![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #111 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 22-10-05 Nerden: Kelimelerin Sustuğu Yerdeyim...
Tesekkür: 0
4 Mesajına 6 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 21 | Cevap: sLm ben yeniyim ?? Aramiza Hosgeldiniz Gonlunuzce Guzel Paylasimlar dilerim...
__________________ İnadına...! Şimdi Duysam ki Bir Damla Suya Hasretsin İlacın Bende Alem Duysun ki Tükürmem Tükürmeyeceğim Suratına Şifan Olmasın Diye İnadına...! |
| | |
| | #112 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Benim Modum: Tesekkür: 49
91 Mesajına 172 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 23 | --->: sLm ben yeniyim ?? hoşdeldin =)) ii wakit geçirme dileğiyle
__________________ SelimS'im FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, ... Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! ... αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя... ๓ız๓ız![]() Konu Asi tarafından (31-03-08 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #113 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Benim Modum: Tesekkür: 14
14 Mesajına 22 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 88 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) a.selam hoşgeldiniz.. |
| | |
| | #114 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 26-05-07 Yaş: 99
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz cıbıl cıbıl ortam canlı ![]() şimdiden hoş paylaşımlar... |
| | |
| | #115 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 06-01-08 Nerden: İzmir Yaş: 22
Benim Modum: Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) Cümleten selamlar bende bu gece itibariyle aranıza katıldım =)
__________________ Maybe One Day..! ZELZELE "Yorgunum; Çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var Yine de yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına Düşmanlarım ulaşamazlar..." |
| | |
| | #116 |
| Doçent ![]() | --->: Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) AleykumSelam HoşGeldiniz aramıza HosForumlar |
| | |
| | #117 |
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) Teşekkür ederim güzel bir site olmuş emeklerinize sağlık..
__________________ Maybe One Day..! ZELZELE "Yorgunum; Çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var Yine de yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına Düşmanlarım ulaşamazlar..." |
| | |
| | #118 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 100
112 Mesajına 269 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 217 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) hg moses hoş paylaşımlar. |
| | |
| | #119 |
Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) Hoşbuldum teşekkür ederim..
| | |
| | #120 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 116
16 Mesajına 46 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 320 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) ![]() İyi paylaşımlar.
__________________ Açık bırak pencereni ve sabah güneşinin rüzgarı önüne katarak perdelerle yapacağı raksa dönük olsun bakışların. Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|