![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #661 |
| -tuby- ![]() Üyelik tarihi: 03-06-08 Nerden: Beykoz
Benim Modum: Tesekkür: 559
55 Mesajına 104 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) tuğba 14 8. sınıf öğrencisiyim normal (: rap-ceza-gezmek yalan-iftira-ispiyon |
| | |
| | #662 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 20-06-07 Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 167
33 Mesajına 62 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) HosgeLdin Tubicim :)HospayLasimLar:) |
| | |
| | #663 |
![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Benim Modum: Tesekkür: 212
170 Mesajına 397 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 332 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) -tuby- Hoşgeldin
__________________ Oradan Bakınca Neyimi GörebiLiyorSun? İçi mi...? DıŞ ımı...? Karakteri mi...? Dü$ünceLeri mi...? HisLerimi...? Nefreti mi...? Değeri mi...? Kendini...? Diğerini...? ŞekLi mi...? ŞemaLi mi...? Rengi mi...?HayaLi mi...? Görmediğin Hicbirşeyin peşine düşme... "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() |
| | |
| | #664 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) Tuğba HqeLdin Hos payLasımLar...
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #665 | |||||||||||||||||||||||
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGiderSem Gideyim... ßi Senden Gidemiorum...ツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
16 Mesajına 23 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 324 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım)
![]()
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #667 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 314
340 Mesajına 681 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 27 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) Hoşgeldin -tuby- Hoş paylaşımlar
__________________ SeLimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #668 |
| qüℓüм ![]() Üyelik tarihi: 05-02-08 Nerden: ∂üş∂üη уιηє αqℓıмα
Benim Modum: Tesekkür: 2
1 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 103 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) ad: BuğRa yas: 26 öğrenim durumum: mühendisLik FaküLtesi biLgisayar MühendisLiği 4. Sınıf fiziksel özelliklerim: 185 Boy 88 kiLo atLetik Denmez sevdiğim seyler:Kendimi Yemek Çay Buzgibi koLa Sohbet. nefret ettiğim seyler: YaLan doLandırıcıLık İhanet.
__________________ aLL Hope iS Gone |
| | |
| | #669 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 08-12-07
Benim Modum: Tesekkür: 2
2 Mesajına 3 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) ad:nisan yas:18 öğrenim durumum:lise son fiziksel özelliklerim: gerek yok (: sevdiğim seyler: resim yapmak ,gezmek, forumlar nefret ettiğim seyler: yalan ve ihanet
__________________ Sesime,mevsimlik hüzünleri ekleyebilirsin..Bir süre anlamsız kılabilirsin şarkılarımı..hatta...Çıldırmış yağmurları ekleyebilirsin geceme..Ama..Umudu çalamazsın yüreğimden! Çünkü hayat oradan başlayacak! Tam da..Senin vurduğun yerden Bana hawa atarkén kéndini kasma ;; damarındaki kanın bıLé bana hasta . . |
| | |
| | #670 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Yok oLustan..
Tesekkür: 63
130 Mesajına 274 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 41 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) :)
__________________ ..YaLnızLık PayLasıLmaz.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|