hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Forum Yönetim > irc.hoSSohbet.Com
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

irc.hoSSohbet.Com IRC Sunucumuz Hakkındaki istek,öneri ve şikayetleriniz, irc yöneticileri tarafından bu bölümde cevaplanacaktır.

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-05-08, 05:40   #1
Ord.Prof

historik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 27034 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000
Hak alanındır verilenin değil

Biraz yönetime kızgın ve kırgın olduğum için modluğumu sildirdim
yaklaşık 7 yıldır hossohbeteyim 3 yıldır forumdayım yaklaşık 70 bin msjım silindi forum f sini bilmeyen insanlar gelip süper mod olmasına da sesimi çıkarmadım yeter ki insanlar buraya emek versin hossohbet kazansın dedim.

burda süpermen arakdaşımızın teograsi serverde ırcop diğe ona yaranmak için onun mod olmasını önermiş.teorasi eylemin arkadaşı diğe
hemen mod olması beni çileden çıkardı

burda caruel yakışıklım nazar asi adını söylemediğim onlarca insan varken forumda alakası olmayan bir insan sırf eylemin arkadaşı olduğu için mod olması haksızlığın en büyüyüdür. ben burdaki insanları özelimi açmadığım için tanımıyorum ama onların haklarını savunacak kadarda onurlu briyim haysiyetli biriyim.

hossohbette birçok kes adminleri karşıma aldım kavga ettim
ama anlamadılar ben kimseryi burda pof poflamam eğer arkadaşınız isem eğer buraya değer veriyorsam yalakalık yapmam yüzünüze hatasınız vururum çünkü bu erdem ister karekter ister burda yalakalık için gelmiyorum dost acı söyler.

burası global bir server arakdaş eş dost yeri değil hak eden alır
forumla alakası olmayan bir insan eğer burda mod oluyorsa bende yönetimde olmam.

biraz sağdum sinirlerim yatışıncaya kadar biraz ara verecem
çünkü burda insanlar emek veriyor siz burda arkadaşlarınıza torpil geçiyorsunuz kusura bakmayın ben buna sessiz kalamam.

herzman dediğim gibi ben burda mns mi özelimi açıp sessiz kalıp çok laylaylom yapmam burası 30 40 kişiyken buraya çağırdığımız emek verdik yıllarca ama kimseden birşey istemdik artık sinirlerimin son saffasındayım buraya verdiğim değerden dolayı bukadar sinirliyim.
buranın büyümesi için elimde geleni yaptım ama sanırım anlamadılar burası eş dost serveri sitesi değil burası emek verenlerin yeri olması gerekir.

eylem burda kayır tarihi eski olabilir ama nicini kaydetmiş ondan sonrası yok :))
2 yıldır ortada yok gelip sergen nin töleransından admi oluyor
insanlarla bir toplantı yapıp forumu nasıl büyütürüz userleel modlarla konuşup fikir alması gerekn yerde insanlara hakret edercesine hiç forumla alaksı olmayan bir arkadaşını mod yapması beni çileden çıkardı.

kusra bakmayın ama bu böyle olmaz ..

Mademki varlığım acı
veriyor sana yokluğumla
daha mutlusun öyleyse
yokluğumla kal sevgili..
historik isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 26-05-08, 07:20   #2
Ord.Prof

Tecrübe Puanı: 27034 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000
Cevap: Hak alanındır verilenin değil

Sohbet odasından bir adminin bir ırcop orda görevli diğe burda hak etmediği emek verdiği halde tepeden düşer gibi mod olması demek burdaki isanlara en büyük hakarettir.

sohbet başka forum başka sap ile saman birbinine karıştıranlar hatalar üstüne hata yapıyor.

bu hataarın sinirlenimi bozması sebebiyle artık daha az sıklıkla gelmeyi düşünüyorum. çünkü emek veriyosun büyümesi için buranın ama saçma sapan işler yapıluıyor çocukça işler yapılıyor bunu görünce vereceğim emeğinde anlamı kalmıyor.

Ben gerektiğinde yumruğumu masaya vurmasını bilen insanım birçok defa vurdum da bunu hossohbet için yaptım bin defa olsa yine yaparım.

Kimse sormuyor neden şuan 250 300 kişi yerine sayımız bu kadar az ve hergün kan kaybediyoruz. inanın bana birçok yöneticinin umrunda bile değil sadece sergeni pof pofluyup keyiflerine bakıyorlar. ne forumla ne sohbetle alakaları bile yok.

