![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Komik resim Komik resimler |
| Etiketler: kurtlar vadisi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-07 Nerden: єννєℓ zαмαη ιçιη∂єη
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 14 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -alıntı-
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 | |||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 88 | Cevap: Kurtlar Vadisi Yakında Yeni Versiyonlarıyla Vizyonda!!
merak bekliyom :D:D Çok Güzel Yapmislarya Eline Saglik Canim :)
__________________ ๑₪۩۞۩♥ღ hoSSohbet ღ♥۩۞۩₪๑ ![]() ![]() ![]() ![]() cα∂σℓσzZ | |||||||||||||||||||
| | |
| | #3 |
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 14 | --->: Kurtlar Vadisi Yakında Yeni Versiyonlarıyla Vizyonda!! Bende çok güldüm ya valla eline sağlık yapanın ![]()
| | |
| | #4 |
| ●ஜ● KaRa MeLeK ●ஜ● ![]() Üyelik tarihi: 10-08-07 Nerden: █ Karanlığın içinden █
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 119 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ฿ЄŢỮŁ ![]() ₪ őŁũΜũŅ Ņϊ$ąŅŁιŚι ₪ ![]() ●• SuSKuN •● ![]() |
| | |
| | #5 |
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: Kurtlar Vadisi Fİlm Kapakları :) güzel olmuş.........t.ş.k |
| | |
| | #6 | |||||||||||||||||||||||
| ●ஜ● KaRa MeLeK ●ஜ● ![]() Üyelik tarihi: 10-08-07 Nerden: █ Karanlığın içinden █
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 119 | --->: Cevap: Kurtlar Vadisi Fİlm Kapakları
Beğendiğine sevindim..gözlerine sağlık.. =)
__________________ ฿ЄŢỮŁ ![]() ₪ őŁũΜũŅ Ņϊ$ąŅŁιŚι ₪ ![]() ●• SuSKuN •● ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #7 |
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 14 | --->: Kurtlar Vadisi Yakında Yeni Versiyonlarıyla Vizyonda!! Konular aynıydı birleştirdim tşk.
| | |
| | #8 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 124 | --->: Kurtlar Vadisi Yakında Yeni Versiyonlarıyla Vizyonda!! çok komik olmuşlar ya :)
__________________ ![]() hєякєSiη ßi мєLєq'i waяdя. ßηмdє ßı мєLєi'м waяdı .. Sσηяa ησLduquηu aηLaмadaη qiттi .. мєLєкSz кaLdм ßη !!.. ''σ'' qıттıктєη Sσηяa hıćвıяSєγ γσLuηda qıтмєdı wє ''σ'' qєяi qєLмєγєßiLяdi!! .. мєLєкLєя кσяuduqu кiSiγi ćσк Sєwмєzмi ?. ßєηiмкi ßєηi Sєwdi aмa ćσк dєiLdi.. γiηєdє ''σ'' hєя$єγdєη ćσк SєwiLdi !!.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|