![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| ilginç resimler ilginç resimler |
| Etiketler: resimlere inanmayin |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Ettiği Teşekkür: 1.206 1.982 Mesajına 4.098 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 10000 | Bu Resimlere İnanmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resimlerden birini mutlaka görmüşsünüzdür. İnternette zaman zaman karşımıza çıkabilen bu resimlerin fake olduğunu belki birçoğumuz biliyoruz ama bilmeyenlerimiz için hatırlatmakta yarar var FAKE FAKE FAKE
__________________ ![]() Bakma sakın gülümseyen maskemin altına... Sadece hüzünün renkleri var orada, Vurgun bir hayatın izleri,hasrete,yangına, Sadece dışardan,neşe ile bak bana, Dokunma maskenin altındaki ağlayan insana, Sen sadece beni gülümserken neşeli hatırla, Elleme derinliklerde saklı olan yaralarıma. Ben bile korkarım,pansuman yapmaya, korkarım ellersem,yeniden başlıyacak kanamaya, Sen sadece, gülümseyen yüzümü gör, gerisini sorma... Her ölümde, yeniden tutunurum hayata... Sıkı sıkı sarılırım neşeli insanlara Sen herkesin bildiği neşeli meleği hatırla İçerde ağlayan küçük kızı sorma... |
| | |
| angelica Kullanıcısına bu mesajı için 5 üye teşekkür etti: | *eLdArWeN* (15-03-08),
4hoksi (17-03-08),
CrueL (15-03-08),
difficulty (15-03-08),
YAKISIKLIM (15-03-08)
|
| | #2 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 01-02-08
Ettiği Teşekkür: 228 68 Mesajına 207 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 4 | Cevap: Bu Resimlere İnanmayın bilmiyordum canım..tşkler...
__________________ KoLaY ElE GeÇeN SeVgİ,FaZlA YaŞaMaZmIş... ![]() Yüksek Dozda Zehir Enjekte Ettim Kelimelerime Hepsi birer ölü artık . . . Yazdıklarımı alınma sakın üstüne… Ruhu olmayan sözcükler ne ifade edebilir ki yüreğine? |
| | |
| | #3 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Diyarbakır
Ettiği Teşekkür: 1.520 1.319 Mesajına 3.026 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 38 | --->: Bu Resimlere İnanmayın BunLar Aslı varmı ![]() ![]()
__________________ Ana başta taç imiş Her derde ilaç imiş Bir evlat pir olsada Anaya muhtaç imiş. |
| | |
| | #4 |
| ♥ Mustafa'm ♥ ![]() | --->: Bu Resimlere İnanmayın :S ilginc |
| | |
| | #5 |
![]() ![]() Üyelik tarihi: 18-12-07 Nerden: zonguldak
Ettiği Teşekkür: 2.001 239 Mesajına 723 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 120 | --->: Bu Resimlere İnanmayın Hımm.
__________________ Kim hesaplayabilir ki gönül kırıklarımın hacmini… Kıldan ince hasretimin keskinliği ve atomdan ağır sevdamın yok edici yakıcılığında, bir ben biliyorum gecelerin bitimsiz uzunluğunu… ![]() |
| | |
| | #6 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Ettiği Teşekkür: 1.295 702 Mesajına 1.750 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 22 | --->: Bu Resimlere İnanmayın peki inanmıom
__________________ SelimS'imm FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, Durmaksızın Her Zevki Yaşıyorum.. Sorular Soruyor Cevapları Arıyorum.. Her şeyin İçindeki Acıyı Bile Sonuna Kadar Sızdırıyorum.. Talan Ediyorum Hayatı...AVLIYORUM! αякαм∂αη кσηυşαηℓαя αякαм∂αη уüяüмєує ∂єναм єтѕιηℓєя ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #7 |
| Ord.Prof ![]() | Cevap: Bu Resimlere İnanmayın ben inanıommm :) |
| | |
| | #8 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-11-07
Ettiği Teşekkür: 2.126 172 Mesajına 338 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | --->: Bu Resimlere İnanmayın off yaaa nasıl anlıcaz bunları :S
__________________ Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter.. Her zaman doğruyu söyle difficulty, ama her doğruyu herzaman heryerde söleme.. Kendine katı kararlar almaktan cekinme difficulty ama kararlarını her daim esnetmeyi bil.. Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler.. Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım.. Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek.. ![]() Biraz Sev Sakinleşsin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #9 |
| Çalışkan üye ![]() | --->: Bu Resimlere İnanmayın "bunların aslı var mı " diro bir arkadaşımız anlaşılan topic amacına ulaşmamış.. nette biras gezinirseniz bu fotoların orjinal hallerinin de fotolarının bulursunuz hemde karşılaştırmalı olarak..denildigi gibi hepsi fake |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| resimlere inanmayın |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|