![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| ilginç resimler ilginç resimler |
| Etiketler: iskence aletleri |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 06-05-05 Nerden: bilsin . . . ツ ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tesekkür: 598
680 Mesajına 1.111 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 10000 | İŞKENCE ALETLERİ ve nasıl kullanıldıkları.. Kızgın kerpetenler, çivili sandalyeler, büyük huniler, parmakları sıkıştıran mengeneler, ölüm askıları... Tüm bunlar, 20. yüzyılda siyasi muhaliflerini susturmak ve sindirmek için, totaliter rejimlerin kullandığı zindan aksesuarları değil. Bu işkence aletleri, bir dönem, Katolik Kilisesi nin vazgeçilmez yardımcılarıydı ve engizisyon mahkemelerinin utanç dolu sayfasını oluşturuyordu.Bu resimler ve müzelerden elde edilmiş fotoğraflarda cidden özellikle bayanlara uygulanan işkence aletlerini midem kaldırmadığı için koymadım... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Egil Kulak ver Ceddine..!! TÜRK'e Kefen Giydirmek Hangi itin haddine!!! ![]() |
| | |
| | #2 |
| sütlü kahve ![]() Üyelik tarihi: 12-08-08
Tesekkür: 170
30 Mesajına 59 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 | Cevap: İŞKENCE ALETLERİ ve nasıl kullanıldıkları.. bunlarda ne
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: İŞKENCE ALETLERİ ve nasıl kullanıldıkları.. hepsiciiii çok güsell :p sanırsam bu aletlerle efde kalmaktan kurtulabilirim :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 |
| SakıN BanA YalaN SöylemE ![]() | Cevap: İŞKENCE ALETLERİ ve nasıl kullanıldıkları.. tuhafmış cidden.hani batının geçmişine ve bugününe baktığımızda bunların vahşi birer barbar olduklarını biliyoruzda bunu kiliselerinde yaptıklarını yeni öğrendim. hani mahkemeler karar verir gereken yapılır sanardım ama meğerse herşeye bunamış rahipler karar veriyormuş.
__________________ hayata küçük cansız bir kelebek olarak başlayabilirim ama bu benim kendime acımam için kendime tanıdığım özel bir hak olmamalı. cansız bir kelebekte olsam ölürken bile kendime asla acımamalıyım. hayata başladığım sayfam,bitirdiğim noktam olmamalı. *_ _«* σgє∂αу *»_ _* |
| | |
| | #5 |
![]() Üyelik tarihi: 22-01-07 Nerden: öLümüN KıyıSındaN......
Benim Modum: Tesekkür: 143
135 Mesajına 300 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 331 | --->: İŞKENCE ALETLERİ ve nasıl kullanıldıkları.. hepsi çok kötü ![]()
__________________ "Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu"![]() Hayat Senin İçin Güzel mi??Yoksa Değil mi?? Her yönüyle bak ona! Tıkla! ![]() HayaDımdan qidenLer. Bir daha qeRi qéLméyi hayaL etmeyin.. Hayatıma Yeni Girenler! qitmeyi düşünürseniz hiç bekLemeyin.. KaLıp tanımaksa amacınız durup dinLeyin. BaşkaLarından deqiL..! beni benden biLin..!!! °· ·°Yorgun Düştü Yüreğim°· ·° |
| | |
| | #6 |
| Özgür Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-03-07 Nerden: İstanbul Yaş: 28
Tesekkür: 0
2 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 | --->: İŞKENCE ALETLERİ ve nasıl kullanıldıkları.. nerden buldun bunları ya hepsi birer sanat eseri :)
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 |
| кιмѕєує уєя уσк ![]() Üyelik tarihi: 18-08-08 Nerden: Ondan UzakTa ßir YeR
Benim Modum: Tesekkür: 25
53 Mesajına 86 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 207 | Cevap: İŞKENCE ALETLERİ ve nasıl kullanıldıkları.. işimize lazım ekipmanlar her eve lazım bence
__________________ ѕєη вєηιм gözüм∂є вιя нιçѕιη αятıк ηєƒяєтιм αşкıмı αşтı вυ gє¢є вυgüη кι ѕözℓєяιη ѕöz мüу∂ü αятıк ѕση ѕözüη ѕαвяıмı αşтı вυ gє¢є ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| işkence aletleri |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|