![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| iTiRaFLaR İtiraf Etmek İstediğiniz Herşeyi Buraya Yazabilirsiniz |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #71 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 20-06-07 Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 167
33 Mesajına 62 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: Rezil oldunuzmu hiç? Cok HoşSunuz ..) |
| | |
| | #72 | |||||||||||||||||||||||
| -мadaм_ćhaтLaк- ![]() Üyelik tarihi: 28-11-07 Nerden: $âKâRLıqıM tUtTu yiNe..!
Benim Modum: Tesekkür: 3
5 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 110 | --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Rezil oldunuzmu hiç?
AyRıca sn tecRüBeLisin
__________________ | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #73 | |||||||||||||||||||||||
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 21-04-08 Nerden: KeLimeLer Yetse..
Benim Modum: Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Rezil oldunuzmu hiç?
__________________ ![]() Çok kez kırıLdı kaLbim .. Her parçası ba$ka birinde kaLdı . Kendi içimde duwarLar örüp durdum Kimseye anLatamadım derdimi .. OnLar beni hep bağıra bağıra ne$eLi $arkılar söyLerken qördü.. HıçkırıkLarLa aqLadıqımı duymadıLar biLe Sadece qüLü$üm çınLadı kuLakLarında .. içimden kopan parçaLarın sesini hiç duymadıLarki.. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #74 | |||||||||||||||||||||||
| -мadaм_ćhaтLaк- ![]() Üyelik tarihi: 28-11-07 Nerden: $âKâRLıqıM tUtTu yiNe..!
Tecrübe Puanı: 110 | --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Rezil oldunuzmu hiç?
Benim iLk kez başıma GeLio (: Acayip KoRkmuştum ama ya Dur bakim düşüneLim biRaz daha ne ReziLLikLerimiz war
__________________ | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #75 |
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Rezil oldunuzmu hiç? Buldum ben Bi gün yine aybike'yle ( ) dersaneden geliyoduk saat çok geç değildi ama hava kararmıştı..bizde bomboş sokakta yürüyerek giderken...bi baktık peşimize iki tane çocuk takılmış..çocuklar biraz gitti sonra durdular bi yerde bizde sqalak gibi çok yorulduk diye oturduk( daha haberimiz yok tabi peşimizde iki tane çocuk olduğundan)..biz öyle aval aval bakınırken çocuklarda onlar durdular diye oturduk sandılar bize ikide bir gel şiişşt falan diyolar gülerek (bi tanesi çok güzel gülüyodu hakkını vermeliyim ) ve ben hala yüzlerine karşı gülüyorum snra anladık tabi biz bnların niyetini hemen karşıya geçtik hızlı hızlı yürüyoruz hatta bi an aybike yüzünden ( )koştuk bile..ve onlarda bize bakıp güldü o zaman çok rezil olmuştuk(daha ilk deneyimimizdi sonra alıştık ama) aybikenin yüzünden..![]()
__________________ ![]() Çok kez kırıLdı kaLbim .. Her parçası ba$ka birinde kaLdı . Kendi içimde duwarLar örüp durdum Kimseye anLatamadım derdimi .. OnLar beni hep bağıra bağıra ne$eLi $arkılar söyLerken qördü.. HıçkırıkLarLa aqLadıqımı duymadıLar biLe Sadece qüLü$üm çınLadı kuLakLarında .. içimden kopan parçaLarın sesini hiç duymadıLarki.. |
| | |
| | #76 |
| Eros'a Gider Yaparcasina ![]() | Cevap: Rezil oldunuzmu hiç? ara sira yanlislikla :)
__________________ ![]() ![]() Eros Aski Bizden Ogrensin BEBEGiM ![]() ![]() |
| | |
| | #77 |
Tecrübe Puanı: 110 | --->: Rezil oldunuzmu hiç? saLk insan asıL sen dedin bna "ya deniz ne yapçaz diye ya kosaLım ne yapçaz simdi " dedin ya osman
__________________ |
| | |
| | #78 | |||||||||||||||||||||||
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: --->: Rezil oldunuzmu hiç?
şimdi 2 tane çocuk geldi de ordan aklıma geldi ![]()
__________________ ![]() Çok kez kırıLdı kaLbim .. Her parçası ba$ka birinde kaLdı . Kendi içimde duwarLar örüp durdum Kimseye anLatamadım derdimi .. OnLar beni hep bağıra bağıra ne$eLi $arkılar söyLerken qördü.. HıçkırıkLarLa aqLadıqımı duymadıLar biLe Sadece qüLü$üm çınLadı kuLakLarında .. içimden kopan parçaLarın sesini hiç duymadıLarki.. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #79 |
Tecrübe Puanı: 110 | --->: Rezil oldunuzmu hiç? saf ordan geçtikten sonra çoq güLdük ya hani :)) ne macera nan
__________________ |
| | |
| | #80 | |||||||||||||||||||||||
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 411
532 Mesajına 798 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: Rezil oldunuzmu hiç?
![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|