hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Forum Yönetim > irc.hoSSohbet.Com
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

irc.hoSSohbet.Com IRC Sunucumuz Hakkındaki istek,öneri ve şikayetleriniz, irc yöneticileri tarafından bu bölümde cevaplanacaktır.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-07-07, 15:07   #1
zaLim

zaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10 zaLim 10
zaLim - MSN üzeri Mesaj gönder
Hossohbet.Com Helper Kurallaridir.

1-) Her helper en fazla bir kullaniciya +v verebilir. İlk verdiği yardim bitmeden tek helper dahi olsa ikinci voiceyi veremez.

2-) User'a karşi 'siz'li ifadeler kullanmak ve hakaret/küfür edilse dahi cevap vermeden -v yapmak her helperin sorumluluğudur.

3-) Sunucu içinde herhangi bir kanalda ya da özelde helper konusmalarinda, haraketlerinde dikkatli ve örnek olmalidir. Küfür vb. şikayeti alan ve dogruluğu kanitlanan helperlara cezai işlem uygulanir.

4-) Helperlar #Yardim ve #Helpers kanallarinda "Linkli,Grouplu Nick" kullanamaz.(Helpsoplar dahil)

5-) Usera (+) voice veren helper yardim verir. Ancak herhangi bir sebeple +v veren Helper'in yardim veremeyeceği anlaşildiğinda diğer bir helper user'a yardimci olabilir.

6-) #Yardim kanali içinde /amsg /me /ame ve /action gibi komutlar uygulanmaz.(HelpsopLar dahil)

7-) Helperlar kesinlikle baska bir sunucuda ya da görevlerde yer alamaz. (Küçük & Büyük sunucu farketmez.)

8-) Away olan helper #Yardim kanalindan çikip #Helpers kanalina away olduğunu belirtmek zorundadir.

9-) Helperlar, Sunucuda bulunduğu süre boyunca, #Yardim & #Helpers kanalinda bulunmak zorundadir.

10-) Sorumluluk dişinda olan konularda (Oper Kumutlari gibi) sorulan sorular yanıtlanmaz.

11-) #Yardim'a giren userlar 1 dakika bekleme süresi taninmalidir.

12-) Helperlar türkçe'yi doğru kullanmali ve noktalama işaretlerine dikkat etmelidir. (Hatalar: Başka sorunuz varmi!!!!)

13-) User geç anlayan biri olabilir.Sabirli ve Saygili olmak her helper'in en asli görevlerindendir.

14-) #Helpers ve #Yardim kanallari içinde küfürlü ve argo konuşmak kesinlikle yasaktir.

15-) Bu kurallari her helper kabul etmiş sayilir. Kurallara uymayan helperlar hakkinda cezai işlem yapma hakki help yönetimine aittir

16-)Her helper eklendiği tarhiten itibaren helper olarak kabul edilir.Hiçbir zaman terfi ve rütbe tartişmasina girme hakki yoktur.

17-)Bir helper'dan istenen bilgiden ziyade,dürüst,nazik,ciddi,çalişkan ve yardimsever bir görüntü sergilemesidir. Bilgi her şekilde kazanilir.

18-)#Yardim kanalina giren bir user'i kandirmak bilerek yanliş cevap vermek,gülme aglama vb. smiley'ler yollama silinme sebebidir.

19-)Access'iniz hangi nickinizde ise o nickizle Yardim kanali bünyesinde görev almalisinizdir, Away olan Helperlar,yardim Odasindan çikmalidir.

20-)Yardim kanali bir vitrin olup her Helper #Yardim kanalinda HelpTeam'i temsil eder, bu sebepten dolayi Türkçemizi düzgün kullanmak zorundayiz,
Büyük kücük yazilar yazmak ( BaSkA bir SoRuNuNuz vaR mI? ) yada Gayri resmi bir uslupla yaklaşim ( Sorun ne?, Buyur Nick?,)
Yardim kanali bünyesine lakait bir görüntü vereceğinden kesinlikle yasaktir.

21-)Yeni eklenen Helper adaylari ( % ) en az 15 gün deneme sürecinden gecerek soplarin gözetiminde uygun görüldügü takdirde Helper olmaya hak kazanacaklardir,NOT:Türkiyenin en iyi,bilgili helperi olsa bile halfop olarak başlatilir.

. ....:: [Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...] ::......
Alt 21-07-07, 18:42   #2
«emsali Bulunamadi»

Gitarist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2212 Gitarist 1000 Gitarist 1000 Gitarist 1000 Gitarist 1000 Gitarist 1000 Gitarist 1000 Gitarist 1000 Gitarist 1000 Gitarist 1000 Gitarist 1000 Gitarist 1000
Gitarist - MSN üzeri Mesaj gönder
--->: Hossohbet.Com Helper Kurallaridir.

zalim sen helpermi oldun opermi : ) her yerde helper konuları : )

Gitarist isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil