![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #41 |
| Asistan ![]() | --->: tanısalımmmmmmmmmm ben diyorum bu cocukta kafa yok :)))))))) yih yih..:)
__________________ |
| | |
| | #42 |
| Dansöz ![]() Üyelik tarihi: 06-12-06 Nerden: ToPRaKTaN..!
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 4 | --->: tanısalımmmmmmmmmm İsim . Yavızzzzz Yaşım otuzzzzzzzz Sehrım Stambıl Meslek : henus okıom :) ( gasete dergı mecmua) Boy 1,49 kilo |
| | |
| | #43 |
| Dansöz ![]() Üyelik tarihi: 06-12-06 Nerden: ToPRaKTaN..!
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 4 | --->: tanısalımmmmmmmmmm İsim . Yavızzzzz Yaşım otuzzzzzzzz Sehrım Stambıl Meslek : henus okıom :) ( gasete dergı mecmua) Boy 1,49 kilo :82 Kel'im.. Sey yane tarama özürlüyüm bı de göbekliyim :) kımıne gore gobek kımıne gore turk kası :P |
| | |
| | #44 | |||||||||||||||||||||||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 315 | --->: tanısalımmmmmmmmmm
Kafayı Görmek İsteyenLér Msn e :D ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #45 | |||||||||||||||||||||||
| Dekan ![]() | --->: tanısalımmmmmmmmmm
:))))))) | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #46 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 14-05-06 Nerden: İstanbul
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | --->: tanısalımmmmmmmmmm berksankaya...
__________________ ![]() |
| | |
| | #47 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 02-12-07
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 2 | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. ben yeni geldim huhuuuuuuuu.:) |
| | |
| | #48 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 124 | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. Hoş geldin aramıza sevgili güllüşah :)
__________________ ![]() hєякєSiη ßi мєLєq'i waяdя. ßηмdє ßı мєLєi'м waяdı .. Sσηяa ησLduquηu aηLaмadaη qiттi .. мєLєкSz кaLdм ßη !!.. ''σ'' qıттıктєη Sσηяa hıćвıяSєγ γσLuηda qıтмєdı wє ''σ'' qєяi qєLмєγєßiLяdi!! .. мєLєкLєя кσяuduqu кiSiγi ćσк Sєwмєzмi ?. ßєηiмкi ßєηi Sєwdi aмa ćσк dєiLdi.. γiηєdє ''σ'' hєя$єγdєη ćσк SєwiLdi !!.. |
| | |
| | #49 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 23 | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. bende yeniim daha bi haftalık çok sefdim herkesi =)
__________________ SelimS'imm FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #50 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 124 | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. Hoş geldin aramıza asiii
__________________ ![]() hєякєSiη ßi мєLєq'i waяdя. ßηмdє ßı мєLєi'м waяdı .. Sσηяa ησLduquηu aηLaмadaη qiттi .. мєLєкSz кaLdм ßη !!.. ''σ'' qıттıктєη Sσηяa hıćвıяSєγ γσLuηda qıтмєdı wє ''σ'' qєяi qєLмєγєßiLяdi!! .. мєLєкLєя кσяuduqu кiSiγi ćσк Sєwмєzмi ?. ßєηiмкi ßєηi Sєwdi aмa ćσк dєiLdi.. γiηєdє ''σ'' hєя$єγdєη ćσк SєwiLdi !!.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|