![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| iTiRaFLaR İtiraf Etmek İstediğiniz Herşeyi Buraya Yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #111 |
| Z Vitamini İçerir ![]() Üyelik tarihi: 25-02-06 Nerden: İstanbul Yaş: 19
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 111 | Cevap: Rezil oldunuzmu hiç? :) :) saoln yorumlar için.. Burcu alah seni yaa :) :) bende kadıköy die üsküdarda yarım saat bekledim hemde kızkulesinin karşısında :) ahahah düşün ya okadar yani bide doğduğumdan beri istanbuldayım :)
__________________ ![]() Seni yordum kalbim,artık bana uyma Benim yolum uzun,istersen orda kal.. Vakit çok geç inan çok geç.. Ne oldu bana,ne oldu bana Bu gidişin sonu kötü kesin.. ![]() |
| | |
| | #112 |
| Dekan ![]() Üyelik tarihi: 15-06-05 Nerden: İstanbuL Yaş: 30
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 35 | Cevap: Rezil oldunuzmu hiç? sigaraya başlayışımın hemen hemen ilk günleriydi dükkandaydım müşterinin biri gelmişti o sıra babam dediki olm git bize yemek söyle bende fırsat bu fırsat gidip dışarda bi sigara içerim diğe düşünüyordum :)) neyse çıktım lokantaya yemek söyledim meğer babamda arkadamdan seslenmiş duymamışım ben bizim dükkana arkamızı dönüp sigaranın keyfini çıkarırken babamda arkadamdan içecek bişey sölemem için gelmiş :) bi baktım babam karşımda işin tuhafı ben elimdeki sigarayı unutmuşum :)) oğlum dedi bize içeçek birşeyde söylermisin. tam dedim baba hala sigara elimde :)) bide yüzüne karşı bi duman daha aldım :)) artık adam dayanamadı lan terbiyesiz insan sigarasını atar bari babasının yanında utanmadan hala içiyosun :( anaaa o an anladım ki sigara hala elimde yerin dibine girdim girdim öldüm resmen :)) ya normalde ben bu kadar sslak ve değildimm :)) aksine çokta zeki biriyimm ama ALLAH kestimi bazen kesiyor :))) bi hafta babamın yüzüne bakamadım utancımdan :))
__________________ Téléchargez le ici - Download it here Mademki varlığım acı veriyor sana yokluğumla daha mutlusun öyleyse yokluğumla kal sevgili.. Konu historik tarafından (17-07-08 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #113 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 20-06-07 Yaş: 20
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 14 | --->: Rezil oldunuzmu hiç? Burayı Okumaya bayıLıorum Komik böLümünde acıLan KonuLardan Dha cok güLüorum ![]() ![]()
__________________ Bazen ne söyLersek söLiyeLim Karsımısdakinin SınırLarı Bisi SınırLar:)) |
| | |
| | #114 |
| Z Vitamini İçerir ![]() Üyelik tarihi: 25-02-06 Nerden: İstanbul Yaş: 19
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 111 | Cevap: Rezil oldunuzmu hiç? Histoo :) abimmm yarıldm :) Şöle bir rezillik mevzu şu durumda.. Yıl boyunca dersanede en zor öss denemelerinde bile 230 240 yapıp son zamanlarda çoşup 270e kadar vurmuşken :) sonucum geldi aman allahım o ne 233 yapmışım :) Puanla oluo 305,rehberlikçi aradı çağlam naptın die :) söyleyince "aa öle mi ozmansa hmm.. " şeklinde sesi değişti ay :) nasıl utandım bide hocayla psikoloji üzerine yapmadığım geyik kalmamıştı.. ah ah.. hele hocaya "felsefe yazıcam ben" diyince bir "neee" diyişi vardı :) hahaha :) ah ah... allah da cezamı verdi işte :)
__________________ ![]() Seni yordum kalbim,artık bana uyma Benim yolum uzun,istersen orda kal.. Vakit çok geç inan çok geç.. Ne oldu bana,ne oldu bana Bu gidişin sonu kötü kesin.. ![]() |
| | |
| | #115 | |||||||||||||||||||||||
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 02-12-07 Nerden: nereye.. Yaş: 22
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 2 | --->: Cevap: Rezil oldunuzmu hiç?
