hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > Foruma Hoş Geldiniz > İlk Merhaba
Kayıt ol Yardım Sohbet Gazete oku Diyetsaglik Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

İlk Merhaba Yeni Üyelerimizin Kendilerini Tanittigi Selam verdigi Ilk Bölüm :)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-06-08, 13:56   #1
Bir Varmış Bir Yokmuş
Guest

İlk Merhaba

hoSSohbet nasil dogdu?
iste özeti..
Alıntı:
SeRGeN´isimli üyeden Alıntı
Sene 1996.
Yer cafedost sohbet odalari
Sevgi adindaki services i olmayan bir kanalda her gun sohbetler eder,eğlenirdik.Şimdikilerden mithat da orada benimle ayni kanala takilanlardandi.
Bir gun bizim kanal acmayinca dier kanallara girdik.Sohbet iyi giderken birden küfürler başladı.Bizde kendimizce kızlari kollamak amacı ile karşılık verioduk.O esnada mithat ''op u çağırdım kufur etmeyin '' demezmi .
Yahu op nedir bilmiyordukki.Neyse seçkin die biri girdi kanala nicnini basina @ işareti aldi.Vede küfür edenleri banladi.
Alla alla.Şoke olmuştum.Bu nasil bir yetki idiki insanlari atabiliyordu.
Neyse,derken bu kişi ozele bana gelip yine olursa kufur ben bilmem ne kanalindayim dedi.Vede sen neden op olmuyorsun demezmi?
Haydaaaa.
Sohbete başladık.Yaşımı,mesleğimi vs sorduktan soora bana nickini register et script indir bana haber ver sana op yazacam dedi.
Nick register etmek?O ne demektiki?Ya script?Simit gibi bi şeymiydi acaba.
Hemen mithat ın ozeline girdim.Durumu anlattim.(Reelden tanısırız)
Mithat bana abi hemen geliyorum kırıkkaleden dedi.
Neyse 2 saat sonra kadar Mithat bende idi.Bir script çekti.Nickimi register etti.Vede Seçkin in ozeline girip tamamdir dedik.Ok dedi bana 1-2 dakika sonra cafedost ve dost kanallarinda op sun artik.
Hoppalaaaa.Nasil yani?Benmi op?Benmi istediğimi atacağim?
Hakikaten Mithat o kanala benim pc den scriptle girince op oluverdim.Ama bi aksilik olmustu :-)
Kanalın en asabi bayan opunu banlamişti script oto olarak.Hahahahha.Ozelime girip ''bana bak ne yaptigini yapiosun sen sümüklü ''demezmi.Hemen ciktik.
Neyse bu şekilde ufak ufak op olmaya başlamiştim.
Bu yazi dizisinin devami her gun devam edecektir.
Alıntı:
İlk op olduğum gece Mithat gittikten sonra sabaha kadar pc kapamamiştim.Ciddi bir biçimde op havasina girmiştim.Bu arada bu opluk güzel şeymiş demeyede basladim.Ve o an anladimki ben bu işi bırakamam.

1-2-3 gün derken ciddi ciddi komutlari ogrenmeye,userlari saniyesinde banlamaya,script ayarlarını yapmaya başladım.Bu arada yepyeni dostlar arkadaşlar da kazaniyordum.
Yeri gelmişken eskiler bilir bizim bi SIR nickli arkadaşımız vardi.İşte o SIR ilk gece beni sabaha kadar bırakmadı.Abi,Abi,abi....Meğer oda Ankara lıymış vs.Derken onunla da samimi olduk.Bu arada seçkin ile aramız çok iyi idi.Hemen hemen diyebilirimki benden başka 1-2 opla daha konusurdu.(Bu arada bende onami benzemeye başladım .-) Seckin in bana guveni sonucunda bir hayli Ankara lı op olmuştu kanalımızda.
Hatta bir animi da anlatmadan yapamayacağim.Bir gün kanalda 4 Ankara lı op idik.Ben Siyah (bizim) Felek ve SIR.Kanala garip hostu (ipi) olan biri girdi ve başladi ingilizce konuşmaya.Hop birader burada ingilizce konusmak yasak vs derken o hala devam ediyor.Eeeee opuz ya bastim banı.Birde gururlanarak bendende hızlısı yok diyede düşünmeden de edemedim.Demeye kalmadi kanal modlari vs değişti banlar açildi ve bu kişi yine girdi.Bir daha ban ban ban.Biz banliyoruz o açiyor bani giriyor.O zamana kadar ircop nedir bilmiyoruzki hiçbirimiz :-) Oplar banlar havalarda uçuşuyor.Tabii sonunda olan oldu ve bize birer kill.Odada ban atildi.Şakina dönmüştük.Başa bir odada toplanip durum değerlendirmesi yaptık.Bu arada seçkin de bana ozel bi mail adresini vermişti.Önemli bir durum olmasi durumunda o maile mail at dierek.Neyse ben hemen mail attim.Bu arada hepimizde dehşet sonsuz.Odayi kaptirdik diyerek odumuz kopuyor.Seçkin canımıza okuyacak vs derken seçkin girdi.Tabii kanala geldi bizlere birer fırça attı.Özelden bana çaktırma,ortada bir şey yok sadece kanala oplarini silmiş dedi.Allahım o günü hiç unutamadim.Düşünsenize 4-5 op 1 admin ile başedememiştik.Demekki bu adminlik iyi bi şeydi :-)
Devam edecektir...
Alıntı:
Evet serüvenimiz sürüyor.
Bir gün o kanalin sözü dinlenen bayan oplarindan Yonca özeliime geldi ve '' Sizinde ne mal olduğunuz anlaşildi'' gibi ağir bir ithamda bulundu.Anlamadiğimi söyleyince de '' hadi hadi sezar efendi senin kimliğini öğrendim '' demezmi..
Alla alla sezar da kim demeye kalmadi ''Ankara,3 dükkan,restoran superonline bağlanti '' demezmi.Yahu ne alakasi var dedimse de dinlemedi ve '' dost kanalina neden girmiyorsun'' demezmi!!
o kanalda ne dedim ama anlatamadim.Ciddi ciddi 3 kağitçilikla suçlaniyordum.Daha doğrusu suçlaniyorduk.Hic görmedigim tanimadigim biri ile birlikte.Zira ben gercekten de o dost kanalinin varliğiini dahi bilmiyordum.
Neyse; sonunda yuızleşme karari verdik.Ve beni dost kanalina çağirdilar.Girdiğim gibi op oldum.Şaşirmiştim.Zira ben o kanali bilmiyordumki.Ve de Sezar nickli bir şahısta orada op !!Bu Sezar kimmi:-)
O gunden beri ailece görüştüğüm sevgili dostum Siyah tan başkasi değil elbette.
Şimdi olay şu,her ikimizde restoranciyiz,Ankaralıyız ve o dönemde ikimizinde 3 dükkani var vede bağlantilarimiz superonline...Bu nedenden dolayi bizi ayni kişi olarak lanse etmişler .-)

