![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik Videolar Reklamlar,Skeçler,Komedi Burada |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Yok oLustan..
Tesekkür: 63
130 Mesajına 274 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 | ÖpüCük Testi {Süper} (:
__________________ ..YaLnızLık PayLasıLmaz.. |
| | |
| | #2 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: ÖpüCük Testi {Süper} (: negzell testmiş u ule yaaa |
| | |
| | #3 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 335
347 Mesajına 694 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 31 | Cevap: ÖpüCük Testi {Süper} (: Öööööögg İrenççççç =)
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #4 |
| chngzl ![]() Üyelik tarihi: 26-05-08
Tesekkür: 12
15 Mesajına 21 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: ÖpüCük Testi {Süper} (: güseLLL:::)
__________________ ![]() ![]() ![]() HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum...ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde...ßen YazarIm ßen SiLerim... |
| | |
| | #5 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: ÖpüCük Testi {Süper} (: ![]() ![]() çok güzeldi :) erkeklerden daha güzel öpüşüyolar ![]() ![]()
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #6 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-06-08 Nerden: From the paradise
Benim Modum: Tesekkür: 229
24 Mesajına 36 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: ÖpüCük Testi {Süper} (: hehehehehehehehe :)) Super bışey ya :))))))))
__________________ güle güle ... |
| | |
| | #7 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 25-07-08
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: ÖpüCük Testi {Süper} (: kizlar güzel testi erkekler yerlerini birakdilari icin ne de üzülmüslerdir harikaydi paylasimina saglik |
| | |
| | #8 |
| α∂ıη α∂ıмα мüнüяℓü...! ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 265
236 Mesajına 341 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | --->: ÖpüCük Testi {Süper} (: bence çok iğrençti bu ne be ....Bana yapsalar dağıtırım orayı :))
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme