![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #601 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Ettiği Teşekkür: 1.260 695 Mesajına 1.732 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 21 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) Hoşgeldin selin hoş paylaşımlar yardım edebilceğimiz bişey varmı?
__________________ AskımSın FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, Kendinizi PAHALI Zannetmeyin,Hepinizin İNDİRİMLİ Günlerini Biliyorum!! ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #602 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Ettiği Teşekkür: 110 227 Mesajına 597 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 323 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) çikolata54 HqeLdin.. Hos PayLasımLAr Arkadasım..
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() Konu SerSeri Asik tarafından (11-05-08 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #603 |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 11-05-08 Yaş: 18
Ettiği Teşekkür: 7 6 Mesajına 15 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 101 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) boyum 1.60 üniv okuyorum sakaryalıyım yalandan nefret edrim ayrıca morelim bozuk benimle dertleşirmisniz acaba |
| | |
| | #604 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 10-05-08 Nerden: Ankara
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) Umarim atlatirsin...bu moral bozuklugunu
__________________ IMZA ATMAYI BILMIYORUM ; |
| | |
| | #605 |
![]() Üyelik tarihi: 29-06-06 Nerden: ツツツGeLdimSe Bu Dünyayaツツツ Yaş: 20
Ettiği Teşekkür: 110 227 Mesajına 597 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 323 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) VIP Sende Hq..
__________________ “Gök âşık oLmâsâydi, Gögsü'de Pâk oLmâzdi.. Günes âşık oLmâsâydi, PâriLdâyân Isigi oLmâzdi“ Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi Sevdigini.. ![]() Oy Sevmişem Seni... ![]() |
| | |
| | #606 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 10-05-08 Nerden: Ankara
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) H.b adnan tsklerrr
__________________ IMZA ATMAYI BILMIYORUM ; |
| | |
| | #607 |
| Cingenem ![]() | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) Hosgeldiniz... Iyi paylasimlar... Umarim sizde bizler gibi guzel dostlar kazanirsiniz...
__________________ "Give your life for the one who gives you his love... But give your self-respect only to the one who is willing to be destroyed for your love...." |
| | |
| | #608 |
| Banned ![]() Üyelik tarihi: 28-03-07 Nerden: gözℓєяιη∂єη
Ettiği Teşekkür: 214 162 Mesajına 485 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 315 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) aLayınız Hoş GeLdiniz ... |
| | |
| | #609 |
| BoRNoVaLı ![]() | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) Arkadaşlar Hepiniz Hossohbet Ailesine Hoşgeldiniz İnşallah Ailemizden Hoşnut Kalırsınız... Hoşpaylaşımlar Dilerim Hepinize...
__________________ Zannetmeyin´ ki : Gücümüz , Bitti Yorgunuz. Zannetmeyin ´ ki silahımız Yok Suskunuz ; Zaman ßekliyoruz , Fırtınalar Kopacak , Fırtınalar Öncesi Hep Boyle Durgunuz ßiz! BeLki Yeniden Doğamayız Ama ; Her Batan Güne$Lede Batmayız ßiz ! Sα∂є¢є sєvмєуι вιℓєηℓєя ιcιη sσyℓüyσяυм… Sєvιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кα∂αя.. Sєvιℓιyσяsαηιz αℓℓαhιηα кa∂aя.. Sєvιp ηαηкσяℓüк gσrüyσяsαηιz Bσşveяιη gιtsιη.. |
| | |
| | #610 |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 12-05-08
Ettiği Teşekkür: 43 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) merhabalar |
| | |