![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Komik ve Garip resim,yazi, vb komikliklerin paylaşım yeri. |
| Etiketler: evlenmem , icin , neden , sole |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 11-05-05 Nerden: cehennemden Yaş: 23
Tesekkür: 0
4 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 13 | evlenmem için neden söle Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Banka cüzdanım. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Benimle evlenmezsen evde kalacan. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -yat,kat,jeep -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Ben seninle evlenmek mi istiyorum. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Evlenmezsen banlarım. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Git bi aynaya bak. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -°°°°° biz zaten 10 yıllık evliyiz. -ozaman senden boşanmamam için bi nedensöyle. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Ya sırf bi neden bulamadım diye 15 yıldır nişanlıyız. -Nedensiz olmaz. Neden? -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Eğer sen evlenmezsen en yakın arkadaşın neclayla evlenecem. -Yıldırım nikahı yapalım. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Dün gece. -Aman tanrım dün geceyi unutmuştum. Pislikk. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -selami bu soruyu benim sana sormam gerekiyoo. -Ben neden soramıyorum yaa. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -zıçtırtma lan nedenine. -tamam mustafa sinirlenme. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Evlenirsem dop oliyiim. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -seni seviyorum. -Yalan söyle demedim neden söyle dedim. -Dur bi düşüneyim ozaman. -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Sayısal loto bana çıktı. -Neden daha önce söylemiyosun.
__________________ HaYtImI kAyBeTtİm HüKüMsÜzDüR ![]() |
| | |
| | #2 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: evlenmem için neden söle ha ha ha teşekkürler zal yaaa... güzel konu... =0) |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 13 | Cevap: evlenmem için neden söle rica ederim
| | |
| | #4 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 12-06-06 Nerden: samsun
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: evlenmem için neden söle :) guzel... |
| | |
| | #5 | |||||||||||||||||||||||
| narin kelebek ölüsü ![]() Üyelik tarihi: 22-07-05 Nerden: Çıkmazlardan... Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 0
3 Mesajına 4 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 37 | Cevap: evlenmem için neden söle
| |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 13 | Cevap: evlenmem için neden söle rica ederim
| | |
| | #7 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 14-06-06 Yaş: 26
Tesekkür: 5
1 Mesajina 7 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: evlenmem için neden söle -Bana seninle evlenmem için bir neden söyle? -Dün gece. -Aman tanrım dün geceyi unutmuştum. Pislikk. teşekkürler zal |
| | |
| | #8 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: evlenmem için neden söle altın üye olmuşşun gördümde tebrik etmesem olmaz dedim ne yani gittim diye arkadaşlarımı unutacakmıyım sandın.... TEBRİKLER ALTIN ÜYE OLMUŞŞUN beni hiç yapmamışlardı ühühühhhüüüüüüü ='( |
| | |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 13 | Cevap: evlenmem için neden söle kim ne olmuş valla ben altıma falan yapmaadım hehe okk arkadaşım tşk ederim valla bende yeni fark ettim altın üye olduğumu babacan
| | |
| | #10 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: evlenmem için neden söle =0) ben her gün bakıyorum beni yapmışlarmı diye buda valla yeni farkettim dio yafff |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme