![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik resim Komik resimler |
| Etiketler: var misin |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 684
770 Mesajına 1.254 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Var mısın Yok musun ? ![]()
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| angelica Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 3 Kisi: |
| | #2 |
| -tuby- ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08 Nerden: Beykoz
Benim Modum: Tesekkür: 568
55 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Var mısın Yok musun ? çok hoş olmuş.teşekkürler paylaşım için.. (((:
__________________ тєƒєккüя є∂ιρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. υмυтℓαηıρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. gєℓєη gєℓιя qι∂єη qι∂єη öη¢є вι кєz ∂ιηℓєуιη. вυ ѕєηє∂є şαмριуσηυz ѕıкıуσѕα öηℓєуιη...! |
| | |
| | #3 |
| __KaRaKıZım__ ![]() | --->: Var mısın Yok musun ? hahahaha süperdii
__________________ ![]() R!HANNA |
| | |
| | #4 |
| Üye ![]() | Cevap: Var mısın Yok musun ? hahaha süper ya :)
__________________ KoVboY gibi YaSamaKsa AmAc GiDiN AmEriKa SiZi BeKleR.... |
| | |
| | #5 |
| Sana Gelen Bana Gelsin... ![]() | Cevap: Var mısın Yok musun ? çok güldüm ya:))) süper bi espri.bu çocukta bi proğram yaptı herkes dalga geçiyor.
__________________ .....Gözlerime buğulu bir şehrin sağnak yağmurları kaldı yokluğunla amaçsızlaştı duygularım yas kokuyor şarkılarım yaşamak bir mücadeleydi sana ben belki yoruldum ama bil ki hala savaşındayım ..... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| var mısın |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme