![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #531 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() | Cevap: --->: Cevap: Mirhabalar:D
katılıyorum bunu domuss bağıyla bağlayıp denize atalım ![]() kurtulursa cadıdır yakarak infass ederisss ![]() kurtulamassa cadı dildir ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #532 |
| Doçent ![]() Üyelik tarihi: 19-12-06 Yaş: 29
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | --->: Mirhabalar:D Evet Sen bağla ben atarım suya...
__________________ Kötülük herkezin içinde var yeterki zincirlemeyi bilelim![]() ![]() |
| | |
| | #533 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Tecrübe Puanı: 120 | --->: Mirhabalar:D Yardıma ihtiyaç var mı?
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #534 | |||||||||||||||||||||||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Tecrübe Puanı: 315 | Cevap: Mirhabalar:D
Komiq qirL ... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #535 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() | Cevap: --->: Mirhabalar:D
nolurr ben atayım yaaa söz bak eğer çıkarsa sen yakacaksın hiç ellemicem | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #536 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() | Cevap: --->: Mirhabalar:D
şimdilik yok ama biraz odun lazım olabilir bulunurmu???? | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #537 |
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: Mirhabalar:D Eftelya ne güzel karşılandın espirilerle nasıl sıcak kanlı insanlar demişsindir :) :) h.ş.g eftelya |
| | |
| | #538 | |||||||||||||||||||||||
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
1 Mesajina 2 Tesekkür Aldi
Tecrübe Puanı: 23 | Cevap: Mirhabalar:D
![]() hoşpaylaşımlar
__________________ SelimS'imm FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #539 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-04-08 Nerden: TC...
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Mirhabalar:D
yuh siz yeni üyeyi böyle mi karşılarsınızfazlalıksak giderzi yaniiiiii canıma bile kast etmişler ![]() ![]() ne planlar kurmuslar suna bak!!! ayrıca ben cadı fln deilim ben bi PRENSESİM![]()
__________________ Bu sensin! İstersen her şeyi alırsın Bu sensin! Hayat bir eğlence, gülsene Güçlüsün, istersen dünya elinde Parlarsın unutma, sen bir yıldızsın Kendin olmak varken asla başkasına bakma Artık sana cok yakınım... ! bana rep vermeyenin kontoruü bitsin bana teskkur etmeyn basına kus ... etsin ![]() | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| | |
| | #540 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 27-04-08 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) ad: ozan yas:18 öğrenim durumum:össye hazırlanıyorum son sınıfım fiziksel özelliklerim: boyum normal valla 1.78:) sevdiğim seyler: electro çalmayı severim motorla gezmeyi severim nefret ettiğim seyler: yalan ihanet yakında bunların içine aşkta girecek galiba:S |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|