![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #491 |
| Guest
| Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) . Konu angelica tarafından (25-04-08 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
| | #492 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 23 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) şu resile biri dur desin kudurmuş heralde
__________________ SelimS'imm FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #493 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 12-02-08 Nerden: dimki ßen
Tecrübe Puanı: 124 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) temizlik imandan gelir .)
__________________ ![]() sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... © nazo !!! ™ ![]() |
| | |
| | #494 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 23 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) ellerine sağlık angelicam pisliklerden arınmak gerek bulaşırsa fena olurdu
__________________ SelimS'imm FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #495 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 24-04-08 Nerden: amann boşver hepimiz dünyalıyız
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) bende yeni geldim umarış hoş paylaşımlar olurr :)))))))) |
| | |
| | #496 |
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 23 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) hoşgeldin serpill :p
| | |
| | #497 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-04-08 Nerden: TC...
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | yahu nereye yazacagımı bilemedim,labirent gibi masallah. artık ben de sizlerleyim.bana hosgeldin demeyenler foruma birdaha gelmesin. ![]() hosgeldim miiiiiiiiii. . . ![]()
__________________ Bu sensin! İstersen her şeyi alırsın Bu sensin! Hayat bir eğlence, gülsene Güçlüsün, istersen dünya elinde Parlarsın unutma, sen bir yıldızsın Kendin olmak varken asla başkasına bakma Artık sana cok yakınım... ! bana rep vermeyenin kontoruü bitsin bana teskkur etmeyn basına kus ... etsin ![]() |
| | |
| | #498 |
| ''Müzisyen Üye'' ![]() | --->: Mirhabalar:D Aramıza Hoşgeldin Eftelya.. Ve elini ver bana eftelya :P
__________________ O Bir Müzisyen |
| | |
| | #499 |
| Moderator ![]() | Cevap: Mirhabalar:D :) Hoş geldin Eftelya
__________________ |
| | |
| | #500 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 23-02-08
Tecrübe Puanı: 107 | Cevap: Mirhabalar:D Hoşgeldinnnnn inis:)) O ne güsel bir slmlama öyle hoşpaylasımlar:DDD |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|