![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| ilginç resimler ilginç resimler |
| Etiketler: aslinda hepsi erkek |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
gєηçℓιğιмє мαн¢υвυм![]() Üyelik tarihi: 19-11-07 Nerden: BEYCOAST Yaş: 19
Tesekkür: 252
233 Mesajına 330 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 117 | Aslında Hepsi Erkek Filipinler'de bir güzellik yarışması...Miss Amazing Beauty 2008.. "Hatunlar birbirinden güzelmiş" diyen yanılır. Çünkü bu güzellerin hepsi erkek... Miss Amazing Beauty transeksüeller arası bir güzellik yarışması.. Bu yıl Hotel in Manila'da yapılan seçmelere pekçok transeksüel katıldı ve elemeler hayli çekişmeli çekti... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" |
| | |
| "skb" Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | MaD_GiRL (19-10-08),
YAKISIKLIM (15-10-08)
|
| | #2 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Benim Modum: Tesekkür: 375
81 Mesajına 176 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 325 | --->: Aslında Hepsi Erkek Tşklr skb, transların bayanlardan güzel olduğu bir gerçek.
__________________ Küçücük mutlulukların görkemine inandır kendini ve gülümse. Umutların bitmesin asla izin verme. ![]() |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 117 | --->: Aslında Hepsi Erkek Teşekkür mü ediyim ne diyim bilemedim ki :S
__________________ el-Mikdam b. Ma'dikerib'den (rivayet edildiğine göre) Peygamber (s.a.) şöyle buyurmuştur: "вιя кιмѕє (∂ιη) кαя∂єşιηι ѕєν∂ιğι zαмαη кєη∂ιѕιηι ѕєν∂ιğιηι σηα вιℓ∂ιяѕιη" |
| | |
| | #4 |
| aşk-ı kıyamet ![]() Üyelik tarihi: 15-07-08
Benim Modum: Tesekkür: 20
3 Mesajına 6 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: Aslında Hepsi Erkek töbee töbee =) |
| | |
| | #5 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-06-08 Nerden: From the paradise
Benim Modum: Tesekkür: 229
24 Mesajına 36 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: Aslında Hepsi Erkek YemınLe Bunlar NormaL BayanLardan Daha GuzeL GörunuyoLar Maşllahhh :)))
__________________ güle güle ... |
| | |
| | #6 |
| SakıN BanA YalaN SöylemE ![]() | Cevap: Aslında Hepsi Erkek iğreniyorum bu homoseksüellerden.
__________________ hayata küçük cansız bir kelebek olarak başlayabilirim ama bu benim kendime acımam için kendime tanıdığım özel bir hak olmamalı. cansız bir kelebekte olsam ölürken bile kendime asla acımamalıyım. hayata başladığım sayfam,bitirdiğim noktam olmamalı. *_ _«* σgє∂αу *»_ _* |
| | |
| | #7 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: Aslında Hepsi Erkek iiğğkkkkkkkkkkkkkkk
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-03-08 Nerden: Belcika Yaş: 26
Benim Modum: Tesekkür: 106
63 Mesajına 78 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: Aslında Hepsi Erkek bu konuları nerden bulursunuz bilmemki cokmu arıyorsunuz yahuu iiiiigrencler |
| | |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 117 | --->: Aslında Hepsi Erkek Yoo hiç uğraşmıyorum onlkar beni buluyo..Ayrıca Zeus aşkolsun normal kadından daha güzel demiş ya :))) Ama ben erkek olsam yine de bu durumda çirkini tercih ederdim :D
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|