![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #91 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 26-05-07 Yaş: 99
Tesekkür: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 8 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) o kımler gelmıs efenım kımler gelmıs hg dınız :)))) |
| | |
| | #92 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 24-12-07 Nerden: çıktın karşıma aşk Yaş: 22
Benim Modum: Tesekkür: 0
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) hepinize çok ediyorum arkadaşlar türkçeyi katlettiğim gibi ne arkadaşlıklarıma ne de siteye zarar vermem söz bu kadar hoşgeldinle ilgi doyumluluğu yaşmak beni çok mutlu etti (hepsini üstüme alınıyorumda) |
| | |
| | #93 |
| Doçent ![]() | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) ad:Lordiye yas:102 öğrenim durumum:Kreş terk.. fiziksel özelliklerim:150 boy 125kg zenci gibi kapkarayım daha dün boyattığım sarı saçlarımın önden ayrılacak şekilde yeşil ve mor attırdım bir sağ bir sol yanına(sadece kakül olarak) sonracıma bir gözüm mavi diğer gözüm siyah, bu kadar sanırım 2 ayak,kol 5er parmak çok önemli bir detay boynumda(ense dediğimiz kısımda amann herneyse ondan işte..) hentbol topu kadar bir kambur var ameliyat olamıyor vazgeçilmezim yane sevdiğim seyler:Yaşamayı ve sevdiklerimi seviyorum.. nefret ettiğim seyler:Hiç bir şeyden nefret etmiyorum (O`nun sevdiği kızdan bile ) ..Tanıştığımıza memnun oldum |
| | |
| | #94 | |||||||||||||||||||||||
| ShiLa ![]() Üyelik tarihi: 30-09-06
Benim Modum: Tesekkür: 3
Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım)
__________________ Cocugun Yüregi Unutur..Ama Asla Bagıslamaz..! ------------------- TÜRK'lüğün suç MÜSLÜMAN'lığın nostalji ve ATATÜRK'ü sevmenin dinsizlik olduğu ülkemizde,inadına TÜRK inadına MÜSLÜMAN inadına ATATÜRK'cüyüm!! | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #95 | |||||||||||||||||||||||
| Doçent ![]() | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım)
![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #96 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 24-12-07 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) ![]() ![]() ![]() HEEEy Davetlisiniz........Gönül sofrası torbalı izmirKonu BeLa tarafından (28-12-07 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: adReS veRmeK YaSaK |
| | |
| | #97 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 08-06-06 Nerden: Burdan Kime Sorsan Soyler ..
Tecrübe Puanı: 88 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) Aramıza Yeni Katilanlar Welcome Welcome olmuslar :)
__________________ ๑₪۩۞۩♥ღ hoSSohbet ღ♥۩۞۩₪๑ ![]() ![]() ![]() ![]() cα∂σℓσzZ |
| | |
| | #98 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 27-12-07 Nerden: almanyaaa Yaş: 13
Tecrübe Puanı: 0 | ben yeni akyit oldum ve sitee cok ama cook hosuma giittii umayim iyi vakit geciyiyim sizinlee ?? |
| | |
| | #99 |
| ShiLa ![]() Üyelik tarihi: 30-09-06
Benim Modum: Tesekkür: 3
Tecrübe Puanı: 110 | Cevap: sLm ben yeniyim ?? Aleykümselam..Hoşgeldin hayırlı olsun..Güzel paylasımlar dileğiyle..
__________________ Cocugun Yüregi Unutur..Ama Asla Bagıslamaz..! ------------------- TÜRK'lüğün suç MÜSLÜMAN'lığın nostalji ve ATATÜRK'ü sevmenin dinsizlik olduğu ülkemizde,inadına TÜRK inadına MÜSLÜMAN inadına ATATÜRK'cüyüm!! |
| | |
| | #100 |
| aLemin En Süper dj'i ![]() Üyelik tarihi: 19-11-06 Nerden: iStanbuL Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 4 | --->: sLm ben yeniyim ?? HoşgeLdiniz aramıza....umarım hoş vakit geçirirsiniz...Hoş payLaşımLar...
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|