![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Yardım | Sohbet | Gazete oku | Spor gazeteleri | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | Seçenekler | Arama | Stil |
| | #581 |
| Asistan ![]() Üyelik tarihi: 02-12-07 Nerden: nereye.. Yaş: 22
Ettiği Teşekkür: 46 6 Mesajına 14 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 2 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) bana özel konu açma utarım ![]() pekte utangaçımm yaa ![]() ama kimse böle kırmızı halılar falanda sermedi yani:)) |
| | |
| | #582 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 23-05-05 Yaş: 27
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) hoş bulduk |
| | |
| | #583 | |||||||||||||||||||||||
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Cıktın Karsıma
Ettiği Teşekkür: 1.465 1.238 Mesajına 2.802 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 35 | --->: Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım)
__________________ ![]() ![]() Seni Seviyorum ağır ßir cümLedir herkese söyLenemez. ßazeN yıLLarca aranır...DiLi yakar , Dudağı yakar. VeLhasıL yürek işidir sevmek. .ßir ömür pahasına ßir defa söyLenir. . | |||||||||||||||||||||||
| | |
| | #584 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 23-05-05 Yaş: 27
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) slm ben selin |
| | |
| | #585 |
![]() "αηηєm αηηєm" ![]() Üyelik tarihi: 28-10-07 Nerden: Cıktın Karsıma
Ettiği Teşekkür: 1.465 1.238 Mesajına 2.802 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 35 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) a.seLam HosgeLdin.
__________________ ![]() ![]() Seni Seviyorum ağır ßir cümLedir herkese söyLenemez. ßazeN yıLLarca aranır...DiLi yakar , Dudağı yakar. VeLhasıL yürek işidir sevmek. .ßir ömür pahasına ßir defa söyLenir. . |
| | |
| | #586 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Ettiği Teşekkür: 1.262 695 Mesajına 1.732 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 21 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) a.slm hoşgeldiniz
__________________ AskımSın FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, Kendinizi PAHALI Zannetmeyin,Hepinizin İNDİRİMLİ Günlerini Biliyorum!! ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #587 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 10-05-08 Nerden: Ankara
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) ad: Ufuk yas: 22 öğrenim durumum: Unv. fiziksel özelliklerim: Göründüğümgibiyim. sevdiğim seyler: Sevmediğim Şeylerin Dışındaki herşey nefret ettiğim seyler: Ön Yargılarım yoktur. Herkesten Eşit derecede nefret ederim :) |
| | |
| | #588 |
| •┼••┼ тαтℓı ¢α∂ı ┼••┼• ![]() Üyelik tarihi: 07-12-07 Nerden: zιƒιяι кαяαηℓıктαη.
Ettiği Teşekkür: 1.262 695 Mesajına 1.732 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 21 | --->: Yeni Üye.(Tanışalım) hoşgeldin VIP hoş paylaşımlar
__________________ AskımSın FคzLค Яคhคтıм..! ЯคhคтSız єdєЯмί..? єTsє βίLє FคяKєdєЯ мί..?, Kendinizi PAHALI Zannetmeyin,Hepinizin İNDİRİMLİ Günlerini Biliyorum!! ๓ız๓ız![]() |
| | |
| | #589 |
| Çalışkan üye ![]() Üyelik tarihi: 09-05-08 Nerden: Sevdim..
Ettiği Teşekkür: 152 48 Mesajına 114 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 2 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) HoşgeLdin..
__________________ ●• UyUsCuM •● H£RK£S Gîßî YÂ$Â¥IP H£RK£S Gîßî ÕLM€K BîZ£ GÕR£ DîîL; Ñ£ HÂ¥ÂTIMîZ ßÂSK HÂ¥ÂTLÂR ߣÑZ£R Ñ£ ¥Â$ÂMîMîZ ßÂSK ¥Â$ÂMLÂR ¿•¿..Küçükken Daha Mutluydum Ben..Nerden Çıktı Bu Büyümek Durup Dururken..¿•¿ Kimine göre kralım, Kimine göre yalanım, Kimse kafaya takmasın, beni; Falan filanım..! |
| | |
| | #590 |
| Üyecik ![]() Üyelik tarihi: 10-05-08 Nerden: Ankara
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0 | Cevap: Yeni Üye.(Tanışalım) Hosbulduk Ark'lar Umarim iyi ve gozel paylasimlar olur. Ben hazirim. Bir Lokma ekmegi ikiye bolmeye , beraber aglamaya beraber gülmeye...
__________________ IMZA ATMAYI BILMIYORUM ; |
| | |
![]() |
| Bookmarks | |||
Digg | del.icio.us | StumbleUpon | Google |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|