![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Komik ve Garip resim,yazi, vb komikliklerin paylaşım yeri. |
| Etiketler: evlenmem , icin , neden , sole |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 11-05-05 Nerden: CEHENNEMDE Yaş: 23
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | Cevap: evlenmem için neden söle valla aga yeni fark ettiydim da eee bende altın üyeliğin önemi yokki benim için önemli olan gırgır
__________________ yaşamak buysa yaşıyorum yine |
| | |
| | #12 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: evlenmem için neden söle gırgır bu kayığın bir büyüğü olan balıkçı teknesimiydi??? vayyy arkadaş balıkta avlarmışş... kanki deniz kızı yakalarsan bana ver oldumu?? çok yalnızım yaaa...
__________________ ![]() |
| | |
| | #13 |
| Dekan ![]() | Cevap: evlenmem için neden söle Saolasin GÜseldİ Zal Elleyİne Saglik:)))
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: evlenmem için neden söle sen nereden geldin yafff... görmüyonmu burada erkek erkeğe muhabbet ediyoruz... elinin hamuruyla dalma muhabbete... koş iki kahve al gel... =0) he he he
| | |
| | #15 |
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | Cevap: evlenmem için neden söle şiş bence ağzını sıkı tut yoksa burda ki feministler takımı bizi önce öper sonra döver dimi kızlar ![]()
| | |
| | #16 | |||||||||||||||||||||||
| Dekan ![]() |
HİŞTTTTTTTT ŞEKSPİYYYY O KAHFELEYİ YAPAYIM AMA SEN BÖYLE DEDİGİN İÇİN BİY SEFEYDE AGZININ İÇİNE BOCA EDEYİM BİLMİŞ OL VEYA KAFANDAN AŞAGIYA AMA FEMİNİST FALAN OLDUGUMDAN DEGİL AMA YAKLAŞIM BENİM SENİN KAFANI KIYMAMI GEYEKTİYİYOOO ![]()
__________________ | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #17 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: evlenmem için neden söle olur... ama kahve falınada bakmanı isterim... =0) kır yafff kafamı değil tüm kemiklerimi kır sana feda olsun...
| | |
| | #18 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: evlenmem için neden söle tamam tamam sustum....
| | |
| | #19 |
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | Cevap: evlenmem için neden söle Bencede Sus Aga Yokssa İkİmİzde Dayak YİyeceĞİz
| | |
| | #20 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: evlenmem için neden söle valla anında satarım... zal beni gaza getirdi derim "bir kızdan laf yiyiyorsun utan utan" diyerek filan
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|