![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #101 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Benim Modum: Tesekkür: 0
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 315 | --->: sLm ben yeniyim ?? İyi HaLt Ettin Aramıza HoşgeLdin... ALLAH Pişman EtmeSin :)) Eminim İyi Vakit GeçiRirSin, ßen Şahin... |
| | |
| | #102 |
| -мadaм_ćhaтLaк- ![]() Üyelik tarihi: 28-11-07 Nerden: $âKâRLıqıM tUtTu yiNe..!
4 Mesajına 4 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 110 | --->: sLm ben yeniyim ?? hos geldin ii forumlar
__________________ ![]() VaDesi DoLmuş ÇocukLuK DüşLeRi KuLLanıLmamış MutLuLuk GüLüşLeri ![]() uÇan baLonLara takıLmış hayaLLérim. Béndé onLarLa Béraber uÇmuşum. KayboLmuşum.. |
| | |
| | #103 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-11-07
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10 | --->: sLm ben yeniyim ?? aramıza hoşgeldin emo .. :)
__________________ Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter.. Her zaman doğruyu söyle difficulty, ama her doğruyu herzaman heryerde söleme.. Kendine katı kararlar almaktan cekinme difficulty ama kararlarını her daim esnetmeyi bil.. Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler.. Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım.. Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek.. ![]() Biraz Sev Sakinleşsin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #104 |
| BoRNoVaLı ![]() | Cevap: sLm ben yeniyim ?? A.s Hoşgeldin Hoşforumlar...
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #105 |
| Dekan ![]() | Cevap: sLm ben yeniyim ?? H.geLdin |
| | |
| | #106 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Tesekkür: 0
10 Mesajına 12 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 326 | Cevap: sLm ben yeniyim ?? HqeLdin..
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #107 | |||||||||||||||||||||||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 315 | --->: sLm ben yeniyim ??
Forumun Küfürbazı Şahin oLucakTı :))![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #108 |
| Ben Secilmem, SeceriM ![]() Üyelik tarihi: 29-03-07 Nerden: İstanbuL Yaş: 27
Benim Modum: Tesekkür: 22
5 Mesajına 10 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 127 | --->: sLm ben yeniyim ?? a.s hoşgeldin sizi bir kaç kez radyo kanalında gördüm gibi ..Hoşpaylaşımlar cnm gel bi öpeyimm mcxxx oh ohh pen dadlıymış ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #109 |
| ''yaLnızLık moda oLsun Renginide Ben Seçeyim'' ![]() | --->: sLm ben yeniyim ?? @ .S hoŞgeLdin hoŞ payLaşımLar...:))
__________________ .. Her aşk'ta kendini aradığından, her sevda'da bir benzerini bulur insan .. ......... ![]() "RenkLer yittiginden berimi yoksa gittigin andan itibarenmi bu yokluk hissi..biLemedim!! Tek biLdigim. tıLsımımı kaybettim... ..... . ''bir adım daha atsam çıkıcaktım. sadece insanlıktan değil, bütün dünyadan. insanın kendi imkanlarıyla bir uzay mekiği inşa etmesi böyle oluyor işte. önce deneme mahiyetinde fırlatılan maymunlar gibi birkaç duygu bindiriliyor mekiğe. sonra da bütün beden, bütün beyin hazırlanıyor, dünyanın dışına yollanmaya. tek amaç, ay'a benzeyen bir uydu olmak. dünya güzel ama çok uzaktan diyebilmek... |
| | |
| | #110 |
| Özel erkek üye ![]() | --->: sLm ben yeniyim ?? hoşgeldiniz
__________________ Asiller Şımarmaz.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|