![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Kim kimdir? Biografi |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: istanbul Yaş: 18
Ettiği Teşekkür: 667 180 Mesajına 371 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 8 | kim kimdir? ![]() NECATİ ŞAŞMAZ KURTLAR VADİSİ’NİN POLAT ALEMDAR’I NERELİ DİYE MERAK EDEN HERHALDE ÇOKTUR. BEKLETMEDEN SÖYLEYELİM: ELAZIĞLI… ![]() ACUN ILICALI TELEVİZYON’UN YÜKSELEN DEĞERİ ACUN ILICALI’DA BATILI TİPİ VAR DEĞİL Mİ? EVET DİYENLER YANILIYOR. ÇÜNKÜ ACUN’UN KÖKENİ ERZURUM’A DAYANIYOR. ANCAK KENDİSİ EDİRNE’DE DOĞMUŞ… ![]() ENGİN GÜNAYDIN AVRUPA YAKASI’NIN BURHAN ALTINTOP’U ISRARLA NİŞANTAŞI ÇOCUĞU OLDUĞUNU SÖYLÜYOR AMA ONA CAN VEREN ENGİN GÜNAYDIN ASLEN TURHALLI… ![]() GÜLBEN ERGEN ŞARKICI DOĞMA BÜYÜME İSTANBULLU. GENÇLİĞİ İSTANBUL’UN İYİ SEMTLERİNDEN BİRİNDE ERENKÖY’DE GEÇMİŞ… ![]() CEM YILMAZ AİLESİ SİVAS KÖKENLİDİR AMA KENDİSİ İSTANBUL'UN KOCAMUSTAFAPAŞA İLÇESİNDE DOĞDU. ![]() ALİŞAN HERKES ONU İSTANBULLU ZANNEDİYOR AMA O KİĞİ, BİNGÖL'LÜ BİR AİLENİN ÇOCUĞU OLARAK 1976'DA BİNGÖL ´DE DÜNYAYA GELDİ. MÜZİK PİYASASINA ATILANA KADAR ADI SERKAN BURAK TEKTAŞ'TI ![]() KEREMCEM GENÇ KIZLARIN SEVGİLİSİ KEREMCEM DE EGE’DEN… MUĞLA’NIN MİLAS İLÇESİ’NDEN… ![]() TARKAN TARKAN’IN KARADENİZLİ OLDUNUĞUNU BİLMEYEN KALMAMIŞTIR HERHALDE. RİZE’NİN İKİZDERE İLÇESİNİN İKİZDERE KÖYÜNDEN… PEKİ ONUN ALMANYA’NIN FRANKFURT YAKINLARINDAKİ ALZEY KASABASINDA DOĞDUĞUNU BİLİYOR MUYDUNUZ? ![]() BEYAZ EKRANLARIN SEVİLEN SİMASI BEYAZ NERELİ BİLİYOR MUYDUNUZ? NEDENSE PEK DİLE GETİRMİYOR AMA KENDİSİ BOLULU… ![]() ARMAĞAN ÇAĞLAYAN TELEVİZYON YAPIMCISIYKEN BİRDEN ÜNLÜ OLAN ARMAĞAN KOCAELİ’NİN İLÇESİ HEREKE’Lİ… ![]() TAMER KARADAĞLI EKRANLARIN TAŞ FIRIN ERKEĞİ, 1967’DE ANKARA’DA DOĞMUŞTUR AMA ASLEN KARS SARIKAMIŞLI’DIR. ![]() SİBEL CAN İSTANBUL’UN FAKİR SEMTLERİNDEN BİRİNDE KARAGÜMRÜK’TE DOĞDU. KARAGÜMRÜK, DÜĞÜN MÜZİSYENLERİ, DANSÖZLERİ VE ÇETELERİYLE ÜNLÜDÜR. ![]() KADİR İNANIR KADİRİZMİN KİTABINI YAZAN AKTÖR MEMLEKETİNİ HİÇ DİLİNDEN DÜŞÜRMEZ ZATEN… ORDU’NUN FATSA İLÇESİ… ![]() ŞENAY GÜRLER AVRUPA YAKASI’NIN GÜZEL OYUNCUSU İZMİRLİ. ![]() ATA DEMİRER KOMEDYEN ATA DEMİRER DE BURSALI ÜNLÜLERDEN… ![]() IŞIN KARACA TÜRK POP MÜZİĞİNİN BU GÜÇLÜ SESİ TAA KIBRIS’TAN BURAYA ULAŞMIŞ… ![]() KENAN İMİRZALIOĞLU BU “KABADAYI” OYUNCU MEĞER İÇ ANADOLU’NUN BAĞRINDAN KOPMUŞ. ANKARA’NIN BALA İLÇESİNDE… ![]() EDİZ HUN ÜNLÜ TÜRK SİNEMA OYUNCUSU VE ESKİ MİLLETVEKİLİ EDİZ HUN 1940 İSTANBUL DOĞUMLU… ![]() SEDA SAYAN BOŞUNA KENDİNE KADIRGALI AYSEL DEMİYOR. İSTANBUL’DA SULTANAHMET YAKINLARINDAKİ TARİHİ İLÇE KADIRGA’DA DOĞMUŞ SEDA SAYAN YA DA GERÇEK ADIYLA AYSEL GÜLAÇAR. ![]() CANDAN ERÇETİN ŞARKICININ AİLESİ O DAHA DOĞMADAN MAKEDONYA’DAN KIRKLARELİ’NE GÖÇTÜ. CANDAN ERÇETİN DE KIRKLARELİ’NDE DÜNYAYA GELDİ.
__________________ iÇiMDeN GeLDiĞiNCe KoNuŞTuM(: iÇiNDeN GeLeNi aNLa(: |
| | |
| | #2 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Ettiği Teşekkür: 1.755 209 Mesajına 626 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 116 | --->: kim kimdir? Çok güzel çalışma.teşekkürler.
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #3 |
| × Without the rule × ![]() | --->: kim kimdir? emeğine sağlık
__________________ Tell bed enter shapeless Dishonourable sweating in the skin With it together dishonourable you tell You life harmful..! Rule live life..! Difference this.. . . . ![]() |
| | |
| | #4 |
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 26-08-07 Nerden: Uzaydan
Ettiği Teşekkür: 35 42 Mesajına 61 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 2 | --->: kim kimdir? tşkler |
| | |
| | #5 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: istanbul Yaş: 18
Ettiği Teşekkür: 667 180 Mesajına 371 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 8 | --->: kim kimdir? ben teşeküür ederim.okuyan gözlerinize sağlık...
__________________ iÇiMDeN GeLDiĞiNCe KoNuŞTuM(: iÇiNDeN GeLeNi aNLa(: |
| | |
| | #6 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Ettiği Teşekkür: 1.755 209 Mesajına 626 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 116 | --->: kim kimdir? hangi ünlü nereli resimli diye açsaydın konuyu.millet bilimsel ve ya tarihsel uzun bişe zanıyo.Kimse okumuyor zaten uzunları.Işının pozu iyiymiş içine düşüyordum bakarken.
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #7 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Ettiği Teşekkür: 214 162 Mesajına 483 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 315 | Cevap: kim kimdir? TşkLer EmekLeRiné SağLık, |
| | |
| | #8 |
| Moderator ![]() | --->: kim kimdir? Emegine Yüregine saglık cok güzel bir paylaşımdı
__________________ |
| | |
| | #9 |
| уα υмυтLαя∂α вιтєяѕє... ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Ettiği Teşekkür: 2.258 375 Mesajına 1.109 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 116 | Cevap: kim kimdir? tesekkurler
__________________ ![]() Bir bakış ki kudreti hiç bir lisan da yoktur, Bir bakış ki bazen şifa, bazen zehirli oktur. nazo !!! ![]() |
| | |
| | #10 |
| αятıк нαуαℓℓєяιм∂є уσк ![]() Üyelik tarihi: 24-03-08 Nerden: мιѕαƒιя
Ettiği Teşekkür: 236 293 Mesajına 890 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 209 | Cevap: kim kimdir? emegine sağlık
__________________ . ![]() ![]() |
| | |