![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #601 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 23 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) Hoşgeldin selin hoş paylaşımlar yardım edebilceğimiz bişey varmı?
__________________ SelimS'imm FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #602 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) çikolata54 HqeLdin.. Hos PayLasımLAr Arkadasım.. Konu SerSeri Asik tarafından (11-05-08 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #603 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 11-05-08 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 101 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) boyum 1.60 üniv okuyorum sakaryalıyım yalandan nefret edrim ayrıca morelim bozuk benimle dertleşirmisniz acaba |
| | |
| | #604 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 10-05-08 Nerden: Ankara
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) Umarim atlatirsin...bu moral bozuklugunu
__________________ IMZA ATMAYI BILMIYORUM ; |
| | |
| | #605 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) VIP Sende Hq.. |
| | |
| | #606 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 10-05-08 Nerden: Ankara
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) H.b adnan tsklerrr
__________________ IMZA ATMAYI BILMIYORUM ; |
| | |
| | #607 |
| Cingenem ![]() | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) Hosgeldiniz... Iyi paylasimlar... Umarim sizde bizler gibi guzel dostlar kazanirsiniz...
__________________ "Give your life for the one who gives you his love... But give your self-respect only to the one who is willing to be destroyed for your love...." |
| | |
| | #608 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 315 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) aLayınız Hoş GeLdiniz ... |
| | |
| | #609 |
| BoRNoVaLı ![]() | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) Arkadaşlar Hepiniz Hossohbet Ailesine Hoşgeldiniz İnşallah Ailemizden Hoşnut Kalırsınız... Hoşpaylaşımlar Dilerim Hepinize...
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #610 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 12-05-08
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) merhabalar |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|