![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #61 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 124 | --->: selam ben geldim Hg sefa getirdin Hoş paylaşımlar..... |
| | |
| | #62 |
| Cingenem ![]() | --->: selam ben geldim Hosgeldiniz...
__________________ "Give your life for the one who gives you his love... But give your self-respect only to the one who is willing to be destroyed for your love...." |
| | |
| | #63 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-05 Nerden: Kelimelerin Sustuğu Yerdeyim...
Tecrübe Puanı: 20 | --->: selam ben geldim Aramiza Hosgeldin yakısıklım gonlunce gusel paylasimlar dilerim...
__________________ İnadına...! Şimdi Duysam ki Bir Damla Suya Hasretsin İlacın Bende Alem Duysun ki Tükürmem Tükürmeyeceğim Suratına Şifan Olmasın Diye İnadına...! |
| | |
| | #64 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 06-12-07 Yaş: 30
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 2 | --->: tanısalımmmmmmmmmm KİMSESİZ ÖKSÜZ TEK BAŞINA YAŞIYON BİRİSİYİM..
__________________ ![]() |
| | |
| | #65 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 120 | --->: selam ben geldim teşekkürler gitarist bela dely kız asi afat sezennn eylem ayparçam hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. ![]() meşhur çukulatalar bunlar.afiyet olsun
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() Konu YAKISIKLIM tarafından (20-12-07 Saat 02:16 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #66 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 88 | --->: selam ben geldim Aramıza Yeni Katılan Üyelere Hosgeldiniz Der Hos Forumlar iyi Eglenceler Dilerim.
__________________ ๑₪۩۞۩♥ღ hoSSohbet ღ♥۩۞۩₪๑ ![]() ![]() ![]() ![]() cα∂σℓσzZ |
| | |
| | #67 | |||||||||||||||||||||||
SouLMaTe![]() ![]() | --->: selam ben geldim
hoşbulduk saol ![]()
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi?? Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! kırılan hayaLLerim mi ßattı eLine... ![]() ßurda ümitLer keLeßekLer kadaR ya$ar... ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #68 |
SouLMaTe![]() ![]() | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) yakışıklım sizde hoşgeldiniz...hoşpaylaşımlar
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi?? Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! kırılan hayaLLerim mi ßattı eLine... ![]() ßurda ümitLer keLeßekLer kadaR ya$ar... ![]() |
| | |
| | #69 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 120 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) Sabah namaz var nasıl kalkacağım?Tesadüf buldum burayı ayrılamıyorum.Soba söndü, ayaklarım dondu.Hepiniz çok iyisiniz.tşklr.
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #70 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 88 | --->: tanısalımmmmmmmmmm
__________________ ๑₪۩۞۩♥ღ hoSSohbet ღ♥۩۞۩₪๑ ![]() ![]() ![]() ![]() cα∂σℓσzZ | |||||||||||||||||||||||
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|