![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Komik ve Garip resim,yazi, vb komikliklerin paylaşım yeri. |
| Etiketler: evlenmem , icin , neden , sole |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #31 |
| Ord.Prof ![]() | Cevap: evlenmem için neden söle Tamam Kendİ Konularim İkİncİ Sayfaya Gİdene Dek Sirayla TÜm Konulari Cevapliyorum.... Bİr Dahada Yenİ Konu AÇmayacaĞim... |
| | |
| | #32 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 17-10-05 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: evlenmem için neden söle Yaw Shakespeare.16 altın üye muhabbetini biri yapmıyo otomatik yane kimi yakalarsa ahanda altın üye yapçam seni deyip otutturuyo kapıya. ;))
__________________ Başarmak için inanç inanmak için yürek kazanmak için bilek gerekliymiş. Adımlarını sert basmalı yumruğunu sert vurmalı sesin gür çıkmalıymış. Taş kadar ağır taş kadar sağır taş kadar küçük taş kadar büyük olunmalıymış. Karnın açken bile kuyruğun dik belin bükülse bile başın hep dik kalmalıymış... |
| | |
| | #33 |
| Ord.Prof ![]() | Cevap: evlenmem için neden söle yaaa... ben buradayım koca gün ,beni niyem hiç yakalamıyo... |
| | |
| | #34 |
| Yeni Üye ![]() | guzel çalışma HakSızLığA GeLemEm HatıR GönüL DinLemeM bAbAmıN oĞLuyuM Ben kUrSuN yErim Laf yEmeM...... |
| | |
| | #35 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 11-05-05 Nerden: CEHENNEMDE Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 9 | Cevap: evlenmem için neden söle şekpir dostum bilmiyorum nasıl yakaladığını ama yapıyo kendşnden yani çalışma yla alakası yok ama çalış yinede sen formun sana ihtiyacı var çene tyarıştırma bakımından
__________________ yaşamak buysa yaşıyorum yine |
| | |
| | #36 |
| Ord.Prof ![]() | Cevap: evlenmem için neden söle yok yok... bak yine stern olmuş... bune yaaa hep aynı kişiler altın.. biz neyiz demir satsan kilosu ne kadarki demirin ne yani beş para etmemmi ben??? ne oldu yaaa ne yazıyorum ben offf... ben bu formun pırlantasıyım yaaa. siz altın olsanız ne yazar.... |
| | |
| | #37 |
Tecrübe Puanı: 9 | Cevap: evlenmem için neden söle ha söyle senin altın olup olmaman önemli değil önemli olan senin burda aramızda olman
| | |
| | #38 |
| Ord.Prof ![]() | Cevap: evlenmem için neden söle teşekkürler kanki... |
| | |
| | #39 |
Tecrübe Puanı: 9 | Cevap: evlenmem için neden söle rica e derim orti
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||