![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #31 |
| -мadaм_ćhaтLaк- ![]() Üyelik tarihi: 28-11-07 Nerden: $âKâRLıqıM tUtTu yiNe..!
Benim Modum: Tesekkür: 0
4 Mesajına 4 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 110 | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun.. hos buldukk
__________________ ![]() VaDesi DoLmuş ÇocukLuK DüşLeRi KuLLanıLmamış MutLuLuk GüLüşLeri ![]() uÇan baLonLara takıLmış hayaLLérim. Béndé onLarLa Béraber uÇmuşum. KayboLmuşum.. |
| | |
| | #32 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 17-12-06 Nerden: Kara Dantel Sokağından
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 14 | --->: tanısalımmmmmmmmmm AD=Abdürrezzak Boğazlıkazzak YAŞ=21 ö.DURUMU=Okuyorum işte bi'şeyler iş=4 yıldır Profesyonel olarak Tekel aleminde exper olarak çalışıyorum. fiziksel güzelikler=187 boy, sırtımda hafif kambur var, zayıf değil cılız ötesiyim, Maalesef renkli gözlerim yok; onun yerine okumaktan şaşılaşmış iki adet kahverengi bön bön bakan gözlerim var, Ölü teni gibi gri renkli tenim var,ayrıca mevcudiyetim iki kol iki bacak tan ibaret olup kısaca insan gibiyim.(tanışmada neden fiziksel özellikler veriliyo hala anlamadım?) sevdigim şeyler=Bitanem'i seviyorum, O benim Hiç bitmeyecek Masal'ım nefret ettigim şeyler=Kendimden nefret ediyorum. Bir de Kendisi düşünce üretmeden, başkalarının düşüncelerini benimseyip onları can pahasına savuan iyimser zeka yoksunlarından.. Umarım tanışmışızdır. Tanıştığımıza memnun oldum..
__________________ !!!!!!!!!! Konu Midnight tarafından (14-12-07 Saat 00:45 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #33 | |||||||||||||||||||||||
![]() ![]() | --->: Hossohbet Foruma Yeni üye olanlar burda buluşşun..
__________________ Kalleşçe yazılmış bir senaryo benimkisi... ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #34 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Yaş: 26
4 Mesajına 4 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 | --->: tanısalımmmmmmmmmm emegine saglık :D |
| | |
| | #35 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 01-04-07 Nerden: ankara Yaş: 27
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: tanısalımmmmmmmmmm evet ela oyun bozanlık yapma sende yaz:) |
| | |
| | #36 |
| Yönetici ![]() | --->: tanısalımmmmmmmmmm En yeni user olarak bendemi yazsam ne :-)
__________________ öneri ve şikayetleriniz için sergen@hoSSohbeT.com msn adresini kullanabilirsiniz.. Sohbete girmek için ne bekliyorsunuz? Oyun oynamak istermisiniz? Okey,tavla,bilardo gibi oyunlara? |
| | |
| | #37 | |||||||||||||||||||||||
| BoRNoVaLı ![]() | --->: tanısalımmmmmmmmmm
![]()
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #38 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 01-04-07 Nerden: ankara Yaş: 27
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: tanısalımmmmmmmmmm sergen abi tabiki yazacan örnek olman gerek :)) |
| | |
| | #39 |
| Yönetici ![]() | --->: tanısalımmmmmmmmmm Ben yazdim haftanin konugunda arkadaşlar merak eden okuyabilir .-)
__________________ öneri ve şikayetleriniz için sergen@hoSSohbeT.com msn adresini kullanabilirsiniz.. Sohbete girmek için ne bekliyorsunuz? Oyun oynamak istermisiniz? Okey,tavla,bilardo gibi oyunlara? |
| | |
| | #40 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 315 | --->: tanısalımmmmmmmmmm iSim : Metin Şahin Yaş : 20 Ögrenim Durumu : Hayat ÜniverSiteSi 2. Sınıf ßiLgisayar ßöLümü FizikSeL ÖzeLLikLerim : Aşagıda ![]() Sevdigim ŞeyLer : DürüstLük, Sevgi, Saygı, :) Yüzmek, FutboL Oynamak, DanS Etmek, Şarkı DinLemek, + ßayanLar Nefret Ettigim : ŞéréFSizLik, YaLan, KahbeLik, :) FoßiLerim : İgne VuruLmak, Kan Vermek, Yani SagLıkLa iLgiLi Hic ßişiyi Sevmiyorum . ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|