Ben artık yoruldum çünkü doğru sölediğin zman kimse takmıyorsa
burayı düşündüğün için eleştirdiğin için kimse kılını kıbırdatmayıp hak ve adaleti önemsemiyorsa benden pessssssssssss

Gücüm kalmadı artık

sanırım biraz dinlenmenin zmanı geldi yada biraz astroloji yazarım belkide ayda yılda bir gelirim bakarsınız admin olurum :)))

bash bash
Alt 26-05-08, 08:33   #3
Dekan

NaZaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 22115 NaZaR 1000 NaZaR 1000 NaZaR 1000 NaZaR 1000 NaZaR 1000 NaZaR 1000 NaZaR 1000 NaZaR 1000 NaZaR 1000 NaZaR 1000 NaZaR 1000

Cok üzüldüm historik :(

Su an gercekten cok üzgünüm yazilarini her sabah keyifle okuyordum yorumlarindanda ayri bir zevk aliyordum.Ayrilmis olman beni son derece üzdü.Ancak dusuncelerinede saygim sosuz .Server ile forum gercekten cok ayri seyler(hos serverdede yolunda gitmeyen bi cok seyin oldugunu hepimiz görüyoruz)
Adam kayirma dostluklari kullanma yada yetki icin birilerine yaltaklik yapma buorumda ve sunucuda var sanirim .Keske olmasa idi...
Gercek su ki modluk yada super modluk özveri fedakarlik vede sabir en önemliside BiLgi ister.
Ben kendi adima beni Layik gordugun icin cok tesekkur ederim ancak böyle bir talebim bu gune kadar olmadi olmazda.
Konudan uzaklasmadan sunu söylemek istiyorum tek bir cümle
Seni cok özleyecegim

Sevgiyle kaL dost...

© nazo !!!
NaZaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 26-05-08, 10:18   #4
Ord.Prof

Nazarım teşşşekür ederim inan seninde yazıların çok mükemmel
ve herdefasında gülüyordum paylaşımların çok güzeldi asıl ben teşşekür ederim.

hossohbetten ayrılmıyorum ama sık sık girmeyecem. Çünkü tahammul edemiyorum yanlış yönetilmesine haksızlıklara adam kayırmalara.

bu iş ciddi bir iştir profosyonel yapılması gerekn bir iş en yakın arkadaşın bile olsa dur demesini bileceksin insanların hak ve hukuklarını ön planda tutacaksın burası global bir yer yıllarca emek verilmiş bir yer onun bunu keyfine göre yönetilmez bunu en başta algılaması gerekir sergenin.

Bilmiyorum başkaları gibi sessiz kalmak istemedim bu olaya hazmedemedim..

İnanın bana işlerim reel hayatım o kadar yoğun olmasına rahmen burda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım büyümesini görmek benim için çok güzel bir duyguydu hani derler yaa dişimizle tırnağımızla yaptık inan öyle emek verdim ama neye yarar..

Aslını istersen üzülüyorum arada sırada misafir olrak yazılarınızı yine takip ederimm gizli gizli :)) ama bu kadar sık gelmem bazıları sevinir belkii..

bilgiye dair insanların aydınlanması içindi yazılarımın geneli genel olarak bilgiye dayalı yazıları yazıp insanları uyarmaktı forumdaki görevim oyun şiir bölümlerini es geçmemin sebebi buydu..

Yürek ister emek vermek yürek ister karşılıksız hossohbete gönül vermek aslanlar gibi alnım açık .

Bugun çıkıp gidiyorsam yine sizlerin hakları için emekleri için sizlere olan saygımdan yapıyorum bunu çünki bundan sonra bir daha sizlerin hakkına kimse TECEVUZ etmesin GASP etmesin diğe bunu yapıyorum
hossohbet için yaptımm çünkü hossohbeti hossohbet yapan adminler modlar değil sizler yani emek verenlerdir.

saygılarımla gelirim arada sırada yinede bazıları kına yaksın şimdi
bütün güzellikler sizinle olsun dikkat edin sanal olmasın bash bash

Konu historik tarafından (26-05-08 Saat 10:21 ) değiştirilmiştir..
Alt 26-05-08, 10:38   #5
Cingenem

Eylem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000

locked... ve ban!!!

Konu Eylem tarafından (26-05-08 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir..
Eylem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil