hoSSohbeT.com  Sohbet  forumlari

Anasayfa Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   hoSSohbeT.com Sohbet forumlari > ilginç > ilginç resimler
Kayıt ol Yardım Sohbet Okey Gazete oku Spor gazeteleri Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

ilginç resimler ilginç resimler

Seçenekler Arama Stil
Alt 18-07-08, 20:08   #21
Zeus

Zeus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 213
16 Mesajına 26 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 7 Zeus is a jewel in the rough Zeus is a jewel in the rough Zeus is a jewel in the rough Zeus is a jewel in the rough
Cevap: --->: Cevap: --->: Kız Olurda Başı Açık Olurmu

Her Gördugunuz Resme GuLuersenız Bırgun GuLuneçek HaLe duşersınız...

SunShine Nede GuzeL açıkLamışsın ... Teşekur ederım..
BARIŞ-AŞİTİ-Concord- Peace- Reconciliation-Frieden- Paix- Paz-هدانة Pokój-Mír-Béke-Ruaha-Paco-Amani- Barэю-Vrede-Damai-Kyuui-Pi-su-Yasuragi-İtsu-Annon-Tetsu-Enman-Pax-Pacis-平和-Otium-мир-Rauha- Fred- 和平-ειρήνη-평화-Mıers-Pojednanie-Spokoj-Milczenie-Mier-Poriadok-Fridn-SCHOLEسازش-صلحوصفا-اشتى-صلح-ارامش-سلامت-سلامتى–Εiphnh-Omonoia- Frieth;ur - Kyreth; - Friethsld - Dangnefedd-Hedd-Heddwch-Nhangnefedd-Spokojnost-Tišina-Pazes - Tranquilidade - Bonança - Calma - Concórdia - Tranquilo

Bütün dillerde barışı haykırmak istiyorum. Yeter artık uyansın sağır yürekler...
Ez dixwazim bî qêrinim li ser hemu zimana u bejim aşîtî.Bese êdi. Bila dîlên kerî rabın jî xewê...
Je veux crier la Paix dans toutes les langues. ça suffit ! reveillez vous les corps sourds...

Ferman'ıM İsyaN.....
Zeus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-08, 20:49   #22
Sempatik
Profesör

Sempatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tesekkür: 0
9 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 4 Sempatik is an unknown quantity at this point
Cevap: --->: Cevap: --->: Kız Olurda Başı Açık Olurmu

Alıntı:
SunShine´isimli üyeden Alıntı
başkalarının güldüğü şeye gülmek zorunda mıyım?gülmüyosamda illa susmalı mıyım?begenemedigim şeylere eleştiri yapma özgürlüğüm yok mu?varsada bunu kullanmak için birinden izin mi alıcam?bu bi zamanlar hz.Muhammed için yapılan karikatüre benziyo..yüzeysel bakıldıgında oda bi karikatürdü..karikatürün amacı belli..gülenler güldü ya gülmeyenler??onlar sustu mu?sussa daha mı iyi olurdu?anlayışınıza hayranım dorusu..ben bu resme baktıgımda kelime oyunuyla hazırlanmış komik bişey deil,zor durumda olan insanların üzüntüsünü ve bu üzüntüden zevk alan nefisleri görüyorum..tepkim ortada kime ne?var mı itirazı olan?

ne yaptın sen yaa... Bu resimle Hz.Muhabbet (sav) ne alakası var yavaş yavaş bukadarda görme özürlüd egiliz altı üstü kız kulesine aşarp takılmış bir resim

Neyse resimi siliyorum
Sempatik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-08, 21:30   #23
SunShine
Özel bayan üye

SunShine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 2 SunShine is on a distinguished road
--->: Cevap: --->: Cevap: --->: Kız Olurda Başı Açık Olurmu

Alıntı:
abizeR´isimli üyeden Alıntı
ne yaptın sen yaa... Bu resimle Hz.Muhabbet (sav) ne alakası var yavaş yavaş bukadarda görme özürlüd egiliz altı üstü kız kulesine aşarp takılmış bir resim

Neyse resimi siliyorum
aboşş sinirlendirme beni =) ben bi örnek verdim sadece..sonuçta onada gülen oldu dedim bu bizim gülmemizi gerektirmez demek istedimm..neyse konu nerelere geldi..ama bilirsin beni sinirlenyorum böle konulara..fikrimi sakınmam dile getiririmm huyum kurusun..açıkcası bu konuyu senin açmanda üzmedi deil beni..biliyosun seviyorum sana:))

ηοктλ

SunShine isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-07-08, 20:28   #24
difficulty
Ord.Prof

difficulty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 10 difficulty is a name known to all difficulty is a name known to all difficulty is a name known to all difficulty is a name known to all difficulty is a name known to all difficulty is a name known to all
--->: Kız Olurda Başı Açık Olurmu

Alıntı:
SunShine´isimli üyeden Alıntı
ters tepki değil tepkidir bu..zaten tepki başlıbaşına olaya bi tersliktir..ayrıca gerekli yerde tepki vermezsek ne fikrimizi anlarlar nede ne oldugumuzu..bunu bi marifet olarak nitelendirmek yanlış olur bence..

tepki
isim
1 . Bir cismin kendini iten veya sıkıştıran başka bir cisme gösterdiği karşı etki, aksülamel, reaksiyon.2 . Herhangi bir etkiye cevap olarak doğan, genellikle olumsuz söz veya davranış:
"Seyircilerin şaşkınlığı geçince tepkisi başladı."- H. Taner.3 . Karşılık verme.

ters tepki demek tepki demek deildir..
öle olsaydı ii tepki die bişi olmazdı..

tepki bir olaya karsı verdigimiz karsı tutumlar davranıslar ve sözlerle olusur..
yukarda reaksiyon olarak verilmiş..

ve ii reaksiyon kötü reaksiyon die bişi vardır..
iyi tepki diede bişi vardır..
kısacası iyi tepki ve ters tepki die bişi vardır.. :)
nese anlatayım derken komik oldum biraz :)

bu arada haklısın tepkisinden insanların kim oldugunu anlarız..
ancak anlatmak istedigim sey anlamı olmayan bir resme kötü bir anlam vermek anlamındaydı..
Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler..
Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım..
Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek..

Biraz Sev Sakinleşsin...

difficulty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-07-08, 20:52   #25
SunShine
Özel bayan üye

Benim Modum:

Alıntı:
difficulty´isimli üyeden Alıntı
tepki

isim
1 . Bir cismin kendini iten veya sıkıştıran başka bir cisme gösterdiği karşı etki, aksülamel, reaksiyon.2 . Herhangi bir etkiye cevap olarak doğan, genellikle olumsuz söz veya davranış:
"Seyircilerin şaşkınlığı geçince tepkisi başladı."- H. Taner.3 . Karşılık verme.

ters tepki demek tepki demek deildir..
öle olsaydı ii tepki die bişi olmazdı..

tepki bir olaya karsı verdigimiz karsı tutumlar davranıslar ve sözlerle olusur..
yukarda reaksiyon olarak verilmiş..

ve ii reaksiyon kötü reaksiyon die bişi vardır..
iyi tepki diede bişi vardır..
kısacası iyi tepki ve ters tepki die bişi vardır.. :)
nese anlatayım derken komik oldum biraz :)

bu arada haklısın tepkisinden insanların kim oldugunu anlarız..
ancak anlatmak istedigim sey anlamı olmayan bir resme kötü bir anlam vermek anlamındaydı..
bak ne güzel kendinde söylemişsin bir olaya karşı verilen genellikle olumsuz davranışlardır die..burda olumsuz illa kavga gürültü demek deildir zıt fikirleride pek ala kapsayabilir..başına ters kelimesini eklediğinde daha çok yerli yersiz ve gereksiz yere aşırı tepki anlamını çağrıştırıyo..yani bi insan iyi veya kötü olabiir ama o insana ters dendiginde çok farklı anlamları kapsar bilmem anlatabildim mi:))genede konuyu zaman ayırıp bilimsel bi hale döktügün için saol..
buarada anlamsız bi resme demişsin..üzgünüm ama seninle aynı fikirde olmak gibi bi lüksüm olamaz..sen o resme baktıgında herhangi bi anlam çıkaramadıysan bu tamamen senin bakış açın..bununla birlikte aynı bakış açılarına sahip olmak gibi bi zorunluluğumuz oldugunu düşünmüyorum..
saygılar..

ηοктλ

Alt 19-07-08, 22:04   #26
difficulty
Ord.Prof

Benim Modum:
Tecrübe Puanı: 10 difficulty is a name known to all difficulty is a name known to all difficulty is a name known to all difficulty is a name known to all difficulty is a name known to all difficulty is a name known to all

evt kendim söledim genellikle yazıyo her daim yazmıyo öledir demiyo :)
ve ben kavga gürültü demedim ters tepki dedim..
ve gereksiz ters tepkilerin sonucu genelde tartısmaya dönüşür..

bu arada benmle aynı fikrde olmak zorunlulugun oldugunu sölemedim farketmişsen acıklama yaptım sadece..

ve bide sen resimden ne anlam cıkarttın bilmiyoruz..
cünkü belli bişi yazmadın ters bi tepki verdin gectin sadece..
Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler..
Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım..
Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek..

Biraz Sev Sakinleşsin...

Konu difficulty tarafından (19-07-08 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir..
Alt 19-07-08, 23:00   #27
SunShine
Özel bayan üye

Benim Modum:

Alıntı:
difficulty´isimli üyeden Alıntı
evt kendim söledim genellikle yazıyo her daim yazmıyo öledir demiyo :)
ve ben kavga gürültü demedim ters tepki dedim..
ve gereksiz ters tepkilerin sonucu genelde tartısmaya dönüşür..

bu arada benmle aynı fikrde olmak zorunlulugun oldugunu sölemedim farketmişsen acıklama yaptım sadece..

ve bide sen resimden ne anlam cıkarttın bilmiyoruz..
cünkü belli bişi yazmadın ters bi tepki verdin gectin sadece..
genellikle bi genellemedir ztn bilirsinki istisnalar kaideyi bozmaz:))
sen kavga gürültü dedin demedim ben açıklama yaparken kendim söyledim onu..
gene gereksiz ve ters tepki kelimelerini kullanmışsın bunların bu şekilde kullanılması hoş deil en azından benim verdigim tepki için dogru kelimeler olmadıgını yukarda açıkladım zaten..
seninle aynı fikirde olmak zorunlulugu oldugunuda sen söyledin demedim..sadece gereksiz resimler diyip bu resmi kaale alan insanların gereksiz davrandıgını tarzında cümleler kullanmışsın..benim resim hakkında ne dedigimi yazdıklarımı okuyarak pekala anlayabilcek zekada bi insansın..neyse bu konuyu uzatmaya gerek yok..kelimelerin bilimsel açıklamalarını aramak yerine insanların ne demek istedigini yüzeysel deilde biraz düşünerek okursan daha verimli bi sonuç alacagından şüphem yok..
saygılar..

ηοктλ

Alt 19-07-08, 23:10   #28
difficulty
Ord.Prof

Benim Modum:

birine gülümseyerek nokta koycagım hiç aklıma gelmezdi :)
anladım seni..

Biraz Sev Sakinleşsin...

Bookmarks
Digg del.icio.us StumbleUpon Google

Seçenekler Arama
Stil