![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Okey | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #11 |
| suskun ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: uçurumun köşesinde
Benim Modum: Tesekkür: 380
84 Mesajına 165 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: ASLA HAZİNGÜL`DEN WEB CAMI AÇMASINI İSTERSE ... :)))))
__________________ bir sevgi aradım, bin kişiyi seven yürekler buldum ey çıkarın adına sevgi diyen insanlar üzgünüm aradığınız ben değilim sevginize layık olacak kadar dolu değil cüzdanım lal tuttu yüreğim herşeye ve sustum yalan insanlara Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. ---Tam tadında Güzellik bozulmadan SESSİZLİKTE vedalar güzeldir --- |
| | |
| | #12 | |||||||||||||||||||||||
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 26-05-07 Yaş: 99
Tesekkür: 1
6 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | --->: Cevap: ASLA HAZİNGÜL`DEN WEB CAMI AÇMASINI İSTERSE ...
:) | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #13 |
| ÇinqeNe ![]() Üyelik tarihi: 20-02-08 Nerden: GeLdim Bu Dünya'ya...??
Benim Modum: Tesekkür: 4
8 Mesajına 27 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 5 | Cevap: ASLA HAZİNGÜL`DEN WEB CAMI AÇMASINI İSTERSE ... :)
__________________ ![]() “Gönül, çalamazsan aşkın sazını ne perdeye dokun, ne teli incit... Eger çekemezsen gülün nazını, ne dikene dokun nede gülü incit...” ![]() ![]() Kalk gururum, bugün burdan gidelim Ne olur ona yenilmeyelim Hadi dik dur, toparlan gidelim Gel gururum, her zalim böyle değil Eğileceksen sen gerçek aşka eğil Gözlerinden kurtul da gidelim… Of teslim etme, beni ona Son kelime aşktan sana Artık seni, sevmiyorum… ѕυѕтυм ν£ gι∂ιуσяυм ѕα∂£¢£ gι∂ιуσяυм ѕ£ηι ѕ£ν£, α¢ı ç£к£ ç£к£ gι∂ιуσяυм єѕкιℓєяι çöρє αтѕαм уєηιℓєяι gєℓιя мι ؟∂υуgυℓαяı уαşαтмαѕαη υηυтυℓυρ gι∂єя мι ؟αşкℓα α¢ıуı вιяℓєşтιяѕєм α¢ı νєяιя мι ؟кαувєтѕєм кєη∂ιмι вιяgüη υηυтℓυρ gι∂єя мι؟؟ Niye DoqDun KüÇük Kız..?? |
| | |
| | #14 |
| Özel erkek üye ![]() | Cevap: ASLA HAZİNGÜL`DEN WEB CAMI AÇMASINI İSTERSE ... |
| | |
| | #15 |
| KeyCey ![]() Üyelik tarihi: 18-08-08 Nerden: Ondan UzakTa ßir YeR
Benim Modum: Tesekkür: 25
55 Mesajına 90 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 207 | Cevap: ASLA HAZİNGÜL`DEN WEB CAMI AÇMASINI İSTERSE ... .
__________________ ѕєη вєηιм gözüм∂є вιя нιçѕιη αятıк ηєƒяєтιм αşкıмı αşтı вυ gє¢є вυgüη кι ѕözℓєяιη ѕöz мüу∂ü αятıк ѕση ѕözüη ѕαвяıмı αşтı вυ gє¢є ![]() |
| | |
| | #16 | |||||||||||||||||||||||
![]() Üyelik tarihi: 17-05-05 Nerden: Cehenemin Dibinden! Yaş: 22
Tesekkür: 704
566 Mesajına 1.238 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 328 | Cevap: ASLA HAZİNGÜL`DEN WEB CAMI AÇMASINI İSTERSE ...
![]() ![]()
__________________ ![]() SuskunLuGum AsaL£timĐendir, Her Lafa Verecek Cevabım Var. Ama ßir Lafa ßakarım Lafmı Điye, ßird£ SöyLeyene ßakaRım AĐam Mı Điye!... | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #17 |
| suskun ![]() Üyelik tarihi: 24-06-08 Nerden: uçurumun köşesinde
Benim Modum: Tesekkür: 380
84 Mesajına 165 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 113 | Cevap: ASLA HAZİNGÜL`DEN WEB CAMI AÇMASINI İSTERSE ... :))))
__________________ bir sevgi aradım, bin kişiyi seven yürekler buldum ey çıkarın adına sevgi diyen insanlar üzgünüm aradığınız ben değilim sevginize layık olacak kadar dolu değil cüzdanım lal tuttu yüreğim herşeye ve sustum yalan insanlara Dün.. Denize döktüm kendimi ucuza gitmeyeyim diye, ßugün.. sıyrıldım rollerimden mutluyum, Çünkü artık yokum ßugün.. ---Tam tadında Güzellik bozulmadan SESSİZLİKTE vedalar güzeldir --- |
| | |
| | #18 |
| Özel bayan üye ![]() Üyelik tarihi: 26-05-07 Yaş: 99
Tesekkür: 1
6 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 9 | --->: Cevap: ASLA HAZİNGÜL`DEN WEB CAMI AÇMASINI İSTERSE ... |
| | |
| | #19 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tesekkür: 212
223 Mesajına 600 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 222 | --->: Asla Hazingül`den Web Cami Açmasini Isterse ... eline sağlık çok komikti deli :)
__________________ ![]() ßoğazımda düğümLenen onca sözü AZAD ETTİM... Ké$ké Cocuk OLsam YéNiDén SaDécé Dü$tüqüm İcin CaNım Acısa. Ké$ké Cok Ko$tuqum iCin CaRpsa KaLbim..! Gerçeklere arkamı dönecek kadar güvenmişim düşlerime Sen seslenmeseydin bakmazdım ardıma Ve takılıp düşmezdim Ve kırılmazdı hayallerim |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
Sohbet Chat sohbet Chat sohbet Spor gazeteleri Dvd film Oyunlar1 Gayrimenkul değerleme