hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Romantizm - Duygusallık - Sevgi > iTiRaFLaR
Kayıt ol Yardım Sohbet Okey Gazete oku Spor gazeteleri Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

iTiRaFLaR İtiraf Etmek İstediğiniz Herşeyi Buraya Yazabilirsiniz

Seçenekler Arama Stil
Alt 17-06-08, 18:04   #71
LaL
Özel bayan üye

LaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 167
33 Mesajına 62 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 LaL is a splendid one to behold LaL is a splendid one to behold LaL is a splendid one to behold LaL is a splendid one to behold LaL is a splendid one to behold LaL is a splendid one to behold LaL is a splendid one to behold
--->: Rezil oldunuzmu hiç?

Cok HoşSunuz ..)
LaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-08, 18:56   #72
SoRumSuz
-мadaм_ćhaтLaк-

SoRumSuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 3
5 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 110 SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute
--->: Cevap: --->: Cevap: --->: Rezil oldunuzmu hiç?

Alıntı:
UnSPoKeN´isimli üyeden Alıntı
Hee minibüsçünün hiç işi yok senin arkandan gelicek
senn işin koLaydı tabi parayı bn werdim Kaçtım
AyRıca sn tecRüBeLisin

SoRumSuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-08, 19:03   #73
UnSPoKeN
Asistan

Benim Modum:
Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 UnSPoKeN has a spectacular aura about UnSPoKeN has a spectacular aura about
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Rezil oldunuzmu hiç?

Alıntı:
SoRumSuz´isimli üyeden Alıntı
senn işin koLaydı tabi parayı bn werdim Kaçtım
AyRıca sn tecRüBeLisin
OnLar küçükkendi tamam mı minibüsün tıklım tıkış oLduğu zamanlarda öyle yapıyodum Hem sn in ben parayı vereyim dedim sana sen korkaklığından istemedin
Kimseye anLatamadım derdimi ..
OnLar beni hep bağıra bağıra ne$eLi $arkılar söyLerken qördü..
HıçkırıkLarLa aqLadıqımı duymadıLar biLe
Sadece qüLü$üm çınLadı kuLakLarında ..
içimden kopan parçaLarın sesini hiç duymadıLarki..
UnSPoKeN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-08, 19:07   #74
SoRumSuz
-мadaм_ćhaтLaк-

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 110 SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute SoRumSuz has a reputation beyond repute
--->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Rezil oldunuzmu hiç?

Alıntı:
OnLar küçükkendi tamam mı minibüsün tıklım tıkış oLduğu zamanlarda öyle yapıyodum Hem sn in ben parayı vereyim dedim sana sen korkaklığından istemedin
Evet ondanda KoRktum
Benim iLk kez başıma GeLio (:
Acayip KoRkmuştum ama ya
Dur bakim düşüneLim biRaz daha ne ReziLLikLerimiz war

Alt 18-06-08, 18:21   #75
UnSPoKeN
Asistan

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 3 UnSPoKeN has a spectacular aura about UnSPoKeN has a spectacular aura about
Cevap: Rezil oldunuzmu hiç?

Buldum ben

Bi gün yine aybike'yle ( ) dersaneden geliyoduk saat çok geç değildi ama hava kararmıştı..bizde bomboş sokakta yürüyerek giderken...bi baktık peşimize iki tane çocuk takılmış..çocuklar biraz gitti sonra durdular bi yerde bizde sqalak gibi çok yorulduk diye oturduk( daha haberimiz yok tabi peşimizde iki tane çocuk olduğundan)..biz öyle aval aval bakınırken çocuklarda onlar durdular diye oturduk sandılar bize ikide bir gel şiişşt falan diyolar gülerek (bi tanesi çok güzel gülüyodu hakkını vermeliyim ) ve ben hala yüzlerine karşı gülüyorum snra anladık tabi biz bnların niyetini hemen karşıya geçtik hızlı hızlı yürüyoruz hatta bi an aybike yüzünden ()koştuk bile..ve onlarda bize bakıp güldü o zaman çok rezil olmuştuk(daha ilk deneyimimizdi sonra alıştık ama) aybikenin yüzünden..
Alt 18-06-08, 18:26   #76
aKHiLLeuS
Eros'a Gider Yaparcasina

aKHiLLeuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 4
2 Mesajına 6 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 106 aKHiLLeuS has a reputation beyond repute aKHiLLeuS has a reputation beyond repute aKHiLLeuS has a reputation beyond repute aKHiLLeuS has a reputation beyond repute aKHiLLeuS has a reputation beyond repute aKHiLLeuS has a reputation beyond repute aKHiLLeuS has a reputation beyond repute aKHiLLeuS has a reputation beyond repute aKHiLLeuS has a reputation beyond repute aKHiLLeuS has a reputation beyond repute aKHiLLeuS has a reputation beyond repute
aKHiLLeuS - İCQ üzeri Mesaj gönder aKHiLLeuS - MSN üzeri Mesaj gönder

ara sira yanlislikla :)

BEBEGiM
aKHiLLeuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-06-08, 18:26   #77
SoRumSuz
-мadaм_ćhaтLaк-

Benim Modum:

saLk insan asıL sen dedin bna "ya deniz ne yapçaz diye ya kosaLım ne yapçaz simdi " dedin ya osman... Nan ondada çok güLmüştüm ama ne maceraydı o gün çok sey oLmustu x) ayy yine basLadım kendi kendime güLmeye ...

Alt 18-06-08, 18:30   #78
UnSPoKeN
Asistan

Benim Modum:
Cevap: --->: Rezil oldunuzmu hiç?

Alıntı:
SoRumSuz´isimli üyeden Alıntı
saLk insan asıL sen dedin bna "ya deniz ne yapçaz diye ya kosaLım ne yapçaz simdi " dedin ya osman... Nan ondada çok güLmüştüm ama ne maceraydı o gün çok sey oLmustu x) ayy yine basLadım kendi kendime güLmeye ...
yaa hayır sen koştun ilk baş..hem onda gülmüyoduk dizlerimiz titriyodu..ama çocuk hala aklımda

şimdi 2 tane çocuk geldi de ordan aklıma geldi
Alt 18-06-08, 18:35   #79
SoRumSuz
-мadaм_ćhaтLaк-

Benim Modum:

saf ordan geçtikten sonra çoq güLdük ya hani :))
ne macera nan

Alt 18-06-08, 18:49   #80
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet

KaRma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 411
532 Mesajına 798 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute KaRma has a reputation beyond repute

Alıntı:
Buldum ben

Bi gün yine aybike'yle ( ) dersaneden geliyoduk saat çok geç değildi ama hava kararmıştı..bizde bomboş sokakta yürüyerek giderken...bi baktık peşimize iki tane çocuk takılmış..çocuklar biraz gitti sonra durdular bi yerde bizde sqalak gibi çok yorulduk diye oturduk( daha haberimiz yok tabi peşimizde iki tane çocuk olduğundan)..biz öyle aval aval bakınırken çocuklarda onlar durdular diye oturduk sandılar bize ikide bir gel şiişşt falan diyolar gülerek (bi tanesi çok güzel gülüyodu hakkını vermeliyim ) ve ben hala yüzlerine karşı gülüyorum snra anladık tabi biz bnların niyetini hemen karşıya geçtik hızlı hızlı yürüyoruz hatta bi an aybike yüzünden ()koştuk bile..ve onlarda bize bakıp güldü o zaman çok rezil olmuştuk(daha ilk deneyimimizdi sonra alıştık ama) aybikenin yüzünden..

KaRma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks
Digg del.icio.us StumbleUpon Google

Seçenekler Arama
Stil