![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Keyif Keyif aldığımız herşey... |
| Etiketler: huzurlu olmak icin |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 358
396 Mesajına 807 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: HUZURLU OLMAK İÇİN
ölürümmmmmmmmm ![]()
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #12 | |||||||||||||||||||||||
| Guest
| Cevap: HUZURLU OLMAK İÇİN
canım yanıyor ya | |||||||||||||||||||||||
|
| | #13 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: HUZURLU OLMAK İÇİN ben bunları yapamam :))sanırım hiç huzurlu olamicam ..
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #14 |
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 481
554 Mesajına 829 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: HUZURLU OLMAK İÇİN sanirim bende :))
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #15 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-11-07
Benim Modum: Tesekkür: 2
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 11 | --->: HUZURLU OLMAK İÇİN sizi tembeller sizi yapamazlarmıs hııh ![]()
__________________ Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter.. Her zaman doğruyu söyle difficulty, ama her doğruyu herzaman heryerde söleme.. Kendine katı kararlar almaktan cekinme difficulty ama kararlarını her daim esnetmeyi bil.. Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler.. Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım.. Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek.. ![]() Biraz Sev Sakinleşsin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #16 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 22-06-08 Yaş: 18
Benim Modum: Tesekkür: 5
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: HUZURLU OLMAK İÇİN keşke bunları yapabilsem ((:
__________________ ![]() |
| | |
| | #17 |
| Vezir-i Azam.. ![]() | Cevap: HUZURLU OLMAK İÇİN Huzur bu şehri terk edeli 3 sene oldu.. |
| | |
| | #18 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: HUZURLU OLMAK İÇİN 46 Öfkeniz kabarmaya başladığı zaman ona kadar sayın. 101. yada en az 1 saat kosun |
| | |
| | #19 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tesekkür: 358
396 Mesajına 807 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 230 | Cevap: HUZURLU OLMAK İÇİN Ben genede balkon şıkkında iddalıyım .))
__________________ ![]() © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme