![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #81 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 26-05-07 Yaş: 99
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) :))) sefalar getirdiniz |
| | |
| | #82 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 24-12-07 Nerden: çıktın karşıma aşk Yaş: 22
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) ad: ![]() soyad: ![]() 1.77 boyunda 65 kiloyum basketbol futbol masa tenisi yüzme sporlarıyla ilgiliyim sinemaya tutkunumdur tiyatro sevdamsa geç başladı kitap okumak bir alışkanlığımdır bağlama ve gitar çalabiliyorum a bir de ilkokuldan kalma fülüt ![]() |
| | |
| | #83 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 120 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) Hoşgeldin.İyi forumlar.
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #84 |
| Dekan ![]() | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) ![]() |
| | |
| | #85 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 21-09-06 Nerden: Malatya
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) Selamlar Kolay gelsin arkadaşlar Hoşça vakitler
__________________ ![]() |
| | |
| | #86 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-07 Nerden: єννєℓ zαмαη ιçιη∂єη
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 14 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) a.S sende hoşqeldin :))
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #87 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 124 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) HOşgeliniz......
__________________ ![]() hєякєSiη ßi мєLєq'i waяdя. ßηмdє ßı мєLєi'м waяdı .. Sσηяa ησLduquηu aηLaмadaη qiттi .. мєLєкSz кaLdм ßη !!.. ''σ'' qıттıктєη Sσηяa hıćвıяSєγ γσLuηda qıтмєdı wє ''σ'' qєяi qєLмєγєßiLяdi!! .. мєLєкLєя кσяuduqu кiSiγi ćσк Sєwмєzмi ?. ßєηiмкi ßєηi Sєwdi aмa ćσк dєiLdi.. γiηєdє ''σ'' hєя$єγdєη ćσк SєwiLdi !!.. |
| | |
| | #88 |
| Dekan ![]() | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) yaŞıyoMuSun Sen TenceRem ![]() ![]() |
| | |
| | #89 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 21-09-06 Nerden: Malatya
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) teşekkürler arkadaşlar hoşgördüm maalesef yaşıyorum hala pilav:)
__________________ ![]() |
| | |
| | #90 | |||||||||||||||||||||||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 315 | --->: Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım)
| |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|