Demiştim ya hey gidi günler hey...
Devam edecek elbette

Bu arada konu ile ilgilenen herkese teşekkür ederim...
Alıntı:
O zamanlarin en seviyeli sitesi idi o site.Yaş ortalamasıda oldukça yüksek olduğu için hem eğleniyor hemde op luk yapıyor idik.Öylesine kendimi kaptırmışımki bazı geceler eve bile gitmez olmuştum.Dükkanda yatacak kadar bir insan bağlanırmı demeyin.İnanın kimse istemez bunu.Ama oluyor demekki.
Her neyse yine bir gün saf bir arkadaşımız vardı.Saf ama çok temiz biri.Bu arkadaşımız aşık olmuştu.Hemde ne aşk :-)Yahu bir ara o kadar işi abarttıki pc başında 1 hafta geçirmiş.Bir gün bana demezmi
-abi ben biraz kestireyim eğer bilmemne nickli kiz girerse cebimi çaldırıver
Ok dedim elbette.Kıza delicesine aşık olmuştu.yalnız işin ilginc tarafı kız Tr ipi ile giriyordu ve arkadaşta bunun isviçrede olduğunu söylüyordu.
Bir kaç saat sonra gerçekten kız geldi.Hemen bu arkadaşa tel açtım ve uyandırdım.Koşarak nete girdi elbette.
Neyse gel zaman git zaman bu arkadaşla konuşurken ona bu ip ile isviçre den nasil girdiğini sordum.Cevabi cep ile girio olmuştu.Nasıl yani dediğimdede cep ile tr deki Superonline teline bağlanıp giriyor dedi.Alla alla salakmı falan demeye kalmadı bu arkadaş bana abi kizami inanayim sanami demezmi :-)
Şaşırmıştım.Neyse yine bir gün biri özelime girip bu arkadaşı sordu.Bende yok gelmedi henüz dedim.Bana, o kızın arkadaşı olduğunu söyleyip not bırakacağını söyledi.Bu arada telesekreteri geçmiştim:-)
Kızın notu aynen şöyle idi.(Arkadaşımızın aşık olduğu kız kaza geçirmiş ve ambulans uçakla Amerika ya götürülüyormuş.
Haydaaaaa,ben bu haberi nasıl verecektim?Neyse tel açtım ve durumu anlattım.Başladımı ağlamaya :-)
Yahu dur oğlum bu iş bana palavra gibi geldi dememle yine bana kızması bir olmuştu.
Uzatmayalım aradan geçen bir kaç ay sonunda bu arkadaşımızın isviçrede bildiği bı kız Türkiye de çıktı.Kendi gelip bana itiraf etti ve o arkadaştan çok özür dilediğini söyledi vede cikti gitti.
Gidiş o gidiş.Bir daha da hiç ama hiç girmedi.Yada bizgöremedik.
Şimdi içinizden birileri çıkıp bunun kim olduğunu soracaktır.
Söylemem bu sadece bir SIR :-)

Elbette devam edecektir...
Alıntı:
Evet serimiz devam ediyor.
Bu bahse konu olan sir nickli (yalcin da diğer nicki) arkadaşımızı 1 haftada Seckin opluktan almıştı.Sebeblerine girmeyeceğim.Neyse bizim sir seckin i delirtmek icin bol bol proxy ile girer seckin e hava atardı.
Bir gün seckin efendi sir a gitmiş bu proxy lerden bana da ver vs demiş.Bizim sir da kurnaz ya hemen demiş ve proxy yi vermiş.Ama Seckin şunu unutmuşki o serverda bulunan bir bot yapilan 4 satirlik flood a ban atiyor.
Neyse bizim sir bakio seckin hangi proxy ile girio ise o proxy ile oda baska bir nickle giriyor serverda 4 satır flood ce seckin bannnnn :-)
Devam edecek ...
Alıntı:
Evet uzunca bir süre (sanırım 1,5 sene kadar) o sitede opluk yapmiştim.Gece gündüz demeden ciddi anlamda o site için çalişmiştim.Fakat bir gün geldi o Yonca denilen bayanla şiddetli bir tartişma yaşadik.Hemen hemen ankarali bütün oplarda bu tartişmaya katildilar.Vede dolayi ile hepimizin oplari silindi.
Ancak bu olaydan bir kaç gün önce o serverda başka oda nasil register edildiğini öğrenmiştik.Vede ben #romantik ve #dostcafe kanallarini register ettim.Ancak bize orada rahat yoktu.Birinci nedeni server yabancilarin idi.İkinciside seckin le ayni çatı altinda kalmak istemememizdi.Ankara daki oplarla Siyah arkadaşimizin restoranin bahçesinde toplandik ve yeni bir site açma karari aldik.
Devam edecek elbette ...
Alıntı:
Açacaktik açmasınada,site nasil açiliyor bilen yok .-)
Araştir,soruştur karşima ata.net internet solutions çikti.Kendileri ile mailleştik.Yardımcı olacaklarini söylediler.De hala aklımız almıyordu.Yaw hadi ismi aldıkta bu site nereye konacak.Yani ben eve koysam olurmu

Neyse şaka bir yana belirli bi isim aklınızda varmi dediler.Elbette ilk aklımızdaki domain sohbet.com idi.Olumsuz yanıt aldık.O arada ben bir tesaduf eseri register.com u bulmuştum.Girdim ve üye oldum.10dakika sonra hossohbet.com u almiştim bile.
Yahu bu kadar basit bi iş için 70 $ alınırmı be insafsizlar.Düşünün şimdi ayni işlem sadece ve sadece 10YTL.
Her neyse domain tamamdi da hosting die bi şey vardi.O ne olaki?Allam yarabbi,bir kaç günde onu araştırdım.Vede ata.net le hosting konusunda anlaştık.Adamlar name serveri bize yönlendirin dediler ve bir kaç ip ile adres verdiler.
İyide bu nasil olacaktiki?Gelde çık işin içinden.
Onuda halletmiştik.Ve sitemizin test yayini gorunmuştu.Deliler gibi sevindik elbette.Düşünsenize hossohbet.com adı ile bir sitemiz vardi ama bunu yacak kimseler yoktu.Elbette iş başa düştü ve bir miktar çalışma sonucu siteyi açmiştim.Hatta vede hatta userlara e-mail bile verebiliyorduk.Sohbet odamiz o zaman hala ramepage.com da idi.
Derken bir gün yeni bir server açildiğini duydum.O zamanlarin meşhur solucan scriptinin sahibi yasin kırıcı kardeşim açmış.Girdim servera.Kendi odalarimizi register ettim.(işi öğrendik ya)O arada biri geldi kanala.Bana
-sende kimsin olm
gibi bir laf etti.
Anlaşıldı dedim bize burada sohbet kanala fazla.O arada mynet i duydum.Girdim.Aaaaa.70 kişilik mütevazi bir server.Bura tam bize göre dedim ve admin i ile taniştik.Aklı başında adamdi Master.
Sohbet odalarimizi mynet e taşimiş idik.Hatta kanalda o kadar güzel sohbet vardiki serverin 3. büyük kanalı olmuya başlamıştık.
Bir gün Master kıskançlık yapıpta bana ve 2 op arkadasımıza hakaret edene kadar.
Artik işin şekli yavaş yavaş belirlenmişti.Bize orada da yer yoktu.O arada gazeteci arkadaşımız Hadi bizi show a çağırdı.Neden olmasın?Gittik,tanıştık.Aklı başında insanlardı.vede sohbet odalarımız artık showtv.net.com da idi.
O serverda da cok güzel günler geçirdik.Ben server da ilk önce ircop daha sonra da Netadmin olmuştum.O arada showtv yönetimi serveri kapama karari alacak die bi haber geldiki herkes bu habere çok üzülmüştü.Napabiliriz die toplantilar yaparken oradaki arkadaşlar server kiralayalim dediler.Ok ama nasıl?
Yine bir macera başlamişti bizler için..
Elbetteki devam edecek...
Alıntı:
Evet ABD den bir shell kiralamamiz gerekiyordu.Gerekli girişimler yapildi ve kısaca bir shell kiralayip ilk serverimizi açtik.Aman tanrim bu nasil bir zevkti.Tr de daha dooru dürüst shell i olan yokken bizim olmuştu.
Neyse hemen bir server kurduk ve show a linkledik.Bu arada bizden bir kaç kişide admin oldu.
Orada da çok güzel günler geçirdik.Taki oranin eski adminiaskerden donene kadar.Ve o şahıs askerden dönünce herkeste bir huzursuzluk başlamişti.Hatta dedikodular ayyuka çıkmıştı.Servicesler bizde oldugundan linki koparamiyor,aslında elinden gelse hemen linki koparir deniyordu.
Bu şekilde 6 ay kadar sürdü sanirim.O zaman hoSSohbeT admini olan Alper vardi.(Şimdiki Alper değildir kendisi)Bir gün bu askerden dönen sahış bana gelip Alper i sileceksin dedi.İşte o an o serüveninde spnuna gelmiştik.
Anında linki kopardim.Artık tektik.Vede link diye bir şey söz konusu bile olmayacakti.
Ve bu günlere kadar uzanan bir süre...
Düşünüyorum.Acaba iyimi etmiştim hoSSohbeT i açmakla?Yoksa yoksaaa.Bunu düşünmek bile bana acı veriyor.
Zira seviyorum ben seni ve userlarini be hoSSohbeT...
Kalın sağlıcakla..
Not:Eğer istek olursa hoSSohbeT te yaşanan ilginç olaylarida bir forum altinda toparlayabiliriz..
Alıntı:
Evet ABD den bir shell kiralamamiz gerekiyordu.Gerekli girişimler yapildi ve kısaca bir shell kiralayip ilk serverimizi açtik.Aman tanrim bu nasil bir zevkti.Tr de daha dooru dürüst shell i olan yokken bizim olmuştu.
Neyse hemen bir server kurduk ve show a linkledik.Bu arada bizden bir kaç kişide admin oldu.
Orada da çok güzel günler geçirdik.Taki oranin eski adminiaskerden donene kadar.Ve o şahıs askerden dönünce herkeste bir huzursuzluk başlamişti.Hatta dedikodular ayyuka çıkmıştı.Servicesler bizde oldugundan linki koparamiyor,aslında elinden gelse hemen linki koparir deniyordu.
Bu şekilde 6 ay kadar sürdü sanirim.O zaman hoSSohbeT admini olan Alper vardi.(Şimdiki Alper değildir kendisi)Bir gün bu askerden dönen sahış bana gelip Alper i sileceksin dedi.İşte o an o serüveninde spnuna gelmiştik.
Anında linki kopardim.Artık tektik.Vede link diye bir şey söz konusu bile olmayacakti.
Ve bu günlere kadar uzanan bir süre...
Düşünüyorum.Acaba iyimi etmiştim hoSSohbeT i açmakla?Yoksa yoksaaa.Bunu düşünmek bile bana acı veriyor.
Zira seviyorum ben seni ve userlarini be hoSSohbeT...
Kalın sağlıcakla..
Not:Eğer istek olursa hoSSohbeT te yaşanan ilginç olaylarida bir forum altinda toparlayabiliriz..
iste böyle... yasanmasi gerek hissetmek icinzaman sabir emek bazilarimizin bebegi oldu burasi bazilarimizin ilk aski agladik güldük geleni tebessümle kollarimizi acarak karsiladik gidene yüregimizde hüzünle veda ettik.. bize bir adim gelene biz düsünemiyecegi adimlarla gittik..

Fakat... yolu bilmek ve yolda gitmek farki seyler bizlerin ailesi oldu burasi..

[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]’ dedik, misralarda buldu siir anlamini

[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]’ dedik, karakterler dile geldi satirlarda, anlatti bir bir

[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]’ dedik, yüregimizin cocuk yanini uyandirdik, hayata daha siki sarilmak icin

[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]’ dedik, her ne varsa icimizden gecen sikilmadan yaziya döktük

Dedik de dedik...

Ve varsa sizin de söylemek istedikleriniz paylasmak istedikleriniz güzel bir aile ortaminda yasamak istiyorsaniz...

hoSSohbet’ dinlemeye hazir

Ve varsa anlatmak istedikleriniz

hoSSohbet'te’ anlatmaya hazir

Simdi her kim gönlünü bize yakin hissediyorsa davet ediyoruz, evimiz sizin eviniz..
sevgiyle..
bereketle..
sükürle..
hoSSohbet'le..

hoSSohbet Bizis!

Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
Alt 06-06-08, 14:19   #2
Asi
Ord.Prof

Asi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 25495 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000 Asi 1000
--->: İlk Merhaba

Alıntı:
angelica´isimli üyeden Alıntı
hoSSohbet Bizis!

FzL Яhтıм..! ЯhтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FяKєdєЯ мί..?,
...

AsaLet; boyda değiL, soydadıR.

İnceLik; beLde değiL, diLdediR.

DoğRuLuk; sözde değiL, özdediR.

GüzeLLik; yüzde değiL, yüRekTedir ...

αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя...

๓ız๓ız
Asi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-06-08, 14:47   #3
Profesör

Sempatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 12 Sempatik 0
Cevap: İlk Merhaba

Yemek yiyecektim kapatayım dedim bir okumaya başladım yemek sogumuş neyse ısıtayım

bu yazıda kendimi buldum aslında herkez bu işte dedigi bu yani bir şekilde başlamak bu oluyor ama kişilik meselesi etkileyici tşkler
Sempatik isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-06-08, 14:50   #4
Cingenem

Eylem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000 Eylem 1000

Biz HoSSohbetiz...
Aileyiz....
Eylem isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 06-06-08, 16:45   #5
Bayan Özel Üye

Tsunami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 13 Tsunami 150 Tsunami 150 Tsunami 150
--->: İlk Merhaba

Hossohbetiz Biz
кαяαℓαуαмα∂ığıм ∂єƒтєяιмιη, ѕαтıяℓαяıѕıη.
єℓιηι тυтαмα∂ığıм уαяιм,
ѕαяαмα∂ığıм уαяαм, уαℓηıѕ gєçєη gєçмιѕιм,
вєℓιяѕιz σℓαη gєℓє¢єğιмѕιη...
ѕєη

ℓüѕüмє αℓ∂αηмα єятєѕι α¢ı, єятєѕι кєєя, єятєѕι нüzüη, єятєѕι öℓüм, єятєѕι gözуαѕııя güℓüѕüмüη...
Tsunami isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-06-08, 07:00   #6
Bayan Özel Üye

CiCiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 121 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000 CiCiii 1000

Hαyαт gibi gözleriмde
Nefes Gibi Dudαğıмdα Taşıмαzsαм Sen SON’uм Ol

Géri dönü$ü oLmayan, bir tünéLdéyim
Oyunun adı hayat!
Ba$r0Ldé bén!
Yardımcı oyuncuLar séwqi a$k acı qéçmi$...
Sénary0; k0nusu
Hér$éyé raqmén MutLu OLma Sanatı
wé 0yun bitti..
pérdéLér indi ı$ıkLar söndü....
CiCiii isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-06-08, 17:26   #7
Bir Varmış Bir Yokmuş
Guest

hoSSohbet Bizis!

Alt 07-06-08, 17:30   #8
Ne KaVGaM BiTTi Ne SeVDaM

StresLi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2890 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000 StresLi 1000
--->: Cevap: İlk Merhaba

Alıntı:
Eylem´isimli üyeden Alıntı
Biz HoSSohbetiz...
Aileyiz....

ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?HayaLi mi...?
Görmediğin
Hicbirşeyin peşine düşme... :thumbup:

"Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"
StresLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-06-08, 22:44   #9
Elif_tEn
Guest

Simdi her kim gönlünü bize yakin hissediyorsa davet ediyoruz, evimiz sizin eviniz..
sevgiyle..
bereketle..
sükürle..
hoSSohbet'le..

ne kadar icten samimi 1 yazı tskler admin
unutmadan ben kendimi aileden saydım bile haberiniz olsun

Alt 11-06-08, 21:17   #10
ehLikeyhif™

KaRma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 254039 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000 KaRma 1000

Hossohbet'le tanışman güzel olaylara vesile olmuş ,okumadanda çıkmak istemedim :))
Bakıyorumda sen bizdende betermişsin ilk zamanlar..

[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]

! .sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs

[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...] /[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...] / [Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...] /
[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...] /
[Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...] / [Üye Olmadan Linkleri Göremessin! Üye Olmak İçin Tıkla...]

KaRma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

• Submit Thread to Digg Digg
  • Submit Thread to del.icio.us del.icio.us
  • Submit Thread to StumbleUpon StumbleUpon
  • Submit Thread to Google Google
  • Bookmarks

Etiketler
    ben , hoşbulduk , hoşgeldin , ilk , ilk merhaba , iyi , mrb , nbr , selam , sen , slm

Seçenekler
    Stil