![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #631 |
| Cingenem ![]() | Cevap: --->: SeLamlar Hosgeldiniz...
__________________ "Give your life for the one who gives you his love... But give your self-respect only to the one who is willing to be destroyed for your love...." |
| | |
| | #632 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-05-08 Nerden: sem Nerdenim ..
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: SeLamlar CümLeten HosbLdum. Hepinize Tesekkür Ederim (: İns Hos Vakit Geciririz..
__________________ |
| | |
| | #633 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 23 | --->: SeLamlar Hoşgeldiniz Sayın BesiktasLi ![]() İyi vakit geçirirsin umarım bizlerle Hoş Paylaşımlar dilerim ![]() Bende Galatasarylıyım ![]() ![]()
__________________ SelimS'imm FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #634 |
| ♥ Ask Bize Yakıstı ♥ ![]() | --->: SeLamlar Hosgeldin . Hos Forumlar
__________________ İlikLerime Kadar İşledin Artık .. ![]() |
| | |
| | #635 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) hos geldi yeni gelenler .. :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #636 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 315 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) Ve aLeyküm Selam, Yeni GeLenLer WeLcome :-) |
| | |
| | #637 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 27-05-08 Yaş: 37
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) Merhaba bende yeni katıldım herkeze hos forumlar dilerim :) |
| | |
| | #638 |
| -мadaм_ćhaтLaк- ![]() Üyelik tarihi: 28-11-07 Nerden: $âKâRLıqıM tUtTu yiNe..!
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 110 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) HoşGeLdin KuzGun_ Hoş payLasımLar diLerim
__________________ ![]() VaDesi DoLmuş ÇocukLuK DüşLeRi KuLLanıLmamış MutLuLuk GüLüşLeri ![]() uÇan baLonLara takıLmış hayaLLérim. Béndé onLarLa Béraber uÇmuşum. KayboLmuşum.. |
| | |
| | #639 | |||||||||||||||||||||||
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım)
vay abim sefa getirdin h.ş.g ayaklarının altına kırmızı halılar sermek isterdim abim iyi paylaşımlar seni görmek çok güzel iyiki geldin... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #640 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 23 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) Mrb Hoşgeldiniz HoşPaylaşımlar
__________________ SelimS'imm FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|