hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Forum Yönetim > irc.hoSSohbet.Com
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

irc.hoSSohbet.Com IRC Sunucumuz Hakkındaki istek,öneri ve şikayetleriniz, irc yöneticileri tarafından bu bölümde cevaplanacaktır.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-03-08, 07:22   #11
Asistan

Barış - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 15 Barış 550 Barış 550 Barış 550 Barış 550 Barış 550 Barış 550
Cevap: Burası HoşsoHbeT

ya burda sadece SloyT ve Kapris bırakın gazel okumayı sızlerıde bılıyoruz kufur eden kısılerle canımlı cıcımlı sonra ıse bıze kufur edıyorlar hayır o kufur eden kısılerın hakkında bari burada yanlıs konusmayın göruyoruz herseyı neyse......
Ya da kocaman bir yalan,
Kovdukça kovalayan…
Paylaşılmaz.
Bir düşün’de beni sana ayıran
Yalnızlık
Paylaşılsa yalnızlık olmaz.

**Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.(Hz. Ali (r.a))**

Barış isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 21-03-08, 08:13   #12
Yeni Üye

KedimiKim7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 KedimiKim7 10
Cevap: Burası HoşsoHbeT

Alıntı:
R-da´isimli üyeden Alıntı
ya burda sadece SloyT ve Kapris bırakın gazel okumayı sızlerıde bılıyoruz kufur eden kısılerle canımlı cıcımlı sonra ıse bıze kufur edıyorlar hayır o kufur eden kısılerın hakkında bari burada yanlıs konusmayın göruyoruz herseyı neyse......

Neden Kendine Kufur Etiriyorsunki Bana Küfür Edilmemesi Cokmu Rahatsiz Etti Seni Al Ozaman Kupe Olsun Sana Ögüt diye Kafanda tut
( Kendimi O seviyeye Dusurmedim Küfür atanada Farklı Bakmadim Bakmamda Benim Kadarda OnLara Kimse Mudahalle etmemiştir.
Dogrudur Konusurum OnLarla Sohbete Ederim Bu kimseyi alakadar Etmez Ne seni Nede Baskasini Kucuk dusurmeyin Kendinizi KoLay GeLsin

AnLayarak Okuyun..
Alt 21-03-08, 15:12   #13
* Umrumdışı(sın)ız.. ♥

DamLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 8942 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000
DamLa - MSN üzeri Mesaj gönder DamLa - YAHOO üzeri Mesaj gönder DamLa isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
--->: Cevap: --->: Burası HoşsoHbeT

Alıntı:
KedimiKim7´isimli üyeden Alıntı
YaLakaliktan Baska Bir ÖzeLiginiz Yok Yazık... Okumayi Ögrenin Cumlenin icerigine Bakarak Cvp yazin Yada Senin Gozundeymiş) Sen Kalkıp Bana Ben Senin o yetkini Almasini Bilirim Diyorsun Hangi Operi arkana Alip konusuyorsun insansiniz..

Kendiniz gibi oLun Yada Susun Size GuLenLer var.

birde yorum yapma diyorsun sanırım konunun yeri burası Okuma ÖzrLü arkadaş
irc.hoSSohbet.Com IRC Sunucumuz Hakkındaki istek,öneri ve şikayetleriniz, irc yöneticileri tarafından bu bölümde cevaplanacaktır.

Asıl Sen kendin Gibi ol öyle dikil karşıma.. Yetkin yokken Abla derdin Sopun oldu Sanki madalya taktılar 180 derece Ters döndün bir Havalar Bir tavırlar.. Ben Senin Yetkini aldırmasını bilirim dedim evet ama bunu kimseye Güvenerek değil kendime Güvenerek söyledim söylediğim Sözün arkasındayım her zaman. Bize Adam Gibi Adam lazım burnu havalarda Gezeni değil.ki Bir çok kişide benimle aynı Fikirdedir.. Halada burnun dik davranıyorsun.Madem o herhangi Bir kanalda Yetkin oldu , Bize YETKİLİ değil '' Yetkili '' lazım.. bunun hesabını ya da ölcüsünü eleştirmek her ne kadar bana Düşmesede.. neise uzatmak mantıksız ve gereksiz

Bir şey Daha Yalakalık iğrenç bir kelime ve Davranış Asla o konuma düşürmedim kendimi,ki senin tabirinle yalakalığı gerektirecek bir durumum yok.. He , insanları Sevip Saygı duymanın adı yalakalıksa o zaman kabulüm..

Hos forumlar

Ciykin seni sevio ♥ :)

Konu DamLa tarafından (21-03-08 Saat 15:15 ) değiştirilmiştir..
DamLa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil