![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #501 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 31-03-08 Nerden: izmir
Ettiği Teşekkür: 18 9 Mesajına 35 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Mirhabalar:D HOSGELMEDIN ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #502 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-04-08 Nerden: TC...
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Mirhabalar:D [Rh] kusura bakma sana gelmedim zaten ![]() ![]() hoşbulduk arkadaslar..hani diğerleri? susun siz...
__________________ Bu sensin! İstersen her şeyi alırsın Bu sensin! Hayat bir eğlence, gülsene Güçlüsün, istersen dünya elinde Parlarsın unutma, sen bir yıldızsın Kendin olmak varken asla başkasına bakma Artık sana cok yakınım... ! bana rep vermeyenin kontoruü bitsin bana teskkur etmeyn basına kus ... etsin ![]() |
| | |
| | #503 |
Ettiği Teşekkür: 18 9 Mesajına 35 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Mirhabalar:D tipik alingan turk kizi kizinca hangi renge donusuyorsun ![]()
| | |
| | #504 |
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Mirhabalar:D tipik kaba türk erkeğiiii ben bir renkge dönsümyorum da sen birazdan mora dönüseceksin ![]()
__________________ Bu sensin! İstersen her şeyi alırsın Bu sensin! Hayat bir eğlence, gülsene Güçlüsün, istersen dünya elinde Parlarsın unutma, sen bir yıldızsın Kendin olmak varken asla başkasına bakma Artık sana cok yakınım... ! bana rep vermeyenin kontoruü bitsin bana teskkur etmeyn basına kus ... etsin ![]() |
| | |
| | #505 |
Ettiği Teşekkür: 18 9 Mesajına 35 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Mirhabalar:D turk erkegine laf atma kurban ol onlara feminist sus sana guzel seyler hazirliyicaktim hazirlamiyorumda hih mor neye benziyor bu arada ![]()
| | |
| | #506 |
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Mirhabalar:D yahu ben türk erkeğine laf atmıyoruym ![]() ama femisnistim ve mutluyum tamam mı ![]() güzel şeyler hazırlıcakmısmıs senden gelecekse istemez ![]()
| | |
| | #507 |
Ettiği Teşekkür: 18 9 Mesajına 35 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Mirhabalar:D evet tarihe altin harflerle yazilma zamani bir feminist daha benden nefret etmeye basladi ![]()
| | |
| | #508 |
| Doçent ![]() Üyelik tarihi: 19-12-06 Yaş: 28
Ettiği Teşekkür: 139 68 Mesajına 127 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 7 | --->: Mirhabalar:D Hoşgeldiniz Ben deniz bu forumun dişi insan düşmanı üyesiyim. Tanıştığımıza memnun oldum.
__________________ Kötülük herkezin içinde var yeterki zincirlemeyi bilelim![]() ![]() |
| | |
| | #509 |
Ettiği Teşekkür: 18 9 Mesajına 35 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Mirhabalar:D tamamdir dartta geldiyse bu eftelya geldigi gibi gider ![]()
| | |
| | #510 |
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Mirhabalar:D aman siz insanı yersiniz bu ne ya... canavarların içine düştüm ![]()
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|