![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| hoSSohbet hoSSohbet ile ilgili anılar şiirler komikler |
| Etiketler: 2oo5 2oo8 hossohbet |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #1 |
| Kaderine Gülümse.. ![]() ![]() Üyelik tarihi: 05-05-05 Nerden: bilsin . . . ★deli1isi★ . . . İşte . . .
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 10000 | |
| | |
| | #2 |
| Yaşamak Direnmektir ![]() Üyelik tarihi: 11-03-08 Nerden: .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 6 | Cevap: 2oo5'den 2oo8'e hoSSohbet |
| | |
| | #3 |
| qüℓüѕüм ![]() Üyelik tarihi: 05-02-08 Nerden: ∂üş∂üη уιηє αqℓıмα
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 103 | Cevap: 2oo5'den 2oo8'e hoSSohbet HoşoLmuş Sevdim ama Ben Neden Yokum :( |
| | |
| | #4 |
![]() ![]() | --->: 2oo5'den 2oo8'e hoSSohbet Emeklerin için teşekkürler angelica çok güzel olmuş
__________________ Kalleşçe yazılmış bir senaryo benimkisi... ![]() |
| | |
| | #5 |
| Ord.Prof ![]() Üyelik tarihi: 18-11-07
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 0 | --->: 2oo5'den 2oo8'e hoSSohbet cok duygulandım yavastan bende hossohbetci oldum sanarım halbuse geldigimde bu kez duygusallasmıcam demiştim :(
__________________ Başkalarının özgürlüğünün başladıgı yerde benm özgürlügüm biter.. Her zaman doğruyu söyle difficulty, ama her doğruyu herzaman heryerde söleme.. Kendine katı kararlar almaktan cekinme difficulty ama kararlarını her daim esnetmeyi bil.. Kapılarını tamamen kapatırsan düşman zannettiğin dostlarında sana ulaşamayabilrler.. Yapılmış yanlışları defalarca konusmaya germeye gerek yok dogruların ne oldugunu ögrenmek ve bunun üzerinde durmak lazım.. Hep bir sonrakine sakladik önceleri, oysa ne dünler vardi yarinlara ertelenmeyecek.. ![]() Biraz Sev Sakinleşsin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Amed
Tecrübe Puanı: 40 | --->: 2oo5'den 2oo8'e hoSSohbet Cok GüzeL oLmuş.. Emeğine Sağlık.. ![]() Ama bişiLer Eksik.. Keske Bi BüyükLük yapıp O eksikLeride Katsaydın |
| | |
| | #7 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 315 | Cevap: 2oo5'den 2oo8'e hoSSohbet GüzeL GüzeL Herkes Çoq GüzeL Çıkmış, Bayaaa 1 Uğraşmışsın . ELine KoLuna SağLık . Ama Banned Ler oLmamış ![]() ![]() Ban Lı ÜyeLeR Sizi ![]() ![]() ![]() ![]() 2005 Den 2008 :)) 2006 ![]() ![]() TeşekkürLer Angelica |
| | |
| | #8 |
| Moderator ![]() | Cevap: 2oo5'den 2oo8'e hoSSohbet Tşkler angelıca Emeklerin icin
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 30-03-08 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 | Cevap: 2oo5'den 2oo8'e hoSSohbet emegine saglik cok guzel olmus bizide unutmamissin :) tsk
__________________ ![]() dêrt£êrïm£ê ßâ$ßâ$âÿïm ![]() |
| | |
| | #10 |
| ღ♥ღAѕỉ Pяєиѕєѕღ♥ღ ![]() Üyelik tarihi: 13-02-07 Nerden: VenüS Yaş: 20
Benim Modum: Tecrübe Puanı: 124 | --->: 2oo5'den 2oo8'e hoSSohbet mükemmel olmuş tşk..
__________________ ![]() hєякєSiη ßi мєLєq'i waяdя. ßηмdє ßı мєLєi'м waяdı .. Sσηяa ησLduquηu aηLaмadaη qiттi .. мєLєкSz кaLdм ßη !!.. ''σ'' qıттıктєη Sσηяa hıćвıяSєγ γσLuηda qıтмєdı wє ''σ'' qєяi qєLмєγєßiLяdi!! .. мєLєкLєя кσяuduqu кiSiγi ćσк Sєwмєzмi ?. ßєηiмкi ßєηi Sєwdi aмa ćσк dєiLdi.. γiηєdє ''σ'' hєя$єγdєη ćσк SєwiLdi !!.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Etiketler |
| hossohbet |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|