![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #511 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-04-08 Nerden: TC...
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Mirhabalar:D gidicem zaten by by bidaha gelmicem cok özliceksiniz beni ![]()
__________________ Bu sensin! İstersen her şeyi alırsın Bu sensin! Hayat bir eğlence, gülsene Güçlüsün, istersen dünya elinde Parlarsın unutma, sen bir yıldızsın Kendin olmak varken asla başkasına bakma Artık sana cok yakınım... ! bana rep vermeyenin kontoruü bitsin bana teskkur etmeyn basına kus ... etsin ![]() |
| | |
| | #512 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 31-03-08 Nerden: izmir
Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Mirhabalar:D dur ya dur hosgeldin :) ben atakan ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #513 |
| ♥ Ask Bize Yakıstı ♥ ![]() | --->: Mirhabalar:D :)) HosgeLdinn
__________________ İlikLerime Kadar İşledin Artık .. ![]() |
| | |
| | #514 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 24-03-08 Nerden: GeLdiysem Bu Dünyaya..!!! Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Mirhabalar:D hoşgeLdin Aramıza efteLya güzeL vakitLer geçirirsin umarım çok küçük oLdU ama ![]() ![]()
__________________ [qüzєL aLLah`ıм Sєηdєη ηє qєLєćєкSє qєLSiη, Sєηкi яahмєтiηLє dє кahяıηLada qüzєLSiη... ..!!! ] Yazdığım Her KeLimenin ALtına, imzamı Atarım.. NAzZ |
| | |
| | #515 |
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Mirhabalar:D hosbulduk kızlara bak ya ne kadar kibar siz gibi degil atakan ve DarthVader ![]()
__________________ Bu sensin! İstersen her şeyi alırsın Bu sensin! Hayat bir eğlence, gülsene Güçlüsün, istersen dünya elinde Parlarsın unutma, sen bir yıldızsın Kendin olmak varken asla başkasına bakma Artık sana cok yakınım... ! bana rep vermeyenin kontoruü bitsin bana teskkur etmeyn basına kus ... etsin ![]() |
| | |
| | #516 |
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Mirhabalar:D iyk oyk kusucam burnuyla oynuyor birde kibar diyor sen bakma o kizlara onlar feminist senin gibi gercek yuzlerini bize tek gosterir sana degil ![]()
| | |
| | #517 |
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Mirhabalar:D onlar da benden yani ![]() iyi ozaman sizin icinizde tek deilim Allahtan yoksa yanmıstımmm ![]() aslında tek nbasıma da sizin üstenizden gelirdim ama kendimi yormak istemiyorum ![]()
| | |
| | #518 |
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Mirhabalar:D sanki gidicek dunyanin obur ucuna geri gelicek birde eline buyuk bir kaya alip suya aticak sonra o suya kayayi cikartmak icin giricek metrelerce altindan kayayi geri getirip sahile birakicak sonra onun ustune olimpiyatlara katilicak ve doping ile yakalanacak mutlu son yormak istemiyormus eftelya ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #519 |
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Mirhabalar:D yahu sen ne yazdın öyle hic bitmeyecek sandım. ![]()
| | |
| | #520 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Tecrübe Puanı: 315 | Cevap: Mirhabalar:D Oj qeLdin ... Oj FoRumLaR ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |