![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Kim kimdir? Biografi |
| Etiketler: ayben |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Üye ![]() | Ayben ![]() Ayben (Ayben Kimdir? - Ayben hayatı, Biyoğrafisi, Hakkında) 22 Eylül 1982'de İstanbul Üsküdar'da doğan Ayben İlköğretimini babası Danyal Bey ve abisi Ceza gibi ilkokulu Bağlarbaşı İlköğretim Okulunda tamamladı. Liseyi ise Üsküdar Cumuhuriyet Lisesi'nde.Şu anda Açık Öğretim Üniversitesi'nde işletme okumakta. şu günlerde yeni albüm hazırlıklarında. Seslendirdiği şarkılar.. 1999 Nefret - Meclis i Ala Yüzyüze 2000 Nefret - Anahtar Doğru Olan Zordur 2001 Narcotic - Beyaz Karanlık Doğuştan Katil 2004 Ceza - Rapstar Sinekler ve Beatler , Araba 2005 Aylin Aslım - Gulyabani Gelinlik Sarhoşluğu 2005 Fuat - Her Ayın Elemanı İllegal , Ayben'de 2005 I-Ben Underground 2005 Mihenk Taşı Sukutu Hayal 2006 Ayben Günlerin Ağlak 2006 - Kadıköy Acil Bekler 2006 - Understation Jingle 2006 - Rap Benim 2006 Nil Karaibrahimgil Peri 2006 Emre ft. Ayben Yetenekoloji 2008 Sensin O Aşağıdaki etkinliklerde ve konserlerde yer aldı Gebze Hiphop Time Party Studio Live Ceza Konseri Onyedi Rock Festivali 2 Peyote Converse Unimayfest Hiphoplife boom HIP HOP & BEYOND 1 / KREUZBERG - KADIKÖY JAM İstanbul Hiphop Festivali 2 Ceza Bursa Konseri Izmir Fest 2006 Yeditepe Üniversitesi Bahar Senliği Hiphop Underground Live 2 İstanbul Hiphop Festivali - Maslak / Venue (Burada RZA ile sahne aldı) h2000 Hiphop Festivali Fight of free Stylers 1 ve 2 Rock'N Coke 2005 İstanbul Hiphop Festivali 2005 (Levent Gösteri Merkezi) Aylin Aslım ile Fanta Türkiye Turu Prodigy Konseri Alt Sanatçı Cream Fest Harley Davidson Fest Yeni Melek Ceza Konseri Babylon Ceza Konseri Buzhol Ceza Konseri İndigo Ceza Konseri Manastır Ceza Konseri Old City Ceza Konseri Kemancı Underground Party Ankara Migros Ceza Konserleri Antalya Hiphop Festivali Mimarsinan Festivali Almanya Konserleri Ayben'in Favorileri EN SEVDİĞİN EŞYAN: süperstarlarım YAĞMURLU BİR GÜNDE YAPMAYI EN SEVDİĞİN ŞEY: üsküdarda yürümek EN SEVDİĞİn GİYSİN: adidas kimono EN SEVDİĞİN İÇECEK: soda YILIN EN SEVDİĞİN GÜNÜ: pazar günleri EN SEVDİĞİN MEVSİM: yaz EN SEVDİĞİN YİYECEK: mantı EN SEVDİĞİN HAYVAN: köpek EN SEVDİĞİN TATİL YERİ: olimpos EN SEVDİĞİN REÇEL: ahududu reçeli (reçelle pek aram yok aslında) EN SEVDİĞİN ŞARKI: Ceza-efkar perdesi EN SEVDİĞİN ŞEHİR: istanbul EN SEVDİĞİN SPOR DALI: basketbol EN SEVDİĞİN RENK: pembe EN SEVDİĞİN ÇİÇEK: papatya EN SEVDİĞİN TV PROGRAMI: avrupa yakası
__________________ KoVboY gibi YaSamaKsa AmAc GiDiN AmEriKa SiZi BeKleR.... |
| | |
| | #2 |
| Üye ![]() | Cevap: Ayben Bu kiza bayiliyorum yaa :D
| | |
| | #3 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
226 Mesajına 611 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | --->: Ayben hiç dinlemedim dinliycem tşk.:)
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #4 |
| Üye ![]() | Cevap: Ayben tavsiye ederim :) RAP de bayanlarinda en az erkekler kadar yetenekli oldugunu gösteren kisi bence AYBEN ;)
| | |
| | #5 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Ayben tskler :) |
| | |
| | #6 |
| -tuby- ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08 Nerden: Beykoz
Benim Modum: Tesekkür: 568
55 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Ayben sesi çok ince olduğu için aslında pek de dinlemeyi sevmiyorum...ama kişilik olarak bence çok tatlı bi kız..teşekkürler paylaşım için... :))
__________________ тєƒєккüя є∂ιρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. υмυтℓαηıρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. gєℓєη gєℓιя qι∂єη qι∂єη öη¢є вι кєz ∂ιηℓєуιη. вυ ѕєηє∂є şαмριуσηυz ѕıкıуσѕα öηℓєуιη...! |
| | |
| | #7 |
| Üye ![]() | Cevap: Ayben rica ederim:) rüzgar olmak sarkisini bir dinle bence ordaki performansi süper evt aslinda haklisin sesi bazen cok ince cikabiliyo ama o sanirim söyledigi parcaya bagli ;)
| | |
| | #8 |
| -tuby- ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08 Nerden: Beykoz
Benim Modum: Tesekkür: 568
55 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Ayben olabilir ben zaten çok şarkısını dinlemedim.. :)
__________________ тєƒєккüя є∂ιρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. υмυтℓαηıρ güℓєηℓєяє вιz∂єη ѕєℓαм ѕöуℓєуιη. gєℓєη gєℓιя qι∂єη qι∂єη öη¢є вι кєz ∂ιηℓєуιη. вυ ѕєηє∂є şαмριуσηυz ѕıкıуσѕα öηℓєуιη...! |
| | |
| | #9 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 684
770 Mesajına 1.254 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Ayben tskler eline emegine saglik..
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #10 | |||||||||||||||||||||||
| Bu KaLp Seni Unuturmu ![]() | Cevap: Ayben
Hummm Dinlicem t.ş.k
__________________ ![]() VuraL ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme