![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| ๔ยг๔ยгคк ๒เl๓єz ๒ย ﻮöภül ![]() Üyelik tarihi: 12-09-06 Nerden: Senin oLmadıGın Bir YerDeN ...
Benim Modum: Tesekkür: 10
4 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 13 | --->: tanısalımmmmmmmmmm ad: AyCo ( Gercek ismim önemLi diiL ) :-) yas:20 daha yeni girdim :)) öğrenim durumum:Gymnasium Burda ne denio biLmiyorum Kisacasi sanirim Lise son :D fiziksel özelliklerim:1.72 Boy kumraL Kahve göz siyaH Sac :D Su an kirmisi ama nese ... Ince citi piti isteH sevdiğim seyler:Müzik dinLemeK ...Yeni seyler ögrenmek :) nefret ettiğim seyler:Dedikodu iKi yüsLüLükkk hih !!!!!!!!!
__________________ ღ♥ღ AySen ღ♥ღ Hαηqî Göz Göяüя KαŁвîмîη Чαηqıηıηđαи Aяđα KαŁαη KüŁŁeяî Kîм ßîя ĐαмŁα §υ Geтîяîя §eηđeη ßαηα ßî ßîŁseη Ne Kαđαя Mυħтαcıм §eηđeη ßî Zeяяeчe Ne Kαđαя ßîçαяe ßî Vîяαηe ßυ ßeđeη, ßî §eη Чøκsυη Đυчυчøяυм Aяα §ıяα §esîηî ßîяđe RüчαŁαяıмđα GöяüчøяυмTαяîf Eđeмeđîqîм GüzeŁŁîqîηî ßυηŁαяđα 0Łмαsα ßυηŁαяıđα Göямeseм Hαsяeт Hαηçeяîηî Acıмαsızcα İηđîяîя KαŁвîмe ♥ ♥ Wenn du Tränen hast zum Weinen, weine still und ungesehn. Denn es gibt auch Menschen , die dein Weinen nicht verstehn. |
| | |
| | #12 | |||||||||||||||||||||||
| Özel erkek üye ![]() | --->: tanısalımmmmmmmmmm
tanıştığımısa çok memnun oldum kısss bende recep gerçek ismim | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #13 | |||||||||||||||||||||||
| ๔ยг๔ยгคк ๒เl๓єz ๒ย ﻮöภül ![]() Üyelik tarihi: 12-09-06 Nerden: Senin oLmadıGın Bir YerDeN ...
Benim Modum: Tesekkür: 10
4 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 13 | --->: tanısalımmmmmmmmmm
Mende §ekerim
__________________ ღ♥ღ AySen ღ♥ღ Hαηqî Göz Göяüя KαŁвîмîη Чαηqıηıηđαи Aяđα KαŁαη KüŁŁeяî Kîм ßîя ĐαмŁα §υ Geтîяîя §eηđeη ßαηα ßî ßîŁseη Ne Kαđαя Mυħтαcıм §eηđeη ßî Zeяяeчe Ne Kαđαя ßîçαяe ßî Vîяαηe ßυ ßeđeη, ßî §eη Чøκsυη Đυчυчøяυм Aяα §ıяα §esîηî ßîяđe RüчαŁαяıмđα GöяüчøяυмTαяîf Eđeмeđîqîм GüzeŁŁîqîηî ßυηŁαяđα 0Łмαsα ßυηŁαяıđα Göямeseм Hαsяeт Hαηçeяîηî Acıмαsızcα İηđîяîя KαŁвîмe ♥ ♥ Wenn du Tränen hast zum Weinen, weine still und ungesehn. Denn es gibt auch Menschen , die dein Weinen nicht verstehn. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #14 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 13-07-07
Benim Modum: Tesekkür: 13
7 Mesajına 14 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | --->: tanısalımmmmmmmmmm ad: AYaZ yas: 21 öğrenim durumum: Universite HazırLık fiziksel özelliklerim: Tek KeLimeyLe Mukemmel :) 1.75 esmer artist gibi bisiyiz iste :) sevdiğim seyler: ßiriyLe KonuSmayı cok Seviyorum...Adı ßende KALsın nefret ettiğim seyler: YaLan doLandan Nefret ederim.... |
| | |
| | #15 | |||||||||||||||||||||||
| Özel erkek üye ![]() | --->: tanısalımmmmmmmmmm
hoş geldin kısss ad: recep yaş: tamam anlaşıldı sende uyussun 17 yaşında yaş sormak kolay dimi? 28 yaşındada görürüm seni ben 28 fiziksel: 1.77 boyunda çirkin iğrenç adi gıcık yılışık sapık hee bide şişko biiriyim işte 80kg. sevdi şeylee ela, sarmaşık, ayço, darkangel, wanpirella, arapkızı, hazingül, angelica, yayamaz, vio, bela, ayfer, melek, sevinç, hatice, ayşe, fatma, nurten, yasemin, duygu, sevgi, elif, bahar, saliha, seher, tuba, aynur, çiğdem, zühal, zeynep, vildan, jale, hayriye, çağla, aysu, derya, didem, sedef, eda, seda vs. vs. vs. vs. vs. nefret ettim yalan, ikiyüzlülük, bölücülük, dedikodu, ihanet | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #16 |
![]() | --->: tanısalımmmmmmmmmm bu nasıl tanışma yöntemi böyle :=) sanki iş başvurusu yapılıyor :P
__________________ - Güllerede küstüm açmasınlar Kuşlarada küstüm uçmasınlar Selamımı kestim dostlarımdan ARAMASINLAR... ![]() - |
| | |
| | #17 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 01-04-07 Nerden: ankara Yaş: 27
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: tanısalımmmmmmmmmm AD=Necmi GÜNDÜZ YAŞ=01 01 1981 (26) ö.DURUMU=haran üv.iktisat bl.mezunuyum iş=işletmeciyim fiziksel güzelikler=1.80 boy 70 kilo kahverengi gözlü esmer tenliyim sevdigim şeyler=futbol,basketbol,yüzme,voleybol,dans,bowling,at yarışı,yagmurla havada yürümek kitap yazmak nefret ettigim şeyler=yenilgidenm nefret ederim yenilgiyi sevmem,çıkarcı ikiz yüzlü yalancı insanlardan nefret ederim çorabımın ıslanmasından nefret ederim pis koku gelen insanlardan nefret ederim galiba bukadar |
| | |
| | #18 |
Tecrübe Puanı: 4 | --->: tanısalımmmmmmmmmm evet devam edelim |
| | |
| | #19 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
223 Mesajına 600 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.... yeni üye olanlar h geldiniz....
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
| | #20 |
Tecrübe Puanı: 4 | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. ama ben yeni üye degilim :)) |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme