hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Forum Yönetim > irc.hoSSohbet.Com
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

irc.hoSSohbet.Com IRC Sunucumuz Hakkındaki istek,öneri ve şikayetleriniz, irc yöneticileri tarafından bu bölümde cevaplanacaktır.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-09-07, 19:13   #1
Bir Varmış Bir Yokmuş
Guest

Exclamation Global hoSSohbet Oplarina

Baslikta görüldügü gibi global hoSSohbet oplarindan şikayetinizi yanliş buldugunuz olaylari bu baslik altinda belirtin lütfen..
Gereken neyse bizde üzerimize düseni yapacagiz..

hoSSohbet & ChatSohbet Yönetimi.

Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 03-09-07, 19:53   #2
Forum Demirbaşı

Executive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 97 Executive 1000 Executive 1000 Executive 1000 Executive 1000 Executive 1000 Executive 1000 Executive 1000 Executive 1000 Executive 1000 Executive 1000 Executive 1000
Exclamation --->: Global hoSSohbet Oplarina

#sevgi kanalı Berksankaya The_Lord BanLadı sebep daha önceki kişisel sebep dedeğim aç banı bana reset attırma bana...at gel dedi e attık geldik tekrar ban.`Teoman` abiye söledim haLLetti saoLsun o nickLe girince adam !kb uyğulamasın o !kb yaparsa bende ona uyarımı icraate dönüştürürüm.Zaten orada olupta sohbet etmeye merakLı değildim !kb yaptı zoruma gitti.Yaman nickLi arkadaş oLayı biLiyordu muhabbet kaanlInda pohahaa gülmek çokmu hoşuma gitmiş !kb neden attın dedik kaale almadı oke baba alma sen ben kanal kapanana kadar saydım.Arkadaştan tek isteğim opluk sopluk havasına giripte yetkisini kullanmasın.Rica ediyorum.The_Lord istersen secureye ekle ama ben onu insan yerine koyupta daha muhatap olmam.Bir kere dinLemiyor.Sonrasında kufuru bıraktım.Tanıdıkmış arkadaşların.Kimseyle problem kalmadı atmazsa inşallah.

B£ni Taniyan biLiR...BiL£n anLar...anLayan SuSaR...anLamayaN uzaRr:thx:
Executive isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 05-09-07, 11:17   #3
Yeni Üye

ecelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 ecelim 10
--->: Global hoSSohbet Oplarina

Alıntı:
.`Teoman` abiye söledim haLLetti saoLsun

iyi güzel bak kendin soylemissin teoman abin halletmis.o yada baska yardim etmeyen bulmayinca küfüre kacmaki atan op kim ise seni dinleyip acsin o bani..küfür etmektek krediniz tükenmis naparsin :)
Alt 06-09-07, 04:43   #4
N\A
Altinda yasadiginiz BAYRAGA uzerinde yasadiginiz TOPRAGA sayginiz olsun..

N\A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 11 N\A 10

Genel olarak bi sikayet degil benimkisi..zaten sohbet sunucusunu pek kullanmiyorum.
benim takildigim husus eskiden forumda kullanmis oldugum rumzumla sohbet sunucusuna dahil olabilirken simdilerde olamamam.
buna bi aciklik ??
Altinda yasadiginiz BAYRAGA uzerinde yasadiginiz TOPRAGA sayginiz olsun..bu ulke bi cok badire atlatti.emin olun bunuda atlatir.yeterki duyarli olalim.kendi ulkemizde bizi azinliga dusurmeye calisan dejenere olmus sefil kisiler utansin..

N\A isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-09-07, 22:04   #5
En Karizmatik Operator

Mithat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4755 Mithat 1000 Mithat 1000 Mithat 1000 Mithat 1000 Mithat 1000 Mithat 1000 Mithat 1000 Mithat 1000 Mithat 1000 Mithat 1000 Mithat 1000
Mithat - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
N\A´isimli üyeden Alıntı
Genel olarak bi sikayet degil benimkisi..zaten sohbet sunucusunu pek kullanmiyorum.
benim takildigim husus eskiden forumda kullanmis oldugum rumzumla sohbet sunucusuna dahil olabilirken simdilerde olamamam.
buna bi aciklik ??
eskiden kullandıgın rumuz neydi ?
büyük ihtimalle o ruzumuz baskası tarafından kayıt edilmis olabilir genede daha iyi acıklık getirebilmemiz icin eski rumuzunu bilmemiz lazım

Lüks yerine zerafet aramak;
Saygı istemek yerine değerli olmak;
Zengin olmak yerine kimseye muhtaç olmamak;
Sıkı çalışmak, sessizce düşünmek ve dürüst konuşmak;

Yıldızları, kuşları, bebekleri ve bilgeleri açık kalple dinlemek;
İşte benim senfonim!"

