hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Forum Yönetim > irc.hoSSohbet.Com
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

irc.hoSSohbet.Com IRC Sunucumuz Hakkındaki istek,öneri ve şikayetleriniz, irc yöneticileri tarafından bu bölümde cevaplanacaktır.

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-04-09, 12:36   #11
VerückT...

Sema - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 10840 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000
Cevap: IRC'taki Operatörlere..

Alıntı:
Dehşet_Joker´isimli üyeden Alıntı
Angelica ablacığım haklısın hemde çok.
Hossohbet kanalında tüm küfürcülere ban atıyorum diye küfücülerin hedefi oldum ancak kaybeden onlar oldu .
Susayim diyorum susamiyorum iste soplar biraz daha gözlerini acsinlar kfrcü dediklerinize nick degisdirip aop yazanda sizin soplariniz bugune kadar hic nick degisip girmedim siteye ne diceksem hep kendi nickimde kaldim bana ait 4nick var onlarida hic bi zaman gizli tutmadim haksizlik haddinden fazla ama yinede sevdigim cok arkadasimda var onlar icin geliyorum bi kac yetkili böyle dieye hicde keyfimi kacirmiyorum hep yetkisizleri suclamayin birazda yetkisi olanlari gözden gecirin neyse burda cok daha mutlu oldugumda bir gercek iki lafla insan yargilamakdan vazgecin derim ben hossforumlar (:
Alt 21-04-09, 12:50   #12
VerückT...

Tecrübe Puanı: 10840 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000 Sema 1000

Yeter ya insani valla dinden imandan cikartiolar napdim siteye giremiyorum sebebsiz zline kimin atti belli degil derdiniz ne cok merak ediyorum Tek Kelime yazmadim halde ne bu zline babaniniz ciftligimi sandiniz insanlarla dalgami geciyorsunuz keyfi atiyorsunuz yeter ya biri ilgilensiz artik bu konuylaaaaaaaaaaaaaa
Sema isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 21-04-09, 12:55   #13
VerückT...

Agizlari acildigi zaman okadar kfrcü var sitede ne bu benimle alip veremedikleri napmisim bayan olarak napabilmissim simdie kadar yeter artik ne kadar gereksiz kisiliksizlerde yetki var cocuk oyuncagimi bu durduk yere nedemek ya zline yemek ? saatlerce girip cikdimiz sitede konusmak yasak eglenmek yasak slm vermek yasaksa nie acilmis bu site artik biri ilgilense cok iyi olcak Birbirlerinin kuyusunu kaziolar günah kecileri benmi oluyorum ? Ne yaptimi ögrenmek istiyorummmmm bana adam gibi aciklama yapsinlar birdaha girmem ama bana aciklama yapilsin Birilerinin komplexini bana ödetmesinler
Sema isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 21-04-09, 17:25   #14
p@şaLi
Guest

:))) efet bazen görüyorum bazıları haksız ama hepsı haksız deıl sadece %50 haksız ben olsam atanın nıckını desıfre ederım misal sevgi kanalında ESER bu adam ne işe yarıyor ben anlamıs çözmüş deilim 1 dakıka önce argo espiri yapan usır banlanıyor 1 dakıka sora kendısı argo espiri yapıyor nasıl oluyosa bu we en önemlisi şu kufürcü sizden şu küfürcü bizden dıye ayırt edenler war ve halada duruyolar çok iyi tanıyorum a dan z ye sımdılık kısacası bu kadar

Alt 21-04-09, 17:46   #15
Çalışkan üye

LeaFF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 106 LeaFF 1000 LeaFF 1000 LeaFF 1000 LeaFF 1000 LeaFF 1000 LeaFF 1000 LeaFF 1000 LeaFF 1000 LeaFF 1000 LeaFF 1000 LeaFF 1000
LeaFF - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
Sema´isimli üyeden Alıntı
Yeter ya insani valla dinden imandan cikartiolar napdim siteye giremiyorum sebebsiz zline kimin atti belli degil derdiniz ne cok merak ediyorum Tek Kelime yazmadim halde ne bu zline babaniniz ciftligimi sandiniz insanlarla dalgami geciyorsunuz keyfi atiyorsunuz yeter ya biri ilgilensiz artik bu konuylaaaaaaaaaaaaaa
Bu konuya öylesine girmistim ama tum yorumlarıda okudum...burada sanırım bi haksızlık var ve bu haksızlıgın nedenini hic kimse sorgulamıyor...sadece Herzaman heryerde oLdugu gibi GUNAH KEÇİSİ olarak bi kaç kisiyi secip bütün herseyi onlara yukluyolar...Sohbet bölümüne pek girmedim ama 2-3 defalık girisimde bile gördüklerim yetti...arkadasların dedikleri gibi baska nicklerle yetki alıyo kufur edenler...sonrada istedikleri gibi yapıyolar...Sema arkadasımızı sonuna kadar destekliyorum...Bu is fazla uzamadan haledilmeli...Hosforumlar...
LeaFF isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 29-06-11, 15:05   #16
Bir Varmış Bir Yokmuş
Guest

Cevap: --->: IRC'taki Operatörlere..

Alıntı:
Gitarist´isimli üyeden Alıntı
Eeee angelica kimin founderi be kardeşim !
dimi laaaa..... !

güzel anilar.. :)

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Etiketler
    operatörlere

Seçenekler
    Stil