![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| ilginç resimler ilginç resimler |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #21 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 18-06-08 Nerden: From the paradise
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 3 | Cevap: --->: Cevap: --->: Kız Olurda Başı Açık Olurmu Her Gördugunuz Resme GuLuersenız Bırgun GuLuneçek HaLe duşersınız... SunShine Nede GuzeL açıkLamışsın ... Teşekur ederım.. |
| | |
| | #22 | |||||||||||||||||||||||
| REKLAMCI abizeR ![]() Üyelik tarihi: 24-03-08
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: --->: Cevap: --->: Kız Olurda Başı Açık Olurmu
ne yaptın sen yaa... Bu resimle Hz.Muhabbet (sav) ne alakası var yavaş yavaş bukadarda görme özürlüd egiliz altı üstü kız kulesine aşarp takılmış bir resim Neyse resimi siliyorum
__________________ REKLAMCI | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #23 | |||||||||||||||||||||||
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 02-12-07 Nerden: nereye.. Yaş: 22
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 2 | --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Kız Olurda Başı Açık Olurmu
__________________ İmza Görüntülenemiyor Lütfen Şifrenizi Girin ![]() ηοктλ | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #24 | |||||||||||||||||||||||
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-11-07
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | --->: Kız Olurda Başı Açık Olurmu
tepki 1 . Bir cismin kendini iten veya sıkıştıran başka bir cisme gösterdiği karşı etki, aksülamel, reaksiyon.2 . Herhangi bir etkiye cevap olarak doğan, genellikle olumsuz söz veya davranış:isim "Seyircilerin şaşkınlığı geçince tepkisi başladı."- H. Taner.3 . Karşılık verme. ters tepki demek tepki demek deildir.. öle olsaydı ii tepki die bişi olmazdı.. tepki bir olaya karsı verdigimiz karsı tutumlar davranıslar ve sözlerle olusur.. yukarda reaksiyon olarak verilmiş.. ve ii reaksiyon kötü reaksiyon die bişi vardır.. iyi tepki diede bişi vardır.. kısacası iyi tepki ve ters tepki die bişi vardır.. :) nese anlatayım derken komik oldum biraz :) bu arada haklısın tepkisinden insanların kim oldugunu anlarız.. ancak anlatmak istedigim sey anlamı olmayan bir resme kötü bir anlam vermek anlamındaydı..
__________________ Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter.. Her zaman doğruyu söyle difficulty, ama her doğruyu herzaman heryerde söleme.. Kendine katı kararlar almaktan cekinme difficulty ama kararlarını her daim esnetmeyi bil.. Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler.. Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım.. Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek.. ![]() Biraz Sev Sakinleşsin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #25 | |||||||||||||||||||||||
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 2 | --->: Kız Olurda Başı Açık Olurmu
buarada anlamsız bi resme demişsin..üzgünüm ama seninle aynı fikirde olmak gibi bi lüksüm olamaz..sen o resme baktıgında herhangi bi anlam çıkaramadıysan bu tamamen senin bakış açın..bununla birlikte aynı bakış açılarına sahip olmak gibi bi zorunluluğumuz oldugunu düşünmüyorum.. saygılar..
__________________ İmza Görüntülenemiyor Lütfen Şifrenizi Girin ![]() ηοктλ | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #26 |
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | --->: Kız Olurda Başı Açık Olurmu evt kendim söledim genellikle yazıyo her daim yazmıyo öledir demiyo :) ve ben kavga gürültü demedim ters tepki dedim.. ve gereksiz ters tepkilerin sonucu genelde tartısmaya dönüşür.. bu arada benmle aynı fikrde olmak zorunlulugun oldugunu sölemedim farketmişsen acıklama yaptım sadece.. ve bide sen resimden ne anlam cıkarttın bilmiyoruz.. cünkü belli bişi yazmadın ters bi tepki verdin gectin sadece..
__________________ Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter.. Her zaman doğruyu söyle difficulty, ama her doğruyu herzaman heryerde söleme.. Kendine katı kararlar almaktan cekinme difficulty ama kararlarını her daim esnetmeyi bil.. Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler.. Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım.. Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek.. ![]() Biraz Sev Sakinleşsin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu difficulty tarafından (19-07-08 Saat 22:13 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #27 | |||||||||||||||||||||||
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 2 | --->: Kız Olurda Başı Açık Olurmu
sen kavga gürültü dedin demedim ben açıklama yaparken kendim söyledim onu.. gene gereksiz ve ters tepki kelimelerini kullanmışsın bunların bu şekilde kullanılması hoş deil en azından benim verdigim tepki için dogru kelimeler olmadıgını yukarda açıkladım zaten.. seninle aynı fikirde olmak zorunlulugu oldugunuda sen söyledin demedim..sadece gereksiz resimler diyip bu resmi kaale alan insanların gereksiz davrandıgını tarzında cümleler kullanmışsın..benim resim hakkında ne dedigimi yazdıklarımı okuyarak pekala anlayabilcek zekada bi insansın..neyse bu konuyu uzatmaya gerek yok..kelimelerin bilimsel açıklamalarını aramak yerine insanların ne demek istedigini yüzeysel deilde biraz düşünerek okursan daha verimli bi sonuç alacagından şüphem yok.. saygılar..
| | |
| | #28 |
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | --->: Kız Olurda Başı Açık Olurmu birine gülümseyerek nokta koycagım hiç aklıma gelmezdi :) anladım seni..
__________________ Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter.. Her zaman doğruyu söyle difficulty, ama her doğruyu herzaman heryerde söleme.. Kendine katı kararlar almaktan cekinme difficulty ama kararlarını her daim esnetmeyi bil.. Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler.. Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım.. Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek.. ![]() Biraz Sev Sakinleşsin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|