![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| -мadaм_ćhaтLaк- ![]() Üyelik tarihi: 28-11-07 Nerden: $âKâRLıqıM tUtTu yiNe..!
Benim Modum: Tesekkür: 2
4 Mesajına 4 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 110 | ad: yas: öğrenim durumum: fiziksel özelliklerim: sevdiğim seyler: nefret ettiğim seyler: sizlerdende bekliyorum :))))
__________________ ![]() VaDesi DoLmuş ÇocukLuK DüşLeRi KuLLanıLmamış MutLuLuk GüLüşLeri ![]() uÇan baLonLara takıLmış hayaLLérim. Béndé onLarLa Béraber uÇmuşum. KayboLmuşum.. ![]() arTık kıSacümLeLer kuruy0rum sevDikLerim sevmeDikLerim yanımDa kabuLLenDim herŞeyi oLduğu qibi yoLa çıkTım yarınLara(!).. Konu SoRumSuz tarafından (19-04-08 Saat 21:40 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 100
112 Mesajına 269 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 217 | --->: tanısalımmmmmmmmmm ad: Sezen Aşkın yas: 19 öğrenim durumum: ünv (işletme 2 sınıf) fiziksel özelliklerim:1.75 boylarında sarışın mavi gözlüyüm sevdiğim seyler: ingiliz, fransız ve ispanyo müzikleri, yüzme ,dans,Gitar (ama yeniyim) ,Latin danslarında kursa gidiorum nefret ettiğim seyler:?yalan,ikiyüzlülük,edebsizlik. ayrıcada kadıköylüyüm....! |
| | |
| | #3 |
| BoRNoVaLı ![]() | --->: tanısalımmmmmmmmmm ad:Burak yas: Bilmiyorum :( En Son 21 Di Sonra Ne Oldu Bilinmez öğrenim durumum:İlkokul 3 Ten Terk(Lise) fiziksel özelliklerim:1.87 Boy Esmer İnce sevdiğim seyler:Bi Tek o nefret ettiğim seyler:DEgerini Bilmiyen İnsanlar İzmir Bornovalıyım Ayrıca Deliyim Diger Yarişmacı Arkadaşlara Başarilar Dilerim
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #4 |
| A_Passenger ![]() | --->: tanısalımmmmmmmmmm :)) Tanısalımm.. 1.50 boy 80 kg kara kuru ilkokul terk ... sıradaki..
__________________ Cocugun Yüregi Unutur..Ama Asla Bagıslamaz..! ------------------- İmkansız, bu dünyayı değiştirebilecek gücü içlerinde keşfetmek yerine, kendilerine sunulan dünyada yaşamayı daha kolay bulan, küçük insanların ortaya attığı büyük bir kelimedir. imkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. imkansız bir iddia değil, meydan okumadır. imkansız potansiyeldir. imkansız yoktur. "Savaş istiyoruz!" En önce vuruldu Bunu yazan. |
| | |
| | #5 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 02-12-07 Yaş: 34
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | --->: tanısalımmmmmmmmmm öhö öhö sırdaki benim 1.85 boyunda deniz mavisi gözlü buğday tenli koyu kumral sağ yanakta gamzeli çakı gibi delikanlıyım :)))))) hala açık ilk öğretime devam eden kısmetse emekli olunca üniv. sınavına girmeye hazırlanan kendi halinde karizmatik biriyim ::))) haa bu arada yaşımı yazacam ama her sene değişiyo ki :) Konu lostfatal tarafından (09-12-07 Saat 21:10 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #6 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 49
91 Mesajına 172 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 23 | --->: tanısalımmmmmmmmmm . . .
__________________ SelimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() Konu Asi tarafından (31-03-08 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 |
| -мadaм_ćhaтLaк- ![]() Üyelik tarihi: 28-11-07 Nerden: $âKâRLıqıM tUtTu yiNe..!
Benim Modum: Tesekkür: 2
4 Mesajına 4 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 110 | --->: tanısalımmmmmmmmmm güzel gidioo ![]()
__________________ ![]() VaDesi DoLmuş ÇocukLuK DüşLeRi KuLLanıLmamış MutLuLuk GüLüşLeri ![]() uÇan baLonLara takıLmış hayaLLérim. Béndé onLarLa Béraber uÇmuşum. KayboLmuşum.. ![]() arTık kıSacümLeLer kuruy0rum sevDikLerim sevmeDikLerim yanımDa kabuLLenDim herŞeyi oLduğu qibi yoLa çıkTım yarınLara(!).. Konu SoRumSuz tarafından (18-03-08 Saat 14:29 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #8 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 06-12-07 Nerden: İstanbul
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | --->: tanısalımmmmmmmmmm ad: Tülay yas: 21 öğrenim durumum: açık öğretim kamu yönetimi 1.sınıf fiziksel özelliklerim: boy aynasında hiç bakmadım kendime sevdiğim seyler:rock,arkadaşlarım,ailem,işim... nefret ettiğim seyler: yalan... |
| | |
| | #9 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 26-05-07 Yaş: 99
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | --->: tanısalımmmmmmmmmm :) ben bilsem tarifimi destan yazarımda :)))) değişken insanın işte deli :) bu kadarı yeterli |
| | |
| | #10 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: tanısalımmmmmmmmmm KimLikSizim.....
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|