![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Üyecik ![]() | SeLamLar Saygılar Bizden Olsun Gönlünüz Hoş Olsun EFEBEY Olarak Bende Aranıza Katılmaktan Mutluluk Duydum Şimdi Nickim İse Leo Saolun Varolun...!
__________________ Yalancıların Mahkumu Olalı..... Vefayı Cefa Gibi Çekiyoruz..... Hayallerinden Değil..... Kendilerinden Vaz Geçenlere Acıyoruz... |
| | |
| EFEBEY Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Manset (08-09-08)
|
| | #2 |
| suskun ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: uçurumun köşesinde
Benim Modum: Tesekkür: 380
84 Mesajına 165 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: SeLamLar Saygılar Bizden Olsun...! hoşgeldin
__________________ bir sevgi aradım, bin kişiyi seven yürekler buldum ey çıkarın adına sevgi diyen insanlar üzgünüm aradığınız ben değilim sevginize layık olacak kadar dolu değil cüzdanım lal tuttu yüreğim herşeye ve sustum yalan insanlara Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. ---Tam tadında Güzellik bozulmadan SESSİZLİKTE vedalar güzeldir --- |
| | |
| | #3 |
| Üyecik ![]() | Cevap: SeLamLar Saygılar Bizden Olsun...! hoşbuldum saolasın
__________________ Yalancıların Mahkumu Olalı..... Vefayı Cefa Gibi Çekiyoruz..... Hayallerinden Değil..... Kendilerinden Vaz Geçenlere Acıyoruz... |
| | |
| | #4 |
| Super Moderator ![]() | Cevap: SeLamLar Saygılar Bizden Olsun...! Hoş geldin Efebey nasılsın
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 667
753 Mesajına 1.225 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: SeLamLar Saygılar Bizden Olsun...! hos geldin.. hos paylasimlar.. hos forumlar.. :) |
| | |
| | #6 | |||||||||||||||||||||||
Bazi aLiskanLikLar zararsizdir..hoSSohbet![]() Üyelik tarihi: 04-06-08 Nerden: Belirsizliklerden.. Yaş: 100
Benim Modum: Tesekkür: 481
554 Mesajına 829 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: SeLamLar Saygılar Bizden Olsun...!
__________________ ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #7 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 314
340 Mesajına 681 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 27 | Cevap: SeLamLar Saygılar Bizden Olsun...! Hoşgeldin...
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #8 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: SeLamLar Saygılar Bizden Olsun...! hoş geLdiniz.. hoş ForumLar...
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #9 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 20-06-07 Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 167
33 Mesajına 62 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: SeLamLar Saygılar Bizden Olsun...! HosgeLdin HospayLasimLar..
__________________ :)) |
| | |
| | #10 |
| Üyecik ![]() | Cevap: SeLamLar Saygılar Bizden Olsun...! Hoşbuldum saolun
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme