenine. -tamam mustafa sinirlenme. -Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Evlenirsem dop oliyiim. -Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -seni seviyorum. -Yalan Söyle demedim neden Söyle dedim. -Dur bi düşüneyim ozaman. -Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Sayısal loto bana çıktı. -Neden daha önce Söylemiyosun. Seninle evlenmem icin bi neden soyle - Kroyum ama para bende Seninle evlenmem icin bi neden soyle - Neden? Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? - bi nedeni yok (iç ses: aklını yitirmiş olmanı umud ediyorum - Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? - mantı yapmayı biliyom -bana seninle evlenmem için bi neden Söyle +5 çeşit pilav yaparım -tamamdır - Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? - tv kumandası hep senin kontrolun altında olacak - tamam -bana seninle evlenmem için bi neden Söyle -gencim, güzelim ee daha ne olsun yetmezmi -yeter yeter yetti bile (saat geç oldu sapıttım) -bana seninle evlenmem için bi neden Söyle... - şu dakikadan sonra benimle evlenebilmek için ağzınla kuş tutmayı dene +bana seninle evlenmem için bi neden Söyle -ben deliyim +bana seninle evlenmem için bi neden Söyle -sen Söyle ben de Söyliycem +seni seviyorum -bi daha Söyle +seni seviyorum -bende seniiii sevgiiiiilim - bana seninle evlenmem için bi tek neden Söyle.. * kukum var - yess .. +seninle evlenmem için bi neden Söyle -hollandaya iki biletim var -Abdullah bana seninle evlenmem için bi neden Söyle. -Büyük kozmetik mağazam. -Abudullahım canıım. |
| | |
| | #2 |
Ettiği Teşekkür: 16 70 Mesajına 89 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: bana senınle evlenmem için bır neden SÖYLE? Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -°°°°° biz zaten 10 yıllık evliyiz. -ozaman senden boşanmamam için bi nedensöyle. bende derim ki boş ol boş ol boş ol ![]() |
| | |
| | #3 |
Ettiği Teşekkür: 16 70 Mesajına 89 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: bana senınle evlenmem için bır neden SÖYLE? Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -zıçtırtma lan nedenine. -tamam mustafa sinirlenme. koptum yaaaa ![]() |
| | |
| | #4 |
| Ord.Prof ![]() | Cevap: bana senınle evlenmem için bır neden SÖYLE? - Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? - tv kumandası hep senin kontrolun altında olacak - tamam he he he
__________________ ![]() Konu zal tarafından (28-08-06 Saat 08:04 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #5 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 11-05-05 Nerden: CEHENNEMDE Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 71 50 Mesajına 72 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 9 | Cevap: bana senınle evlenmem için bır neden SÖYLE?
hehehehehe sırf evlenmek için erkeklerin hakimiyeti altında olan tv kumandasını verecen ha ayıp ayıp
__________________ yaşamak buysa yaşıyorum yine | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #6 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() | Cevap: bana senınle evlenmem için bır neden SÖYLE?
KRALİCE GİBİ DAVRANACAĞIM DİOM SEN UYUZ BİR KUMANDADAN BAHSEDİYORSUN
__________________ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #7 |
Ettiği Teşekkür: 71 50 Mesajına 72 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 9 | Cevap: bana senınle evlenmem için bır neden SÖYLE? varya sırf bir kadın bulup evlenmek için yaptığın şu rezilliğe bak ya ayıp ayıp tuh sana
__________________ yaşamak buysa yaşıyorum yine |
| | |
| | #8 |
| narin kelebek ölüsü ![]() Üyelik tarihi: 22-07-05 Nerden: Çıkmazlardan... Yaş: 26
Ettiği Teşekkür: 19 20 Mesajına 35 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 36 | Teşekkürler viocum :)) |
| | |
| | #9 |
| !!Masum Kalamayiz!! ![]() Üyelik tarihi: 25-02-06 Nerden: İstanbul Yaş: 18
Ettiği Teşekkür: 303 148 Mesajına 199 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: bana senınle evlenmem için bır neden SÖYLE? Seninle evlenmem icin bi neden soyle - Kroyum ama para bende -Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Eğer sen evlenmezsen en yakın arkadaşın neclayla evlenecem. -Yıldırım nikahı yapalım. mauahahahahahha Bana seninle evlenmem için bir neden Söyle? -Sayısal loto bana çıktı. -Neden daha önce Söylemiyosun. -bana seninle evlenmem için bi neden Söyle +5 çeşit pilav yaparım -tamamdır uahahhaha abi çok ii yau
__________________ Sevgi, tırmananları birbirine bağlayan bir halattı. Biri düşerse diğerlerinin hayatta kalması için halatın kesilmesi gerekiyordu. Ancak sevgi, kesilemeyecek kadar kalın bir halattı Ve sonunda herkes düşerdi. Aptallar sevdikleriyle düşer, Kötüler sevdiklerini aşağı çeker. Azil,Hakan Günday ![]() |
| | |
| | #10 |
Ettiği Teşekkür: 71 50 Mesajına 72 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 9 | Cevap: bana senınle evlenmem için bır neden SÖYLE? zuhahaha,
__________________ yaşamak buysa yaşıyorum yine |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|