![]() çok ısrar ettiniz bende anlatıyım bari..ama bu sayılmaz çok küçüktümm ![]() daha hiç üsküdara gezmeye gitmemişiz ark.şımla saf saf indik vapurdan. köyden indim şehire filmini çekiyoduk:P neyse sagımıza solumuza bakınıyoz baktık olmucak ortada kız kulesi fln yok..yoldan geçen birine dedik abi kız kulesi nerde tam rezillikti..adam dediki bilmiyosunuz bilmiyosunuz bari gözlerinizi açında etrafa bakın:D biraz yürüdük fln allahımm bi baktık sagımıza eşşek kdr kız kulesi![]()
__________________ İmza Görüntülenemiyor Lütfen Şifrenizi Girin ![]() ηοктλ | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #116 |
| Dekan ![]() Üyelik tarihi: 15-06-05 Nerden: İstanbuL Yaş: 30
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 35 | Cevap: Rezil oldunuzmu hiç? wampirella :)) delisin sen yemin ediyom sunshine eet o bendimm :)) bi tane daha anlatayımm :) ya ben çok rezilimm karizma fln kalmayacak ama :) şimdi bizimkiler bir haftadır plan yapıyorlardı beykoza pikniğe gideceklerdi ailece bana sen gelecekmisin diğe sorduklarında tabiki hayır dedim :)) fırsat bu fırsat kırk yılda bi boşalıyo ev kaçırırmıyım :) iş yerinde sayım var dedimm öğleden sonra bitiyor siz gidin dedim tabi yediler :)) neyse lalelideki iş yerinde çıktığım biri vadı adı carolina idi ama dehşet bişe :) nese carolina eve geldi artık biz cosmuşuz :)) o sıra kapı çaldı misafirliğe teyzzemler gelmiş bendeki şans işte :) carolina aç kapıyı bak diyor dedim boşfer gider şimdi ha bire çalıuyor kapıyı teyzem valla en son dayanamadım açtım kapıyı bizimkiler piknikte dedimm o sıra carolina kimm oooo dedi dedimm önemli değil temizlikçi kadın :) teyzem 6 ay bizimle konuşmadı :) artık evden yediğim fırçayı siz düşünün :)
__________________ Téléchargez le ici - Download it here Mademki varlığım acı veriyor sana yokluğumla daha mutlusun öyleyse yokluğumla kal sevgili.. |
| | |
| | #117 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 21-04-08 Nerden: KeLimeLer Yetse..
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: Rezil oldunuzmu hiç? Dün çok ağlıyodum hıçkıra hıçkıra..Tam sitedeki bakkala gidiyorum sitede baya dolu parkta bir sürü insan oturuyor..Tam giderken hıçkırıkların arasında burnumu bi çektim aman allahım hayatımda duymadığım kadar iğrenç bi ses çıktı..:))En üst katta oturan bi insan bile duyardı o sesi Parkta oturan herkes dönüp baktı şöyle bi :) Kendimi en iyi hissettiğim anlardan biriydi o zaman benim bütün karizma yerlerde İnsanların yüzüne bakamıyorum baksam daha çok ağlıcam biliyorum gülüyolar çünkü Kendimi en rezil hissettiğim anlardan biriydi.. İşin en zor yanı da dönerken ordan geçmemek için yolu uzatmaktı ayaklarım koptu valla![]()
__________________ ![]() Çok kez kırıLdı kaLbim .. Her parçası ba$ka birinde kaLdı . Kendi içimde duwarLar örüp durdum Kimseye anLatamadım derdimi .. OnLar beni hep bağıra bağıra ne$eLi $arkılar söyLerken qördü.. HıçkırıkLarLa aqLadıqımı duymadıLar biLe Sadece qüLü$üm çınLadı kuLakLarında .. içimden kopan parçaLarın sesini hiç duymadıLarki.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|