![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #51 |
| Asistan ![]() | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. bende yeni sayilirim banım yeni acildida:)
__________________ |
| | |
| | #52 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 46
90 Mesajına 170 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 23 | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. hoşbuldummm =)
__________________ SelimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #53 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 81
101 Mesajına 231 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 217 | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. Hoş geldin aramıza tekrardan judo :) |
| | |
| | #54 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 74
12 Mesajına 22 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 120 | selam ben geldim Şafaklarında balığa çıkılan gündüzleri bereketli samanyolu geceleri aydınlık mutlu bir yarınlar temennilerimle Zonguldak gecelerinden; Heerkesi en derin sevgilerimle SELAMLIYORUM. not:Yeni gelenlerin buluşma topiği çok karışık,hem eski üyeler sohbet etmişler.Bir sakıncası yok.Yanlız yeni gelenlere hoşgeldin derken trafik karışıyor.Uzun lafın kısası modlar topiğimi taşımasınlar lutfen.tşklr. ![]() Kapuz plajı zonguldak.Paylaşımlarımı seveceksiniz.tşklr
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #55 |
![]() ![]() | --->: selam ben geldim Hoş geldin Hossohbet`e yakısıklım
__________________ Kalleşçe yazılmış bir senaryo benimkisi... ![]() |
| | |
| | #56 |
| Dekan ![]() | --->: selam ben geldim hoŞgeLdin |
| | |
| | #57 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-07 Nerden: єννєℓ zαмαη ιçιη∂єη
Benim Modum: Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: selam ben geldim Hoş qeldin :)
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #58 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 46
90 Mesajına 170 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 23 | --->: selam ben geldim hoşdeldin =))
__________________ SelimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #59 |
| Forum Demirbaşı ![]() Üyelik tarihi: 13-07-07
Benim Modum: Tesekkür: 5
4 Mesajına 4 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | --->: selam ben geldim Hoş GeLdin Aramıza
__________________ Oradan bakınca ne görebiliyorsun Bende ? İçimi? Dışımı? Karakterimi? Kişiliğimi? Düşüncelerimi? Hislerimi? Sevgimi? Nefretimi? Değerimi? Değerini? Kendini? Başkasını? Diğerini? Şeklimi? Şemalimi? Rengimi? Tenimi? Hayalimi? Alışkanlığımı? Aşk? Görmediğin hiçbirşeyin peşine düşme, uzak dur benden.. ! |
| | |
| | #60 |
| Cingenem ![]() | --->: tanısalımmmmmmmmmm Isim : Eylem Yas : 32 oldu sanirim (zaman ucuyor kucucuk kiz idim buraya geldigimde, adamin biri yaslandirdi beni) Boy : Ufacik tefecik incik mincik biseyimdir Tenrengi : Esmer Sacrengi : Surekli degisir... bu gunlerde choco rengi var. Kilo : 49 ve 52 arasinda savasiyorum birturlu 45 e dusemedim Isim : Hollandada sorunlari olan yabanci gencler icin yardim burosunda calisiyorum. Ulke : Hollanda - Amsterdam Bu kadari yeterli sanirim...
__________________ "Give your life for the one who gives you his love... But give your self-respect only to the one who is willing to be destroyed for your love...." |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|