![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik resim Komik resimler |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | YAKIŞIKLIM'ın hiç bir yerde görmediğiniz resmi
__________________ ![]() R!HANNA |
| | |
| ARap_KiZi Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 4 Kisi: |
| | #2 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 184
197 Mesajına 516 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 221 | --->: YAKIŞIKLIM'ın hiç bir yerde görmediğiniz resmi inanmıorum yaaaa bu kadar zayıfmıymış .:)))
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #3 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 379
87 Mesajına 182 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: YAKIŞIKLIM'ın hiç bir yerde görmediğiniz resmi Biz sinirlerimizi aldıralı uzun yıllar oldu bebişim. Ama düşünüp konu açman onore etti bizi. Çok teşekkür ederim. Yine de; sen kendine bak, koca burunlu çirkin şey hıhh. Meraklısına arap kızı, mecbur bıraktın sahiden kendi resmi arkadaşlar.burdan
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #4 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 21-07-08 Yaş: 24
Benim Modum: Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: YAKIŞIKLIM'ın hiç bir yerde görmediğiniz resmi Bişi Deniyorum..... ![]() |
| | |
| | #5 |
| α∂ıη α∂ıмα мüнüяℓü...! ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 255
234 Mesajına 333 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | --->: YAKIŞIKLIM'ın hiç bir yerde görmediğiniz resmi Hocam ya noldu size böyle... ![]() ![]() ![]()
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" |
| | |
| | #6 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: YAKIŞIKLIM'ın hiç bir yerde görmediğiniz resmi Gülüşünü Yirim :)))
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 379
87 Mesajına 182 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | --->: Cevap: YAKIŞIKLIM'ın hiç bir yerde görmediğiniz resmi
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #8 | |||||||||||||||||||||||
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: YAKIŞIKLIM'ın hiç bir yerde görmediğiniz resmi
o kim yahu benim gözlerim öle pörtlek pçrtlek değil ki :) ayrıca o renkte değil hocam yanii sende
__________________ ![]() R!HANNA | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #9 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 03-10-08 Nerden: İstanbul ( kayıp bir sokağı ) Yaş: 18
Benim Modum: Tesekkür: 69
43 Mesajına 87 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: YAKIŞIKLIM'ın hiç bir yerde görmediğiniz resmi hehe ben anlamam :D ama arapkızı güzelmiş hee :D:D Allah sevdiğine bağışlasın :D
__________________ İnsan dedikleri mahluk Şerefini iki paraya satmış boşluk topluluğudur Yolunu seçemeyen kör bir köstebek Nankörlükler timsali şeytan dostudur TonyaLı |
| | |
| | #10 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: YAKIŞIKLIM'ın hiç bir yerde görmediğiniz resmi yahu o ben değilimki :)
__________________ ![]() R!HANNA |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme