hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Forum Yönetim > irc.hoSSohbet.Com
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

irc.hoSSohbet.Com IRC Sunucumuz Hakkındaki istek,öneri ve şikayetleriniz, irc yöneticileri tarafından bu bölümde cevaplanacaktır.

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-02-06, 13:18   #1
Asistan

SiMuRG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 26 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000
Sevenlere.....Sevmeyenlere.....

Nasıl yada hangi sözle başlayacağımı bilmiyorum.... Ama işte bunu bile yazarken başladım yazmaya.... Kaçınız bunu okur kaçınız bunu ciddiye alır bilmiyorum.... Bugün inanılmaz derece bir halt işledim.. Hemde ne halt ettimse nickimi bile dropladım.... { opluğa yanmıyorum } ....... Nickim gitti en önemlisi onca sevdiğim insanı arkamda bıraktım.....Aslında gideceğimide sanmıyorum.... Ama bildiğim birşey varsa oda beni sadece bir iki kişinin benim hala hossohbette olacağımı bileceğidir...

Gelelim sizlere......

Eskici_Neco arkadaşım herkes senden şikayetçi aslında haklılarda çünkü cafen var ve bütün yaramazlıklar sizden geliyor ama ben bunları asla önemsemedim çünkü ben kanaldayken bana karşı genelde olsun özelde olsun asla kimseyi rahatsız etmedin ve beni asla zor durumda bırakmadın arkadaşlığına gelirse her zaman yanımda oldun bunun için sana tşk ederim.......

Can1 sana giderken çok kırıldım bunu bilerek yaptın demiyorum ama nickimi droplamamdaki belkide en büyük etken sendin... Ama sen benim nickimden daha degerlisin benim için boşver çok çok nickimi dropladım varmı ötesi senin gibi bir dostu kazanmışım olsun nickimi droplamada etkenin olsun.... Hiç önemli değil ben nickimi kaybetmiş olabilirim ama senin gibi bir dostu asla kaybetmeyeceğimi biliyorum....Zamanın olursa yine bir gün özelde kafanı şişiririm..... Herşey için Tşkler......Son birşey dostum sana dikkate alacağını biliyorum onun için yazayım... Seninle son özelde konuşmamızda birşey demiştim... Sen çok iyisin insanlara çok güveniyorsun ama insanların senin bu iyi niyetini kötüye yorumluyorlar demiştim... Bunu yine sana hatırlatayım....

Usta pardon Ustam :-} sana ne yazayımki Ustam arkadaşınmıydım dostunmuydum yokda sadece senin bir uermiydim bilmiyorum ama şu bir gerçek senin için sekreter olduğumu biliyorum acayip kızlar seni soruyor hemde hepsi bana gelip seni soruyor :-} Yüreğine ve efendiliğine iyi bak çünkü gerçekten takdir edilecek bir insansın en azından ben taktir ediyorum.....

Alper Dostum her geldiğinde zaman ayırman ve tardıme tmeye çalışmanı hep taktir ettim.. Tşkler sen varken çok şey orda ayakta kalır...

SeRGeN yetiş çabuk ol kanalda olay var :-} şaka şaka belki buranın sahibisin ama bir op kadar buraya yakındın op kadar diyorum çünkü her sıkıntımız olduğunda yetiştin... Tşkler....

ELiF Arkidişimm canısııııı sanırım gidince en çok seni özleyecem insanlardan birisin... Fazla birşey sana yazmaya gerek duymuyorum çünkü sen canuksun{caniksin deil}...

Aliye zerdali gözlüm biz zaten senle istesekte ayrılamayız....

Devil hossohbetin çapkın opu Ayse_19 reklamcıdır unutma... :-} sanırım anlamışsındır...

Asper iXim kanki biz senle görüşmeye zaten devam edecemizi biliyorum.. Bu yüzden sana burdan birşey yazma gereği duymadım...

TILSIM ve Y-A-M-A-H-A kordoncular yolum izmire düşerse yanınızda sizinle izmir kordonda görüşecez... Biriniz kaleci olcaksınız birinizde forvet kararı siz verin.....

Mithat agresif ircopum sana herşey için Tşkler...

Historik garfield{kedi kanka} size takılamayacam işte yanarım... Size nasıl seslendiğimi zaten biliyorsunuz elinizi kalbinize attığınızda o sesi zaten hep duyacaksanız...

FİLİZ yeni opumuz umarım beni unutmazsın mujksss bah bir seni öptüm :-}

BEREN20 orticik sana çok alışmıştım ama kim bilir belki yine op kanalınca orticik celdi diyebiliriz... Orticiksin cansın hep böyle ol....

hazal ATA_ helin sizler varsınız unutmadık canım sizi yoksa biliyorum biriinz özel biriniz genelde biriniz hem özel hemde genelde başımın etini yerdiniz...

Lider Kardelen başka op vardı yaa yada user admin ve icroplar bitti :-} hıhı kerem Super wolf_alone sizlere tşk ettim

Derya benim nickimi aldın güle güle kullan seni hossohbette bulacam bulacağım bir insan varsa oda sen olacaksın...

Zalim_aşkım _b_j_k can_dayanmaz Buzlarprensi ve digerleri kanalın en 3 kağıtçı ekibi sizleride özleyecez...

ve sanırıme son...... Sanırım Adess benim en büyük hatam sana olduğundan fazla deger vermemdi ama ben hossohbette şuana kadar kimseye asla olm kelimesi yada kızım kelimesi kullanmadım bir sana kulladım yani hossohbette ilkkez agzımı bozdum oda sana denk geldi Adesss Özür dilerim o lafım için... Ben sevdiklerimi üzdügüm zaman orda kalamam çekip giderim artık sen ordasın orda kal ben yokum... Düşünüyorumda acaba benmi çok hata yaptım senmi ...Ne kadar düşünsemde sanırım cevabını asla bulamam çünkü insana olduğundan daha fazla deger asla verilmemelidir yoksa degersiz olursun... Sorun biz degersiz olabiliriz ama sevdiklerimizi üzmeyiz... Sen şimdi istediğin gibi istediğin yetkiyle istediğini yap.... Ben hossohbette doğru olanlar için yetki almıştım yanlış olduğumu anladığımda yada öyle gösterildiğinde zaten orda kalmam belki çok kişi kızacaktır haklı haksız nasıl belli olur ben birşey söyledim faydam dokunuyorsa varım yoksa yokum... Sen beim düşündüklerimin tam tersini söyledin ve yetkiyi aldın birde üstüne fırça yedirttin.. Başka haklı haksıza ne gerek var senin olduğun yerde ben olmam benim olduğum yerde umarım sen olmazsın.... Biz eski dostlarımızı asla düşman olmaz biliyoruz şuana kadar sana tek kelime ettimse yada arkandan tek kötü söz ettimse çıkıp söyleyebilirsin.. Tek kötü söz ettim ondada nickimi dropladım... Çünkü bu yürek dostlarını üzecek kadar kişiliksizse o dostu için ordan çekip gidecek kadar Asildir....

Arkadaşlar bu bir veda değil belki içimde şuana kadar içimde biriken herşeyi yazmak yeri burası değil biliyorum ama bu seferde ben bir hata yapmak istiyorum lütfen bu hatamı hoş görün çünkü gerçekten sizi çok seviyor ve sayıyorum.... Fazla lafa ne hacet Özlenen Özlenir..... Hossohbette görüşürüz....

NOT: Bu yazı kimseyi rencide etmek için yazılmamıştır... Rencide olan olursa bu yazıyı ben kendim silerim bana iletsin lütfen...

SiMuRG{Zümrüd-i Anka Kuşu = 30 Kuş}

Yaşayan Tek Efsane

Konu SiMuRG tarafından (14-02-06 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir..
SiMuRG isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 16-02-06, 13:50   #2
KoF
Asistan

KoF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 16 KoF 10
Thumbs up Cevap: Sevenlere.....Sevmeyenlere.....

Değerli Arkadasşım SiMuRG...

Öncelikle Senın gıbı bır dost ıle tanıstıgım ıcın Kendımı şanslı hıssedıyorum...
Hayat boyunca edındıgım bılgıler dogrultusunda Öğrendımkı ;

Bu dünyada Bir dost Az..İkincisi ise fazladır...

Benım ıcın bır dost'tun..
Gun Geldı sekreter oldun :))) mını eteksıs :)))
Gunu geldı sırdas oldun...
Gunu geldı uyuz oldun...uyuz ettın...
Hayatta hersey gecer gıder..Biter.. Ama Dostluklar bıtmez..
Bence Asıl dostluk öldükten sonra baslar..
Bu dunyada pasa olabılırsın.. müdür olabılırsın.. makam mevkı sahıbı olabılırsın... Ama herseyden once ınsan olabılmek onemlıdır.. Ve ben bılıyorumkı ınsan olma yolunda epey yol aldık....

Şunu belirtmek istiyorum ki ;

Ben foruma gırmeyecektım..Yazı deıl nokta bıle koymayacaktım.. ama senın bu yazını bana gönderenler saolsun... Gelıp ıkı cıft laf edeyım dedım...

Kendıne Cok ıyı Bak Allah yolunu ve Bahtını acık Kılıcını Keskın etsın...
Bu bır veda deıl " Dua" dır...

Eyvallah...

Hor gördüğün her şey birgün olacak pişmanlığın... Kırışınca güzel yüzün kalacak yalnızlığın...
mavi: olgunluk
mavi: zeka
mavi: sevgi
mavi: tutku
mavi: aşk
mavi: mutluluk...
Her mavi, her cümlede olmalı.
Hemen başlamalı. Maviye boyamalı heceleri
önce.. Seni yazmalı...
KoF isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-02-06, 09:35   #3
Üyecik

Tecrübe Puanı: 0 PİSKOPAT 10
Cevap: Sevenlere.....Sevmeyenlere.....

Bu yürek dostlarını üzecek kadar kişiliksizse o dostu için ordan çekip gidecek kadar Asildir....
Dostum ÖnceLikLe sen kişiLiksiz DegiLsin
Bu serverde Tanıdıgım en asiL insansın sen
Saygı duyuLan ve seviLen
Seni bu gözLer arayacak emin oL Dostum
Capkın op : DeviL
PİSKOPAT isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 22-02-06, 13:10   #4
Üye

HaZaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 14 HaZaL 10

ne olduğunu anlayamadım yine arap kaldım ama gerçekten senin gibi kişiler az bulunuyo buralarda arada msj at yine bizi sensiz bırakma olurmu kendine çok ii bak hoşçkal
HaZaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23-02-06, 09:59   #5
Asistan

Tecrübe Puanı: 26 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000 SiMuRG 1000

Alıntı:
HaZaL´isimli üyeden Alıntı
ne olduğunu anlayamadım yine arap kaldım ama gerçekten senin gibi kişiler az bulunuyo buralarda arada msj at yine bizi sensiz bırakma olurmu kendine çok ii bak hoşçkal
Arkadaşlar ben gitmiyorum.... Veda değil bu size.... Anka kuşu kendini yaktı... Veee..... Kendini yine yeniden küllerinden yaratmaya başladı... Kısa bir süre sonra yine Sizlerle olcak...... Bekleyin.. Efsane Geri Dönecek....
Alt 23-02-06, 10:37   #6
Asistan

Tecrübe Puanı: 61 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000

Puhahahaha ne efsanesiymiş bu?? Okan Bayülgen'e haber weriim gel efsane Hossohbet'te yaşıyo diye:))))))) Biz bu filmi daha önce çok gördük..Wedalar, gitmeler, we yine hep gelmeler.
irem_shinoda123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-02-06, 09:22   #7
Asistan

Alıntı:
irem_shinoda´isimli üyeden Alıntı
Puhahahaha ne efsanesiymiş bu?? Okan Bayülgen'e haber weriim gel efsane Hossohbet'te yaşıyo diye:))))))) Biz bu filmi daha önce çok gördük..Wedalar, gitmeler, we yine hep gelmeler.

Arkadaşlar bu bir veda değil belki içimde şuana kadar içimde biriken herşeyi yazmak yeri burası değil biliyorum ama bu seferde ben bir hata yapmak istiyorum lütfen bu hatamı hoş görün çünkü gerçekten sizi çok seviyor ve sayıyorum.... Fazla lafa ne hacet Özlenen Özlenir..... Hossohbette görüşürüz....

Yazıyı iyi oku gidiyorum demedim bu bir veda değildir yazmışım..... Ama sanırım senin derdin başka.. Neise....
Alt 24-02-06, 20:03   #8
Asistan

Tecrübe Puanı: 61 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000 irem_shinoda123 1000

''Can1 sana giderken çok kırıldım''
Bu biirr.

''...ekibi sizleride özleyecez''
Bu iki..

''Ben sevdiklerimi üzdügüm zaman orda kalamam çekip giderim artık sen ordasın orda kal ben yokum... ''
Bu da üç..

Şİmdi söyler misin bunlar weda mesajları değil de nedirler??
Aman bana ne sen gelmişsin gelmemişsin umrumda değil. Ama koca koca adamlar kendinizle çelişmekten waz geçin artık..
Alt 25-02-06, 08:47   #9
Asistan

Alıntı:
irem_shinoda´isimli üyeden Alıntı
''Can1 sana giderken çok kırıldım''
Bu biirr.

''...ekibi sizleride özleyecez''
Bu iki..

''Ben sevdiklerimi üzdügüm zaman orda kalamam çekip giderim artık sen ordasın orda kal ben yokum... ''
Bu da üç..

Şİmdi söyler misin bunlar weda mesajları değil de nedirler??
Aman bana ne sen gelmişsin gelmemişsin umrumda değil. Ama koca koca adamlar kendinizle çelişmekten waz geçin artık..
Umrunda değilse neden yazıma yazı yazıyorsun anlamıyorum.. Neise 17 yaşındaki çocuklarla uğraşamam...Bir daha benim yazılarıma asla cevap yazma çünkü ben senin hiç bir yazına cevap yazmıyorum...Yazı derken konu başlıkları olarak... Umarım anlamışsındır.. Ve artık yazı yazma çünkü bu tartışma yok yere uzzayacak....
Alt 25-02-06, 11:38   #10
Asistan

Bildiğim kadarıyla burda isteyen istediği yere yazar. Tabi sen benden daha iyi bilmiyosan(?!) SEn herkesin seni poh pohlayıp 'aman gitme kal plss' demesini bekliyo olabilirisin ama bi de gerçekler war. Kalmanı isteyen kal diyebilir ben de 'git' diyorum. Ne war bunda bu kadar büyütülecek anlamadım. Bu benim en doğal hakkım.
Maalesef sen bedenen büyümüş olabilirsin ama keşke benim zeka sewiyeme yakın olsan.. 18 yaşında olabilirim ama 'akıl yaşta değil baştadır'. Bunu unutma..Benim konularımı okumaman gayet normal çünkü eğer ben de ajitasyon ya da kendini acındırma taktikleri ile ilgili bi şeyler yazsaydım eminim o konudan çıkmazdın. Eğer eleştiriyi kaldıramıyosan, kabul etmiyosan o zaman konu açmayacan. Gidip özelde wedalaşacan. Bunu illa ki birilerinin mi sana söylemesi gerekiyo???

Bu sana son mesajım , çünkü konu amacından sapıyo. İş eni konu iyice ajitasyona döndü.. Artık ne yazarsan yaz cwp yazıp prim wermeyecem sana.
Konu Kapatılmıştır

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Seçenekler
    Stil