W.E.CHANNING
Mithat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-09-07, 23:31   #6
Banned

ILKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 ILKeR 1000 ILKeR 1000 ILKeR 1000 ILKeR 1000 ILKeR 1000 ILKeR 1000 ILKeR 1000 ILKeR 1000 ILKeR 1000 ILKeR 1000 ILKeR 1000
ILKeR - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
N\A´isimli üyeden Alıntı
buna bi aciklik ??

Açıkliyim...Asırı Küfürlerin İcine Dahil Edilen Karakterlerden ßiride Sizin Nickinizde Bulunan \ << Karakteridir..Vede Bu Şu Andan itibaren Kullanima Aciktir..Dilediginiz Vakit Girip Nickinizle Sohbet Edebilirsiz..Hossohbetler Vede Hos paylasimlar Dilerim..
ILKeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-09-07, 06:45   #7
N\A
Altinda yasadiginiz BAYRAGA uzerinde yasadiginiz TOPRAGA sayginiz olsun..

N\A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 11 N\A 10

Alıntı:
ILKeR´isimli üyeden Alıntı
Açıkliyim...Asırı Küfürlerin İcine Dahil Edilen Karakterlerden ßiride Sizin Nickinizde Bulunan \ << Karakteridir..Vede Bu Şu Andan itibaren Kullanima Aciktir..Dilediginiz Vakit Girip Nickinizle Sohbet Edebilirsiz..Hossohbetler Vede Hos paylasimlar Dilerim..
Tesekkurler & Kolay gelsin.
N\A isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-09-07, 12:57   #8
Banned

Tecrübe Puanı: 172 Berksan 1000 Berksan 1000 Berksan 1000 Berksan 1000 Berksan 1000 Berksan 1000 Berksan 1000 Berksan 1000 Berksan 1000 Berksan 1000 Berksan 1000

Alıntı:
Ċęз´isimli üyeden Alıntı
#sevgi kanalı Berksankaya The_Lord BanLadı sebep daha önceki kişisel sebep dedeğim aç banı bana reset attırma bana...at gel dedi e attık geldik tekrar ban.`Teoman` abiye söledim haLLetti saoLsun o nickLe girince adam !kb uyğulamasın o !kb yaparsa bende ona uyarımı icraate dönüştürürüm.Zaten orada olupta sohbet etmeye merakLı değildim !kb yaptı zoruma gitti.Yaman nickLi arkadaş oLayı biLiyordu muhabbet kaanlInda pohahaa gülmek çokmu hoşuma gitmiş !kb neden attın dedik kaale almadı oke baba alma sen ben kanal kapanana kadar saydım.Arkadaştan tek isteğim opluk sopluk havasına giripte yetkisini kullanmasın.Rica ediyorum.The_Lord istersen secureye ekle ama ben onu insan yerine koyupta daha muhatap olmam.Bir kere dinLemiyor.Sonrasında kufuru bıraktım.Tanıdıkmış arkadaşların.Kimseyle problem kalmadı atmazsa inşallah.

kendi ağzıyla itiraf edior ne seni ne yamanı kafama bile takmam sopluk mopluk umrumda deil adam olana karışmam ben benim deil kendi annene söversin büyüyün artık büyüyün sebepsiz atmamışımdır yapmışsındır bişeyler küfür at kral olsan seni atarım vay be erkeklere bak nick yazmadan küfür atarlar şikayet ederler hem suçlu hem güçlü yüzsüzlüğünde bu kadarı olur ancak...
Alt 25-09-07, 14:19   #9
AtuM

Turks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 19 Turks 650 Turks 650 Turks 650 Turks 650 Turks 650 Turks 650 Turks 650

Berksankaya katılıyorum sana hak veriyorum burda gördüğüm kadarıyla durduk yere kimse kimseyi atmaz ne zoru vardırda atsın yanındayım daima....
nokta
.
Turks isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 30-09-07, 14:04   #10
* Umrumdışı(sın)ız.. ♥

DamLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 8942 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000 DamLa 1000
DamLa - MSN üzeri Mesaj gönder DamLa - YAHOO üzeri Mesaj gönder DamLa isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Adam Gbi durana KimSe Bişi Demez.Ama Sürtünene Af yok..

Sürtünür uyarırsın devam Eder Atarsın.sonrası ne? Küfür..

He ne oLdu Küfür Edince PADİŞAH MI SEÇİLDİN ? eL üstünde mi tutuLdun ? En FazLa Küfür Eden Adam kendini baya marifet yapmış Sayar..Kendi yandaşLarı tarafından tebrik ediLir.. Ama Adam gibi Adam Tarafından AşaıLanır Küçük görülür..

Tek keLime iLe Küfür Eden Adam Ezik Adamdır..ReaL de Tatmin oLamayıp SanaLda Ahkam Kesendir.. Gerisi Boş..

Ciykin seni sevio ♥ :)
DamLa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil