![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Keyif Keyif aldığımız herşey... |
| Etiketler: bir bardak , gokyuzu |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | Basit tarifler hayal gücü ile birleşince ortaya işte böyle muhteşem görünümlü yiyecekler çıkıyor.Bu bardaktaki gökyüzü gerçekten çok dikkat çekici özellikle sıcak yaz günlerinde böyle ferah bir gökyüzü tarifi insanı serinletecektir. Krem şanti veya dondurma (orjinalinde krema denmiş içine şeker falan katmış bana göre sade dondurma veya krem şanti gayet uygun olur.) Mavi renkte jöle, jöle yi önceden yapmanız gerekiyor. Ve uygun hoş dondurma cupları..Mavi hazır jöleyi çok az su bir kaç küp buzla bozup karıştırın .Parça parça olmasını sağlayın.Şeffaf dondurma cupuna önce jöleli karışımı dökün bardağın duvarına yaklaşıkda krema veya dondurma yan tarafına tekrar jöle ve duvar tarafına yine krema ve ya dondurma ki resimlerde anlatılıyor.Buradaki mesele parça jöleler ile kremadaki veya dondurmadaki sütün birbirini hafifce karışıp açıklı koyulu bulutlar oluşturması dolapta bekletin ve afiyetle yiyin.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aLıntı... keyfini ÇıKaRtın :))))))))
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #2 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 358
396 Mesajına 807 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: BiR BaRdak Gökyüzü.. Harika.))
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 20-06-07 Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 167
33 Mesajına 62 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: BiR BaRdak Gökyüzü.. Cok Enteresan yaa :) TskrLer..
__________________ :)) |
| | |
| | #4 |
| sütlü kahve ![]() Üyelik tarihi: 12-08-08
Tesekkür: 171
31 Mesajına 61 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: BiR BaRdak Gökyüzü.. ben çok beğendim yapılışı da eğlenceli gibi gözüküyor.. sağolasın... ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme