hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Forum Yönetim > irc.hoSSohbet.Com
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

irc.hoSSohbet.Com IRC Sunucumuz Hakkındaki istek,öneri ve şikayetleriniz, irc yöneticileri tarafından bu bölümde cevaplanacaktır.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-09-05, 01:53   #1
Ord.Prof

historik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 27034 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000
eğitim şart

eğitim şart abi ((............

Mademki varlığım acı
veriyor sana yokluğumla
daha mutlusun öyleyse
yokluğumla kal sevgili..

Konu historik tarafından (04-11-05 Saat 02:04 ) değiştirilmiştir..
historik isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 20-09-05, 11:54   #2
Co Admin

Can1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4773 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000
Cevap: kurallara uymak op silmeyi gerektirirmi

Sayın Historik eleştirilerin için ilk önce tşk ederim, ben herkesin fikrine saygım sonsuzdur
Hani çok güzel bir laf vardır "Herkes bir iş yapar" malesef bazı kişiler üzerine düşen görevleri tam yapsa dahi görevleri dışına çıkarsa vede buna bazı olaylar eklenirse sanırım pek hoş olmaz.İstersen yazdığın maddelere tek tek cevap verebilirim.

1) Hossohbet kanallarına saat kacta geldiğini belirtmemişsin eğer bir yasak konduysa devamlı yasak olacak değil, belli bir süre sonra kalkabilir ve bundan senin haberin olmamıştır bu doğaldır. Eğer sana bir sop "Yasak Değil" dediyse itiraz etme hakkın yok.

2) Bu konuda bana şikayet gelmedi silinme sebebi bu değildir. Eğer yasaklı nick kanalda bulunuyorsa kimseyi rahatsız, küfür, vs. yapmıyorsa onu kanaldan atamazsın, bu şahsi ban olayıdır, kurallara göre suctur affı olmaz. Op luğun silinem sebebi: Op Kanalında sop yok iken op lara emir vermen, uzun süreli sohbet etmen, uyarıldığın halde fazla konuşman. Eğer sen bu hataları yaptıysan sop senin opluğunu siler.

Madde 13.
  • 13. Operator kendi basina kural koyamaz. kurallari degistiremez. Operator olan herkes bu kurallari kabul etmis sayilir. Kurallari bilerek yada bilmeyerek cignemesi durumunda accessi silinir... Bilmiyor olmak mazeret degildir.
  • Tum kurallar kesindir. Bunlardan sadece birine dahi uymamak accesiniz silinmesi icin yeterli nedendir... Size nasilki bu yetkiyi veren sop ise hicbir neden aciklamadan geri alma yetkisine de sahip olduklarini unutmayiniz.
3) Eğer 3 op kuralına uyduysan tşk. ederim ama özelde sohbet ediyorsan tşk. etmem kızarım. Küfür edin kişiyi atmaman deop olsan dahi müdahele etmen gerekir diğer op arkadaşlar göememiş olabilir.

4) Eğer bir op userları taviz vermeden atıyorsa ben ona yetişmiş op demem, biraz esnek olman gerekirdi.

5) Kurallarda öyle bir madde yoktur.
  • 20. Server Adminleri her konuda tam yetkilidir. Kararlari tartismaya acik degildir. Adminlerin server uzerinde soru cevaplama ya da sorun cozumleme zorunlulugu yoktur...
  • 23. Operatorlerin Admin/IRCop larin kararlarina yonelik elestiride bulunulmamalidir. Diger sekilde rumuz yasaklama/sunucudan banlama sebebidir.
6) Eğer sen Hossohbet kanallarında op isen karşındakide op tur. Nerelerde adminlik yaptığın hiç kimseyi bağlamaz, görevin op luktur.

7) Sop hiçbir zaman bir opun bir başka opu sil deme hakkına sahip değildir. Bu konu hakkında somut örnek istiyorum. İftira atman hiç hoş değil.

8) Atılan userin arkadaşın olması beni bağlamaz. Eğer sucu varsa atılır, ayırım yapılmaz.

9) Her banlanan user Hossohebet kanalları var olduğu sürece banlanırsa burada sadece op lar kalır.

10) Sen burada op sun, senden sorumlu sop tur, server admini tarafından sop a direktif verilerek op ları idare ve sevk eder. Nereye server kurduysan orada adminlik görevine neden devam etmedin? Buraya op olarak geldin.

11) Bu sorunun cevabı 1. madde ile aynı.

12) Op kurallarını hatırlatırım.
  • Tum kurallar kesindir. Bunlardan sadece birine dahi uymamak accesiniz silinmesi icin yeterli nedendir... Size nasilki bu yetkiyi veren sop ise hicbir neden aciklamadan geri alma yetkisine de sahip olduklarini unutmayiniz.
13) Tşk. ederim

14) Ne demek istediğini anlamadim. İlkönce op ların birbirine saygı ve sevgi göstermesi gerekir.

15) Cevabı 2. sırada Op kuralları Madde : 13

16) Cevap 3. soruda

17) ???

Tüm okuyanlara tşk. ederim Yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Konu Can1 tarafından (20-09-05 Saat 12:25 ) değiştirilmiştir..
Can1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-09-05, 12:21   #3
Asistan

SiMuRG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 26 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000
NoKTa sana benim cevabım...

Ayrıca; (buraya cocukca bır sekılde tasımak ıstemezdım ama!)
ben abi dediğim kişiyi (WHoppiX) kanaldan bir an bile dusunmeden banlıyorsam,
bazıları neden hemseri oldugu, yada bir nevi ahbaplık ilişkisi olan kişileri kanaldan ısrarla atmazlar, gormemezlikten gelirler? Nick vermek istemezdim ama diğer operator arkadasları zan altında bırakmak ıstemem...(Simurg).
Ben burda tunceliliyim diyen ve benim savunduğum adamları bana getirmen gerekiyor... Çünkü lafla iş olsaydı kedi kasap olurdu... Şimdi bakıyorumda sanki çok saygı duyulan biri gibiymişsin gibide burda kişilere iftira atmaktan çekinmiyorsun evet iftira diyorum çünkü burda herşey laglarda kayıtlıdır... Madem ben kanaldan atılacak adamları atmıyorum bunu laglarla kanıtlayacaksın ama sende nerde o anlayış sadece iftira, laf edersin zatende başka birşeye yaramazsın... Kanalda op olduğunu düşünüyorumda acaba ne kadar iyi bir optun diye düşünüyorum; ama sanırım sen opluğu bırak kanalda user olmayı başaracak biri değilsin, bu yüzden üzülerek söylüyorumki sana selam verdiğime acıyorum... Allahın selamı bile sana verilmezmiş... Kanalda nicki yasaklanlara etek giymiş erkekler diyorsun acaba burda user kazanmayı düşünen birileri olarak söylermisin insanları aşalayıcı ve onur kırıcı sözlerlemi kazanmayı düşünüyorsun.. Bence sen bırak user kazanmayı sen önce kendini kazanmaya çalış ama sen kendine aynada bakacak cesareti olmayan bir zavallalısın evet zavallısın diyorum çünkü zavalılar başkasına iftira atmaktan çekinmez... Herkese ben opluğu bıraktım diyorsun madem opluğu bıraktın Historik'in Can1'e yazdıklarını nasıl oluyorda savunuyorsun hayret ettim.. Ama öğrendiğim kadarıyla sen opluğu bırakmamışsın opluğunu silmişler... Şimdi söylermisin opluğun silinmesi konusunda bile herkese yalan söyleyen birinin sözüne acaba kimler inanacaktır... Hem ben asla bir insana etek giyiyorsun demem çünkü belkide başkasının gözünde sen etek giyiyorsundur kim bilir belkide karşındaki haklıdır etek sana çok yakışmıştır... Onun için millete etek giyiyor diyeceğine sen önce aynada kendine bakacaksın.... Sanırım bir zamanlar sadece helptin diye özelde userleri tehdit ettiğin günleri çok çabuk unutmuşsun.. Her neyse o konuya girmeye bile gerek duymuyorum.... Sorun şu op ise merak ettiğim birşey var Nokta sen kanalda user olmayı başardınmı ki hossohbette op olmayı düşünüyorsun unutma op olmak için önce user olmayı bileceksin adam gibi user olmak içinde önce insan olmayı öğreneceksin... Ama sanırım sen benim bu dediklerimi hiç anlamazsın.. Hem anlasan şaşardım... Historik sana gelince dostum bence opun silindi diye böyle birşey yazmanı anlayabilirim.. Ama unutma sen op olsanda userde olsan biz seni seviyoruz ama sen bu yazıyı yazarak farkında olmadan adam olmayan, insan olmayı başaramamış kişileride herkese karşı kışkırtmış oldun... Belki sen bunu bilerek yapmadın yapmayacağınada inanıyorum...Ama ne olursa olsun unutmayınızki Can1 ve adminler bize yardımcı olmak için herşeyi yapıyorlar.. Burda opu silinen kişiler neden anlamıyorum opluğunun silinmesinden bir gün sonra admin ve soplara küfür ediyorlar madem küfür ediyorsunuz neden onların kanalında opluk yapacak kadar kendinizi düşürüyorsunuz anlamıyorum... Her neyse sanırım lafı çok uzattım sadece şunu söylemek istiyorum ben kanaldan kimseyi atma taraftarı değilim user kaybetmekten ziyade kazanmayı tercih eden biriyim... Elbette hatalarım oluyordur.. Ama demekki hatalarımdan ziyade çok olumlu işler başarmışımki burda op olarak, user olarakta çok seviliyorum... Burda bize iftira atanlar acaba bu kadar seviliyorlarmı merak ediyorum... Hiç sanmıyorum çünkü meyve veren agac taşlanır.... Historik eleştirilerin için tşkler ama lütfen eleştirilerini kendi çıkarları için kullanacak insanlarıda göz önüne alıp ona göre davranırsın çünkü sanada o yakışır... Can1 gelince şuana kadar kimseye karşı şu yada bu demeden şahsi olayları hep yetkisinin dışında bıraktığını biliyorum... Bu olayı bence fazla büyütmeliyelim çünkü insanlar op yada user olarak ayrılmıyorlar kişilikleri davranışları ve yaşamları çerçevinde ayrılırlar... Onun için bırakın böyle birbirimizi kırmayı yine burdayız yine beraberiz bu en önemlisi sanırım .....Bizim arkadaşlık dostluk ve kankalık dolu ortamı kıskananlar
Ç-A-T-L-A-S-I-N
..........Herkese Hossohbetler......

Konu SiMuRG tarafından (21-09-05 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir..
SiMuRG isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-09-05, 01:24   #4
Ord.Prof

Tecrübe Puanı: 27034 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000 historik 1000
(((((((((

(((((((.......

Konu historik tarafından (04-11-05 Saat 02:05 ) değiştirilmiştir..
Alt 24-09-05, 01:43   #5
Ord.Prof

(((((

(((((((((

Konu historik tarafından (04-11-05 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir..
Alt 24-09-05, 16:04   #6
Co Admin

Can1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4773 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000 Can1 1000

6. evet admınlık yaptım doğrudur + türküyenin ilk serfer kurucularındanım

historik serfer nedir? türküye neresidir?

olamayan bir ülkede olmayan bir şey kuruyorsun. Bu hatayi ilk defa yapmiyorsun. Sanirim türküye dediğin yer Türkiye onu anladim. Serfer ?

Historik sen benim özelime karişma gibi bir hakkın yok ister özelde olurum ister genelde ben aop değilim sop um. Kanala sizler bakacaksınız ben değil, ancak aop ların görmediği user larıın kural dışı hareketlerini gördüğüm zaman müdahale ederim.

Akick aldığım sahislar belliki senin dostların arkadaşların, bana ve adminlere genelde şahsa ve aileye küfür edeni akick e alirim senin buna karışma yetkin yok.

Op kurallarını benden cok iyi bilmen önemli değil o kuralları ben yazdım.

Kime op luk verilirse verilsin karışma yetkin yok sen burada aop tun unutma görevin neyse onu yapacaktın. Kimseye adminlik taslama bildiğini kendine sakla ilerde lazim olur.

Birdaha kesinlikle lütfen kimseye çamur atma. Kimseyi kötüleme aksine değerin düsüyor, ve bundan sonra ne yazarsan yaz cevap verip seviyene inmiyecem.

Konu Can1 tarafından (24-09-05 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir..
Can1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-09-05, 00:37   #7
Ord.Prof

(((((((

((((((((

Konu historik tarafından (04-11-05 Saat 02:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksiklik
Alt 12-10-05, 08:03   #8
Forum Demirbaşı

Tecrübe Puanı: 15 BySihirli 10
bu kadar olgun insanların bu duruma dusucegini bilseydim yazmazdım?

YA SİZİN NE ALIP VEREMEDİNİZ VAR SONUCTA BİRİ HAKLI BİRİ HAKSIZ HEPİNİZ ABİM KARDESİM YASITIMSINIZ AMA COCUKCA DAVRANIYOSUNUZ BENİM TAM 5 SEFER BURADA OP OLDUM EN UZUN SUREN 3 DEFA OLDU GENEDE SESİMİ CIKARIP BU KONUDA YORUM YAPMADIM OPLUK NEDİR YA SONUCTA KANALDA ARKADASCA SOHBET ETMEK VARKEN BAZI SEREFSİZLERİN CIKIPTA KANAL KURAL DISINA CIKMALARI BEN TRAİNER İRCOPUNU KANALA ZIRT PIRT GİRİYO DİYE ATTIM OPUM SİLİNDİ SESİMİ CIKARMADIM SİLEN TRAİNER BEN OP İSTEMEDİM SERGEN ABİ BANA OP VERDİ GENE SESİMİ CIKARMADIM BİR YETKİ İSTEDİM CAN1 ABİ SAOLSUN OP VERDİ ELİMDEN GELDİGİ KADAR YAPMAYA CALISTIM SONU GENE SİLİNME OLDU YİNE SESİMİ CIKARMADIM BASKA BİR OPLA KANALDAN ADAM ATMA KAVGASI YAPTIM BEN HAKLI OLDUHUM HALDE OPU SİLİNEN BEN OLDUM GENE SESİMİ CIKARMADIM BAZI SEYLER SÖLEDİM FORUMDAN NİCKİM SİLİNDİ BUNADA BİŞEY DEMEDİM YA SİZ NEYİN KAVGASINI YAPIYOSUNUZ SONUCTA OPUN GERİ GELSE NE OLACAK ANLAMIYORUM İNSAN ÖNCE SUNU KENDİNE SORMALI ACABA BEN NE YAPTIM YA BEN BİŞEY YAPMADIM AMA SOHBETİME BAKMALIYIM DEMESİ LAZIM 8 SENEDEN BERİ BURADAYIM DİYOSUN AYNI SENİN KADAR BENDE BURADAYIM ELİNDE NE GECTİ ? BUNU SANA SORMAK İSTEDİM BENİM ELİME GECENİ SÖLİM BİR KAC ESKİ DOSTAN BASKA HİÇ BİŞEY O YUZDEN COCUK GİBİ DAVRANMAYIN OPLUK İÇİN KAVGA EDECEKSENİZ SİZE İKİ SİLAH VERİM GECİN KARSILIKLI VURUSUN BEN BU KADAR DİYORUM SAYGILARIMI SUNUYORUM ARKADASLAR ...............
BySihirli isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 12-10-05, 10:59   #9
Çalışkan üye

NoKtAA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 14 NoKtAA 10
Exclamation Cevap:Adminlerimiz,Sop'umuz Can1 buyrun,SiMuRG al.

Kac kez soyledım, kac kere seslendım.Artık susmayacagım!
Sayın Can1 abi, sayın SeRGeN abi;
ikinizede bu konu ile ilgili, sayısız memolar, sayısız kayıtlar kopyaladım.
Ben artık, bu işin arkasında daha değişik seyler oldugunu dusunuyorum.Onun için+WHoppiX abimin, 'Bosver, ugrasma'. dediği için, artık ugrasmayacagım.
Bir Operatorun, access i silinmesi için daha ne yapması lazım?
Alın size bir kayıt daha!Benim analara kufrettıgımi iddia eden SiMuRG, bana lag lag dıyorsun, ispatlasana, neyse.İstersen bunuda inkar et, ya da ispatla.
Bir daha da bu konu ile ilgili, ne elimi ne de kendimi yoracagım.

*** You were kicked from #sevgi by KoRuMa ( oplara v b kişilere hakaret edip kaçanlar buraya giremez git adam ol öyle gel çıkarken küfür edeceksen hiç gelme seviyesiz şey (SiMuRG))

Sormazlar mı, ey Can1, senin Op kuralların nerede? diye.
Hani, user her ne derse desin, Operator acıklamasına assalalayıcı, kucuk dusurucu sozler soyleyemezdi.Bak, işte ornek, SiMuRG.
Ben seninle, KARAKAN ve SeRGeN abiyle, Number_One kardesımle beraber kufur yemedım mı?Ne zaman boyle bır acıklama yazdım?

Neyse, fazla uzatmayayım.Dikkate alınacagını sanmıyorum zaten.Ama yazayım dedım ıste.Tekrar buraya cocukca tasıdıgım ıcın ozur dılerım.
Artık bırsey yazmayacagım ıcın, yorum yapan herkese şimdiden tesekkür
ederım,SiMuRGharic
(tabii, yuzu kızarmayıp, yorum yapacaksa)...
NoKtAA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14-10-05, 10:12   #10
Asistan

SiMuRG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 26 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000

Nokta sana cevap yazmıyorum sadece çocuk gibi şikayetten vazgeçmediğini gördüm ve hiç şaşırmadım. İstediğin kadar devam edebilirsin. Ama unutma burası forum bu forumda güzellikler paylaşılır senin haricinde herkes güzel şeyleri paylaşmak için geliyor buraya, madem şikayet edeceksin hepsinin mail adresi sende var sergeninde can1 de v.b. kişilerin hepsinin var, git onlara mail at.. Ama sen burda sadece millete trip yapmaya çalışıyorsun işte kendini acındırıp opluğunu silin diyorsun. Unutma ben opluğu senin kadar önemsemiyorum ben dostluğu önemsiyorum. Opluğu önemseydim burda nickimi iki kez droplamazdım ama ben nickimi dropladığımda bile sergen karakan alper can1 v.b. kişilerle sürekli diyalogum oldu çünkü ben insanları verdiği yetki yönünden değil arkadaşlık saygı doğruluk ve dürüstlük yönünden bakarım.. Bu yüzden user iken kimseye zorluk çıkarmadım çıkartmamda ama sana bakıyorum hergün kanaldasın ve olayların içindesin. Her neyse sen ne yazarsan yaz ben bir daha yazmayacam forumu yine gereksiz şeylerle meşgul etmesen sevinirim git adminlere mail at yada bana memo atıp yine hakaret ve tehdit ederek derdini anlatırsın.. Lütfen kimse forumu luzumsuz şeylerle meşgul etmesin.... Forum güzellikleri paylaşmak için açılmıştır trip yapıp dert yanmak için değildir...... Güzellikler içinde bir forum için Lütfen insanlara faydalı ve güzel şeyleri burda paylaşalım .... Herkese Hayırlı Ramazanlar....

SiMuRG{Zümrüd-i Anka Kuşu = 30 Kuş}

Yaşayan Tek Efsane

SiMuRG isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil